Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wellington']Czy nie mozna sie nawet zapytac ??? Po co ten ton ?
A wlasnie ze jest roznica !
Dzierzoniow nie Krakow -odkrylas Ameryke, rzeczywiscie !

[B]Wiec sie zapytam jeszcze raz gdzie Fafik ,Bubu ,Heros znalazly domki ?[/B]

Czy moze w ten sam sposob jak Tajra ?
_ogonek_ myslisz ze nikt nie wie czemu ten temat jest dla Ciebie drazliwy ?[/QUOTE]
wellington, szukasz dziury w całym, gdybyś naprawdę użyła kiedyś internetu w celu innym niż upokorzenie ludzi to wiedziałabyś, że zdjęcia Tajry są a ona sama w nowym domu ma się dobrze.

Posted

[quote name='_ogonek_']wellington, szukasz dziury w całym, gdybyś naprawdę użyła kiedyś internetu w celu innym niż upokorzenie ludzi to wiedziałabyś, że zdjęcia Tajry są a ona sama w nowym domu ma się dobrze.[/QUOTE]

Moze wkleisz link ?
Czy chodzi Ci o ten album Picasy moze gdzie M.C. szybko wyciela swoja osobe ?

Posted

[quote name='wellington']A gdzie te domki ?
W samym Dzierzoniowie ?[/QUOTE]

Zawsze wstawaim miejscowosc w jakiej znalazły domki ,wystarczy wejsc na watek pieska
Fafik-Swidnica
Bubu -Nowa Ruda
Heros -Pieszyce
od 5 do 25km od Dzierzoniowa
ale o co chodzi?
i dlaczego Ciebie to inetersuje ,nie pamiatm abys sie udzielala na ich wątkach:)

Posted

[quote name='_ogonek_']A co to za różnica? Psy mają dobre domy i są szczęśliwe, chyba to się liczy najbardziej.
poza tym dzierzoniow to nie krakow, nie da sie znalezc az tylu domkow.

gisus, tylko imie wstawic? oki[/QUOTE]
Tak kochana:_)

Posted

[quote name='giselle4']Zawsze wstawaim miejscowosc w jakiej znalazły domki ,wystarczy wejsc na watek pieska
Fafik-Swidnica
Bubu -Nowa Ruda
Heros -Pieszyce
od 5 do 25km od Dzierzoniowa
ale o co chodzi?
i dlaczego Ciebie to inetersuje ,nie pamiatm abys sie udzielala na ich wątkach:)[/QUOTE]

giselle4, dziekuje !
Ciesze sie ze psy znalazly domki niedaleko i ze mozecie w razie czego kazdej chwili z nimi nawiazac kontakt.

Na pytanie czemu mnie to interesuje skoro sie nie udzielam na tym watku moglabym odpowiedziec w stylu _ogonek_ :
[QUOTE]A co to za różnica[/QUOTE]To, ze sie na watku nie udzielam nie znaczy jeszcze ze sie losem psow z Dzierzoniowa i okolicy nie interesuje.
Czy obecnosc na watku jest warunkiem zeby moc stawiac pytania ?

Posted

Ja pamiętam o naszych... tylko muszę się pozbierać i pomyśleć- czy zrobić jeden, czy osobny wątek dla nich. Nie mam pojęcia jak ogłaszać Kazana i Bandziora:shake: .
Proszę , pogłaskajcie je od nas.....

Posted

[quote name='wellington']giselle4, dziekuje !
Ciesze sie ze psy znalazly domki niedaleko i ze mozecie w razie czego kazdej chwili z nimi nawiazac kontakt.

Na pytanie czemu mnie to interesuje skoro sie nie udzielam na tym watku moglabym odpowiedziec w stylu _ogonek_ :
To, ze sie na watku nie udzielam nie znaczy jeszcze ze sie losem psow z Dzierzoniowa i okolicy nie interesuje.
Czy obecnosc na watku jest warunkiem zeby moc stawiac pytania ?[/QUOTE]
Nie,tak tylko napisalam,moze zbyt zaczepnie
sorry
ale zawsze staram sie wiedziec gdzie moje psy sa i jak będa mieszkac...
Dziekuje za zainteresowanie...dzieki

Posted

[quote name='_ogonek_']Nie odpowiem już na post wellington.

giselle, listę ogłoszeń wkleiłam na wątku Bazyla, tu już nie muszę, no nie? :)[/QUOTE]

pawnie ze nie i dziękuje....
oj,niech nastepny znajdzie domek:)

Posted

[quote name='dorota k.']Ja pamiętam o naszych... tylko muszę się pozbierać i pomyśleć- czy zrobić jeden, czy osobny wątek dla nich. Nie mam pojęcia jak ogłaszać Kazana i Bandziora:shake: .
Proszę , pogłaskajcie je od nas.....[/QUOTE]

moze tak
co do Bandziora to poczekaj....skonczy sie kwarantanna
bedzie na boksie[chyba jedynce,ale to juz pani kierownik decyzja]
zobaczymy jak bedzie się zachowywał
ale zawsze moze isc do kojca
chociaz tez nie ....on ma krotką siersc
ale spokojnie to tylko dywagacje
ja mysle ze jeden watek bo psiaki z jednego miejsca.....
Kazan jest ok.....dzisiaj troche popracujemy z nim
i ze szczotka.

Posted

[quote name='wellington'][url]http://www.facebook.com/event.php?eid=221481047878200[/url][/QUOTE]
przeczytalam i jestem walnieta
z naszego schroniska pojechalo 5 psiakow do Niemiec
ale do domkow z ktorymi utrzymujemy kontakt
zawiozły same wolontariuszki lub Fundacja....
nie ma problemu z info bo wystarczy wejsc na watek
i nigdy nie wysłalam psa agrsywnego czy mało pewnego.

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/103251-Dolnośląskie-schronisko-nadzieja-umiera-ostatnia./members/40691-giselle4"][B][COLOR=#4444ff]giselle4[/COLOR][/B][/URL] dawno mnie u Was nie było.. Powiedz mi czy są u Was jakieś psiaki z mojej okolicy?

Posted

[quote name='invictus hilaritas'][URL="http://www.dogomania.pl/threads/103251-Dolnośląskie-schronisko-nadzieja-umiera-ostatnia./members/40691-giselle4"][B][COLOR=#4444ff]giselle4[/COLOR][/B][/URL] dawno mnie u Was nie było.. Powiedz mi czy są u Was jakieś psiaki z mojej okolicy?[/QUOTE]

witaj kochana
w poniedziałek napisze
musze poszperac w dokumentach:)

Posted

[B]Alba i Albinki zostali przerzuceni przez bramę schroniska w Uciechowie we wczesnych godzinach porannych kilka dni temu.
Ze względu na to, że sytuacja finansowa w schronisku jest beznadziejna potrzebna nam jest karma dla szczeniąt. Szczeniaków dużo nie mamy, więć takiej karmy też nie ma. [COLOR=red]Chcemy również zebrać fundusze na jeszcze jedno szczepienie, 30 zł.[/COLOR] Pieniążki na dwa szczepienia i sterylkę suki mamy.
[COLOR=red]Teraz potrzeba nam karmy!!![/COLOR]
Szczeniaczki są 3, 2 suczki i 1 piesek.
Ich wątek na dogo:[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/207787-Alba-i-Albinki-mamusia-z-tr%C3%B3jk%C4%85-dzieci-przerzucona-przez-bram%C4%99-schroniska"]http://www.dogomania.pl/threads/2077...%99-schroniska[/URL]...
[COLOR=black][B]Proszę o pomoc...[/B][/COLOR]