Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

synek Ofki-Griboulle Neris(domowo Fredzisław), po długich wahaniach i rozterkach postanowił się ujawnić i pokazać,że też sprawdza co tam u jego siostry przyrodniej Malizny ;)
[IMG]http://img340.imageshack.us/img340/1769/freeeduw5.jpg[/IMG]

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neris']O, piękny Ofeczkowy chłopiec, podobny do mamuni...:loveu:[/quote]

śmierdzący leń z niego.żeby dupke łaskawie ruszył na spacer jak zimno to trzeba go namawiać i namawiać :shake: no i dzięki niemu od jakiegoś czasu zamiast łóżka mam piękną,wspaniałą piaskownice z elementami poszycia leśnego :evil_lol:
a co u Malizny?

Posted

[quote name='Neris']Malizna tyje :oops:

wskakuje i wyżera kotom.
Nie wiem już gdzie mam stawiać ich miskę, na wieszaku pod sufitem? :evil_lol:[/quote]

pod sufit koty mogą się nie dostać,za to Malizna na pewno :lol:

Posted

[quote name='Neris']Malizna tyje :oops:

wskakuje i wyżera kotom.
Nie wiem już gdzie mam stawiać ich miskę, na wieszaku pod sufitem? :evil_lol:[/quote]
Malizna da rade :evil_lol:

Posted

Co do tłumaczenia psu - jechałyśmy z kalcią i środkiem jezdni szedł york. Prawie zawału dostałyśmy - a właścicielka psa zawołała, a potem coś mu długo na chodniku tłumaczyła. Ciekawe czy jakbys tak maliźnie wytłumaczyła to ...:eviltong:

Posted

Ona w czasie tłumaczenia zdołałaby okrążyć cały dom, wrócić, wskoczyć mi na kolana, wylizać ucho, ugryźć za nos, oszczekać gałązkę drżącą na wietrze, złapać zabawkę i popodrzucać ją do góry - jak bardzo osliniona, to dobrze jest pocelować we mnie bo ja to przecież UWIELBIAM. A potem by uciekła pod stolik bo przecież JA ją dręczę i przynudzam!

Posted

[quote name='Neris']Ona w czasie tłumaczenia zdołałaby okrążyć cały dom, wrócić, wskoczyć mi na kolana, wylizać ucho, ugryźć za nos, oszczekać gałązkę drżącą na wietrze, złapać zabawkę i popodrzucać ją do góry - jak bardzo osliniona, to dobrze jest pocelować we mnie bo ja to przecież UWIELBIAM. A potem by uciekła pod stolik bo przecież JA ją dręczę i przynudzam![/quote]
Tak... nie da się ukryć... albo Malizna taka szybka, albo Nerisek dłuuuuuuugo gada :evil_lol:

Posted

Tia, Malizna jest szybka jak błyskawica!

W jednej sekundzie jest w 20 miejscach.

Wczoraj w nocy już zaczęłam wpadać w panikę, bo zbierałam się do spania a baby nie ma nigdzie, pamiętałam że wróciła do domu z wieczornego siku, ale nigdzie jej nie było! Łaziłam po podwórku wołając pod każdym krzakiem, wracam do domu a zaspana Malizna wyłazi z szafy ziewając szeroko...

Posted

Dobrze, nie daje sobie założyć ubranka i na spacerku marznie i trzęsie się troszkę. W Pomiechówku widziałąm wczoraj pinczerka miniaturę, ona zdecydowanie coś z pinczerka ma.

Posted

Smieszny ten Żabon, śpi w szafie z Karolem, potem wyłazi i idzie spać ze mną w łóżku. Ale przytulać się nie lubi.
W ogóle trochę jest niedotykalski...

A już od góry - z wierzchu głowy - dotknąć się nie da.
To pies dla doświadczonej osoby, na pewno nie do dzieci które macają gdzie popadnie...

Posted

O, nikt do nas nie zagląda, a my dzielnie żyjemy, wczoraj Malizna była ze mną nad rzeką całkiem bez smyczy, strasznie fajnie się pilnuje, biega, skacze, cieszy się spacerem. Potem wróciła i nareszcie był spokój - poszła spać i w domu było 2 godziny ciszy...