Gosiapk Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Może po luminalu mniej będzie gębę piłować? Quote
Neris Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Nie jemy luminalu na razie, mamy obserwować co i jak i zapisywać. Na wypadek ataku mamy czopki, tabletki i relanium do podania domięśniowego. A może jakimś cudem te ataki się powtarzać nie będą? Może jednak coś zeżarła? Nie wiem sama, czy to możliwe, ale nie przestaję się łudzić. Quote
Gosiapk Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 A nie zjadła ostatnio winogron? rodzynków? lub orzechów? Quote
Neris Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Na pewno nie. Jedyne co ukradla to kocie żarcie. Quote
merzet Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Witam Cie Ciotka Neriska nie odpowiedzials mi na watku Tosi - tej ktora miala byc zabita a ja sie pytalam co u Malinki Wlasnie sie dowiedzialam od ciotki Ewuni ze Malinka miala atak padaczki. Bardzo nam przykro i trzymamy kciuki za Malinke i bedziemy sie modlic jak tylko Baolek bedzie odpwiednio skoncentrowany by lapki do modlitwy zlozyc !!!!! Tosia jeszcze nie moze bo wciaz jej brzuszek przeszkadza. Tak wiec mocno trzymamy kciuki za Malinke - i mamy nadzieje ze wszystko bedzie ok - to mala lobuzica sie juz tyle nacierpiala w tym swoim zyciu ..... Dobrze ze Ciebie ma Ciotka Neriska bo Ciebie kocha nad zycie tak jak mnie moj Bazolek pozdrawiamy wszystkich ktorzy sledza losy Malinki i jest im szczegolnie bliska :multi:;):multi: duza buzka od Baolka Tosi i Ciotki Magdy Quote
Neris Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Nie chciałam zaśmiecać wątku Tosi, jakoś by to nieładnie wyglądało. U nas dzisiaj odpukać dobrze. Quote
Neigh Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Hihihi - obawiam się, ze niee...... Dooobra Neris opowiedz im co ja narobiłam........niech mają ciotki trochę radości życiowej hihihihi Quote
Neris Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Widzę że nic lepiej :eviltong: Opowiem jak wrócisz do władz umysłowych i będziesz świadoma na co wyrażasz zgodę. Quote
Gosiapk Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Neris']Widzę że nic lepiej :eviltong: Opowiem jak wrócisz do władz umysłowych i będziesz świadoma na co wyrażasz zgodę.[/QUOTE] Nie bądźcie takie tajemnicze! Quote
Neris Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Niech Neigh sama powie, potem będzie na mnie. W każdym razie dzisiaj do niej dzwoniłam i jakiś OBCY ze mną rozmawiał. Quote
Neigh Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Gusia mnie nie poznała w okolicach 18 jeszcze...... Prawda jest taka, ze przyćpałam:-) Pomyliły mi się leki i zamiast rutinoscorbinu złapałam luminal Tygrysia. Walnęłam sobie 2 tabletki .......i dopiero w momencie przełykania zorientowałam się, że cuś ten listek rutinoscorbinu krótki taki............efekty zapomnijcie. Oświadczam uroczyście, ze wszelkie informacje na tematu haju są zdecydowanie przereklamowane:-) Quote
Neris Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Nie wiedziałam że luminal wywołuje stany lekko euforyczne :diabloti: czego to się człowiek nie dowie przypadkiem... Quote
Neigh Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='auraa']A ja myślałam, ze uspokaja:roll:[/quote] Usypia wręcz bym powiedziała....... Quote
Neris Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Ja też tak myślałam... do dzisiaj. :evil_lol: Quote
auraa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ciotka, a czym Ty popiłaś ten luminal? :evil_lol: Quote
Neris Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 a po przebudzeniu człek zachowuje się radośnie i mówi wesołe rzeczy Quote
Neris Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Moja mama ma dzisiaj o 12 operację wycięcia guza. Wcale się nie bałam aż do wczoraj wieczorem... Quote
epe Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Nerisku! Będzie dobrze! Zobaczysz! Pomyśl,że Twoja mama boi się napewno bardziej. Musisz tylko myśleć pozytywnie i wszystko będzie OK! Pamiętaj-żadnych czarnych myśli! Wtedy to działa;) Quote
Neris Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Zabandażowali jej całe nogi od stóp do pachwin - żeby uniknąć jakichśtam problemów z krążeniem. Teraz leży z tymi nogami do góry. Ciągle mówiła że nie wie czy się obudzi Quote
Neris Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Dobrze. Malizna spała dzisaj na kołdrze, a 2 w nocy zdecydowała, że jednak lepiej jest POD. W domu straszny ziąb, więc całkiem dobrze ją rozumiem. Zachowuje się zupełnie normalnie. Dzisiaj bawi się misiem- podrzuca go sobie, skacze, cieszy się jak mały szczeniaczek. Quote
EMT Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [IMG]http://i38.tinypic.com/1qpo4x.jpg[/IMG] Jak tam Malinka dokazuje troche jak to w jej obyczaju:) ? Quote
Neris Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Tak, mój pies jest podobny do tego na zdjęciu tylko ma dzisiaj uszy na oczach :diabloti:, zakłapciała je sobie i tak chodzi. Quote
EMT Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 To pewnie oznacza, że jej nie ma gdyby ktoś telefonował..:loveu: Albo zbrzydła jej ta smętniasta pogoda -to zupełnie jak mi. Tylko mi uszy nie sięgają na oczy..albo jestem mniej zdolna:cool3: Quote
Recommended Posts