milka10 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Super wiadomosc!!!;) To jakiemu teraz porobic ogłoszenia, bo moze bedzie tak jak z Dizem, ze nie skoncze a juz do domku polecial! ; ) A gdzie Dizo poszedł? ; ) Quote
giselle4 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Pitek zaprasza http://www.dogomania.pl/forum/threads/227950-Pitek-jamnikowaty-pinczerek-pogryziony-i-poszarpany-ale-calkiem-kochany?p=19195130#post19195130 Quote
basia34 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 milka10 napisał(a):Super wiadomosc!!!;) To jakiemu teraz porobic ogłoszenia, bo moze bedzie tak jak z Dizem, ze nie skoncze a juz do domku polecial! ; ) A gdzie Dizo poszedł? ; ) Dizo poszedl do Swidnicy i juz byl telefon ze jest kochany przez wszystkich w domu. Quote
Kasiass Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 basia34 napisał(a):Dizo poszedl do Swidnicy i juz byl telefon ze jest kochany przez wszystkich w domu. No to się cieszę bardzo :) Quote
giselle4 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 dzisiaj przywiezli kotka i pieski zagladaja do kenela ladna dziewczynka ale gdzie jest ,,krowka,,fiorki? weszła do mojej kieszeni spryciula Quote
fiorsteinbock Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Ciotka, wyjmij tego psa z kieszeni! Pamiętasz pielegniarki, które robiły zdjęcia z wczesniakami włożonymi do kieszeni fartucha? Czekaj, zaraz Ciebie ścigną organizacje :p Quote
giselle4 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 (edited) fiorsteinbock napisał(a):Ciotka, wyjmij tego psa z kieszeni! Pamiętasz pielegniarki, które robiły zdjęcia z wczesniakami włożonymi do kieszeni fartucha? Czekaj, zaraz Ciebie ścigną organizacje :p nosilam ją poł dnia jest taka slodka ale zyje i ma sie dobrze nie rob mi tego ...please:) Edited June 7, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Własnie, gdzie jest Basia? :) pewnie nie miala netu:( Quote
basia34 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Przepraszam ,ale nie mialam neta .Sunia z Kobierzyc jest juz w domku. Quote
fiorsteinbock Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Bardzo sie ciesze, bo ona strasznie teskniła za domem. Widzicie, jak ktos chce znalexc psa to nawet z Kobierzyc znajdzie. A okoliczni mieszkańcy DDZ czy Bwy nie moga znalezc swoich pupili :/ Quote
giselle4 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Bardzo sie ciesze, bo ona strasznie teskniła za domem. Widzicie, jak ktos chce znalexc psa to nawet z Kobierzyc znajdzie. A okoliczni mieszkańcy DDZ czy Bwy nie moga znalezc swoich pupili :/ nawet probuja swoje oddac przed wakacjami.....podłe Quote
giselle4 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 basia34 napisał(a):Wczoraj domek znalazl Szafran. witaj i dzieki za wiesci..... Quote
dorota k. Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Śliczne te maleństwa, na pewno szybko domki znajdą. A jak psiaki po spacerach. Pozdrawiam Dziewczyny:) I DOMKÓW Psiakom życzę. Quote
basia34 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Dzisiaj szczesliwymi pieskami zostaly Majka ,szczeniaczek ktory przyszedl z mama i dwie malutkie w tym krowka ,ktora Grasia nosila pol dnia w kieszeni.Powiem ze byla ulubienica Edytki. Quote
Kasiass Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Czyli, jak poszłyśmy to jeszcze 2 szczeniaczki znalazły domki, super :)! One tak ślicznie sobie spały na tym kocyku :) Quote
basia34 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Tak Kasiu zostaly jeszcze dwie malutkie ,ale znajdziemy im domki. Quote
giselle4 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='basia34']Dzisiaj szczesliwymi pieskami zostaly Majka ,szczeniaczek ktory przyszedl z mama i dwie malutkie w tym krowka ,ktora Grasia nosila pol dnia w kieszeni.Powiem ze byla ulubienica Edytki. Basiu,to krowka i warkotka maja domku zostaly jeszcze 2 panny Quote
giselle4 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 (edited) Dawno nie pokazywalam pracy naszych wolontariuszy Dorosle dziewczyny chodza na specerki,czesza,kąpia..socjalizuja troche mlodsze bawia sie i pomagaja kąpac ,czesac ,karmic i byc troche mamusiami tych psiakow noo i faceci Adas,Janek,Kamil im mozna polecic kazda prace od sprzatania do gotowania jedzenia to nie znaczy ze dziewczyny nie sparzataja....ale sa delikatniejsze oj,zapętlilam sie :):) dlaczego wymienilam z imienia facetow...? bo jest ich mniej krowka chetna na smaczka warkotka zje buta juz mam domek ktora wiecej zje jestem bezpieczna a ta fotka specjenie dla fiorki a niech mnie zabije ale musialysmy byc obie w toalecie:) Edited June 11, 2012 by giselle4 Quote
fiorsteinbock Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 basia34 napisał(a):Dzisiaj szczesliwymi pieskami zostaly Majka ,szczeniaczek ktory przyszedl z mama i dwie malutkie w tym krowka ,ktora Grasia nosila pol dnia w kieszeni.Powiem ze byla ulubienica Edytki. :) Wiecie co, nie wiem jak to się dzieje, na jakich falach w danej chwili nadajemy ale nawiązujemy szczegolne porozumienie z danym zwierzakiem. Jak w przypadku tych szczeniaków, wpadła mi w oko akurat Krówka. Dlaczego Ona? Podobnie chyba działa "miłość od pierwszego wejrzenia" - proces poza nasza swiadomościa :) Ciesze sie, ze poszła do domku i bedzie miała swojego człowieka! Quote
Recommended Posts