Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie jemy luminalu na razie, mamy obserwować co i jak i zapisywać. Na wypadek ataku mamy czopki, tabletki i relanium do podania domięśniowego.

A może jakimś cudem te ataki się powtarzać nie będą? Może jednak coś zeżarła? Nie wiem sama, czy to możliwe, ale nie przestaję się łudzić.

Posted

Witam Cie Ciotka Neriska nie odpowiedzials mi na watku Tosi - tej ktora miala byc zabita a ja sie pytalam co u Malinki
Wlasnie sie dowiedzialam od ciotki Ewuni ze Malinka miala atak padaczki. Bardzo nam przykro i trzymamy kciuki za Malinke i bedziemy sie modlic jak tylko Baolek bedzie odpwiednio skoncentrowany by lapki do modlitwy zlozyc !!!!! Tosia jeszcze nie moze bo wciaz jej brzuszek przeszkadza.

Tak wiec mocno trzymamy kciuki za Malinke - i mamy nadzieje ze wszystko bedzie ok - to mala lobuzica sie juz tyle nacierpiala w tym swoim zyciu .....

Dobrze ze Ciebie ma Ciotka Neriska bo Ciebie kocha nad zycie tak jak mnie moj Bazolek

pozdrawiamy wszystkich ktorzy sledza losy Malinki i jest im szczegolnie bliska
:multi:;):multi:

duza buzka od Baolka Tosi i Ciotki Magdy

Posted

[quote name='Neris']Widzę że nic lepiej :eviltong:

Opowiem jak wrócisz do władz umysłowych i będziesz świadoma na co wyrażasz zgodę.[/QUOTE]

Nie bądźcie takie tajemnicze!

Posted

Gusia mnie nie poznała w okolicach 18 jeszcze......

Prawda jest taka, ze przyćpałam:-)

Pomyliły mi się leki i zamiast rutinoscorbinu złapałam luminal Tygrysia. Walnęłam sobie 2 tabletki .......i dopiero w momencie przełykania zorientowałam się, że cuś ten listek rutinoscorbinu krótki taki............efekty zapomnijcie.

Oświadczam uroczyście, ze wszelkie informacje na tematu haju są zdecydowanie przereklamowane:-)

Posted

Nerisku!
Będzie dobrze! Zobaczysz! Pomyśl,że Twoja mama boi się napewno bardziej.
Musisz tylko myśleć pozytywnie i wszystko będzie OK!
Pamiętaj-żadnych czarnych myśli! Wtedy to działa;)

Posted

Zabandażowali jej całe nogi od stóp do pachwin - żeby uniknąć jakichśtam problemów z krążeniem. Teraz leży z tymi nogami do góry.

Ciągle mówiła że nie wie czy się obudzi

Posted

Dobrze.
Malizna spała dzisaj na kołdrze, a 2 w nocy zdecydowała, że jednak lepiej jest POD.
W domu straszny ziąb, więc całkiem dobrze ją rozumiem.

Zachowuje się zupełnie normalnie.
Dzisiaj bawi się misiem- podrzuca go sobie, skacze, cieszy się jak mały szczeniaczek.

Posted

To pewnie oznacza, że jej nie ma gdyby ktoś telefonował..:loveu:
Albo zbrzydła jej ta smętniasta pogoda -to zupełnie jak mi.
Tylko mi uszy nie sięgają na oczy..albo jestem mniej zdolna:cool3: