basia34 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Kasiu witam i ciesze sie ze juz jestes z Nami i naszymi psiaczkami .Buziaczki. Quote
Kasiass Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='basia34']Kasiu witam i ciesze sie ze juz jestes z Nami i naszymi psiaczkami .Buziaczki.[/QUOTE] Jestem, ale internet mam na razie tylko na laptopie i trudno mi się do niego dorwać, bo zajęty prawie cały dzień, więc niestety nie mogę na razie zbyt często zaglądać... Ale mam nadzieję, że jak najszybciej załatwimy tu normalny internet, żebym mogła znowu ruszyć z ogłoszeniami :). Póki co podnoszę schronisko :) Quote
dorota k. Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Widzę, że Kasiass już z psiakami na wieczornym spacerku była :) Pozdrowionka i buziaki dla psiaków i Dziewczyn :) Quote
basia34 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='dorota k.']Widzę, że Kasiass już z psiakami na wieczornym spacerku była :) Pozdrowionka i buziaki dla psiaków i Dziewczyn :)[/QUOTE]Dzieki dziewczyny za wszystko ,Kasiu kiedy zagladniesz do Nas i psiaczkow. Quote
giselle4 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 ciotki deszcz i mgla i ...deszcz a psiaki tego nie lubią...no Kesh tak ale On jest wyjatkiem On wszystko lubi::)...nawet mnie hihihi Quote
fiorsteinbock Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Cioteczki, jak sie nazywa ten piesek, któremu dzisiaj robiłam zdjęcia? Quote
giselle4 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, jak sie nazywa ten piesek, któremu dzisiaj robiłam zdjęcia?[/QUOTE] Ziomek...ale jest piekny Quote
giselle4 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Kasiu Bielik poszedl do domku ale przywiezli 2 szczeniaczki i bardzo wycienczonego psa ,lezał w rowie:( [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi8424/a8d79d8800086ac84ff732c3/sdc18451[/IMG] tak nie widac ale jest bardzo chudy i miednica stoi na bacznosc Quote
giselle4 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi16284/45cae012002678a34ff73376/sdc18449[/IMG] dwie dziewczyny Quote
Kasiass Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='giselle4']Kasiu Bielik poszedl do domku ale przywiezli 2 szczeniaczki i bardzo wycienczonego psa ,lezał w rowie:( [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi8424/a8d79d8800086ac84ff732c3/sdc18451[/IMG] tak nie widac ale jest bardzo chudy i miednica stoi na bacznosc[/QUOTE] Super, że Bielik poszedł, bo on się tak garnął do ludzi, od razu na kolana wchodził, więc super, że teraz ma się do kogo poprzytulać :) Psiak piękny, na pewno dacie radę go doprowadzić do formy ;) A potem można robić zdjęcia i ogłoszenia (tylko najpierw porobię te zaległe, bo trochę mi się ich nazbierało...;)) Suńki też prześliczne, wystraszone, czy raczej chcą się bawić? Quote
basia34 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Kasiu sunieczka z czarna latka na oczku juz w domu.Buziaczki i pozdrowienia. Quote
milka10 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 No tak wakacje...i ludzie zostawaiaj swoje psiaki.. ; c Ale damy rade i nie beda musialy cierpiec przez bezmyslnosc ludzi..!! A ten chudy psiak co pszyszedł ( na zdjeciu wyzej ) jak sie nazywa i jak sie miewa? Quote
Kasiass Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='basia34']Kasiu sunieczka z czarna latka na oczku juz w domu.Buziaczki i pozdrowienia.[/QUOTE] To druga też pewnie szybko chatkę znajdzie :) [quote name='giselle4']psiaki naplywaja i naplywaja ot,wakacje:([/QUOTE] Aż się wierzyć nie chce w bezduszność "ludzi"...;/ Quote
dorota k. Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Zaglądam i pozdrawiam Dzierżoniów. I ech, mam nadzieję, że przyjdzie taki czas, że ludziska się opamiętają. Quote
giselle4 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='dorota k.']Zaglądam i pozdrawiam Dzierżoniów. I ech, mam nadzieję, że przyjdzie taki czas, że ludziska się opamiętają.[/QUOTE] chyba jak sie zacznie zblizac Armagedon:( jestesmy okropni ,bezduszni,malo litosciwi i nie myslący ..ze pies podczas upalow tez chce pic ze chudy pies jest glodny ze kiedy idzie na smietnik to juz musi byc skrajnie glodny [B]Szukam bokserki sama skora i kosci z obroza ale z oczami umeczonymi i smutnymi Juz wiem gdzie sypiala ostatnio troche dostala jesc i wody ale brak smyczy uniewozliwił jej złapanie..[nie mialam nawet smyczy od kluczy] basia 34 i jej corka oraz fiorsteinbock z michelle wypatruja moze dzisiaj sie uda ja wytropic i jej pomoc nie idzie spac ale to samo zycie [/B] Quote
fiorsteinbock Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Dziewczyny, w koncu ją namierzymy...Musi sie udac! Quote
fiorsteinbock Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Nie jestem codziennie na dogo i nie codzień jestem w stanie zajmować się pomocą psiakom a i tak tych spraw nie ogarniam :( Mam wrażenie, że jest coraz więcej psów a coraz mniej adopcji. Czasem ogarnia mnie wszechstronna niemoc :( Quote
giselle4 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 nie wrocila na poprzednie miejsce spoczynku moze wieczorem dzisiaj?:( Quote
milka10 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Co sie dzieje z Bielikiem? On wrocil z powrotem do schronu? No wlasnie, jakies psiaki powedrowaly do chatki? ;) Quote
Recommended Posts