Margo05 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Jak nie urok, to kolejna psina :-( Dopóki się prawo w tym porytym kraju nie zmieni, to tak będzie ciągle :placz: Quote
Neris Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Jak byłam ostatnio u wetki, to jej syn mówił "mamo, ale co, to mam oddać te dwie kotki które znalazłem na drodze??" Na to ona: "nie chodzi o to że masz oddawać NASZE - te, które tu już są. Ma po prostu nie przybywać 5 kotów rocznie!" Tego Wam i sobie życzę... Quote
Neris Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Nigdy dotąd mi się coś takiego nie zdarzyło. Jest jedna osoba, która chce małego psiaka - ale od września. Zobaczymy, może akurat Bursztynkę weźmie? Quote
Gosiapk Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Neris']Nigdy dotąd mi się coś takiego nie zdarzyło. Jest jedna osoba, która chce małego psiaka - ale od września. Zobaczymy, może akurat Bursztynkę weźmie?[/QUOTE] Trzymam kciuki za to! Quote
Neigh Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Gdyby nie przybywało bezpańskich zwierząt, to z tymi co już są pomału, pomału dałoby się radę. Ale komu ja to mówię - kurde. Neris nie masz jakiś tymczasów dla kociaków???? Pilnie potrzebuję jakieś 482 domy tymczasowe kurrrrrrrrrrrde. Quote
Neris Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Nie mam pomysła nawet... Bursztynka boi się Zdzirusia, który jest od niej sporo większy. Warczy na wszelki wypadek, a on ją z baranka, czółko nastawia a ona biedna ucieka... Quote
Neris Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Zdziruś, czyli Czarna Zdzira pseudo "rozdarty" to kot kastrat...:lol: wielkości worka kartofli. [IMG]http://images28.fotosik.pl/222/d724cd6747ec82ea.jpg[/IMG] Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Kocisko potężne..Taka czarna pantera:lol: Elżbieta Quote
Celina12 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Kot wygląda jak zabójca :diabloti:..a Bursztynka śliczna... Quote
Neigh Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Gosiapk']482 domy??? :crazyeye:[/quote] A jak dwie kotki, których się nie udało złapać i wysterylizować wyprwadzą małe........a zrobią to lada dzien - to 487 pewnie....... Jedynm wyjściem jest wyłapanie kociaków - oswojenie - a takie malusie to momentalnie idzie i do ludzi:-). Są dwie kotki, które od 3 lat Tajdzi próbuje łapać. Jedna z nich jest córką drugiej...........jedyną z rodzeństwa niewyłapaną. Moze ktoś mógłby przetrzymać takie malusie kotusie :-). Domki to sie szybko dla takich znajdują...... Quote
Neris Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 zapytam koleżanki z Pomiechówka, ona ma 3 dorosłe koty, może przechowa maluszki? Quote
olenka_f Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ja tak w kwestii formalnej : co ten kocur żre :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Nerisku,Bursztynka-kruszynka zdrowa? Ela Quote
Neris Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Wygląda na zdrową, wsuwa aż jej się uszy trzęsą. Spodobała jej się kość do czyszczenia zębów, zeżarła swoją połówkę i zaraz zabrała Maliźnie. Wraca na zawołanie - niestety reaguje na imię ŻABA. A kocur W ZASADZIE je co mu dam - suchą Acanę, Royala albo Hillsa, teraz kupiłam Purinę Pro Plan dla kastratów i nie je tego. Żaden kot tego nie je :shake:, sama zeżrę chyba to 10kg... No i do tego po troszku gotowanego indyka, troszkę wołowiny surowej, albo udka z kurczaka kawałek ugotowany - ale tylko jako smaczek, bo ten słoń je mięso dopóki jest. Pewnie i całego zająca by zeżarł jakby mu dali...:diabloti: Najpierw daję po kawałku mięska dwóm pozostałym kotom a dopiero potem jemu, wrzask jest, stękanie i machanie łapskiem. Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 żaba to nie musi być imię,poprzedni pseudowłaściciel mógł tak pieszczotliwie mówić do suni,oczywiście zanim się znudziła. BURSZTYNKa-KRUSZYNKA!:lol::lol::lol: E Quote
Margo05 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Mamo, Neris trzyma w domu PUMĘ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Neris Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Ja? To był kruszynka czterotygodniowa, chłop topić miał... pewnie jakby wiedział, że to puma to by wcale nie topił nie? A te dwie mini syreny alarmowe.... one powinny mieć na imię jedna "kanał lewy", a druga "kanał prawy", bo jak włączą stereo to klękajcie narody... Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Nerisku,podawali w teleizji,że poczta powraca do roboty.Będziemy mogli wysłac te fanty.Podaj nam na PW adres w wolnej chwili co? Elżbieta Quote
Gosiapk Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Neris']Ja? To był kruszynka czterotygodniowa, chłop topić miał... pewnie jakby wiedział, że to puma to by wcale nie topił nie? A te dwie mini syreny alarmowe.... one powinny mieć na imię jedna "kanał lewy", a druga "kanał prawy", bo jak włączą stereo to klękajcie narody...[/QUOTE] :roflt::glaszcze: Quote
Recommended Posts