Gosiapk Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='majqa']Poczekaj na nas!!! Nasz chór lubi zimne klimaty!!! :diabloti:[/quote] Nie ma mnie... nie było... i nie bedzie :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Biedny Nerisek jeszcze bólu serca dostanie przez te wybryki Malizny :shake: Quote
Neris Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Serce to nie wiem, ale ciągle mnie boli skóra na lewej połowie głowy i takie dziwne ostre mam błyski bólu w lewej skroni. Jak nic zwariowałam! Quote
Neris Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Zakazane zostaaaaałooooo Zakazane zostaaaaaałoooo!!!!!!!! Migrence mówimy stanowcze NIE! A może ja mam jakis wylew czy co? Quote
majqa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 O Boże, Neris, gdybyś miała wylew...nawet nie żartuj mi tutaj...bo to m.in. mój powszedni chleb zawodowy...:mad: Na pewno nie czułabyś się żartobliwie i nie miałabyś zborności stukania w klawiszki kompa. :roll: Brak tej koordynacji byłby i tak najmniejszą niedogodnością. Takie objawy są często przemęczeniowe lub są zapowiedzią migreny, ta zawsze ma ognisko/-a zapalne. Quote
Neris Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Jakąś mam dziwną lewą stronę, na palcach dłoni skóra też jest jakaś taka bolesna przy dotyku. Nie wiem co to jest ale na głowie najbardziej dotkliwe. Quote
majqa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Neris']Jakąś mam dziwną lewą stronę, na palcach dłoni skóra też jest jakaś taka bolesna przy dotyku. Nie wiem co to jest ale na głowie najbardziej dotkliwe.[/quote] Neris, idzie zmiana pogody, jeśli na wszelkie (wyż - niż, niż - wyż) reagujesz, dochodzi do tego zmęczenie to przeczulica określonym partii glowy będzie poprzedzać jej ból. Podobne objawy będziesz miała również w przypadku problemów (piszę ogólnie) z kręgosłupem szyjnym. To zaburzenie da następstwo problemów kręgosłupowych, czyli reakcja nerwów, unerwiających powierzchnię skóry głowy, a że to wyjątkowo wrażliwy i mocno unerwiony rejon... Często masz takie problemy? Boli Cię szyja choćby od czasu do czasu, drętwieje, masz problemy z odwracaniem głowy (ból szyi, mrówki, strzykanie), zawroty głowy przy skręcie? Quote
Margo05 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='majqa'] Często masz takie problemy? Boli Cię szyja choćby od czasu do czasu, drętwieje, masz problemy z odwracaniem głowy (ból szyi, mrówki, strzykanie), zawroty głowy przy skręcie?[/QUOTE] Ja tak mam :cool3: I wrażenie jakby coś ciągnęło. I też po lewej stronie :roll: Skóra czasem też boli, ale to chyba od zatok. Bo mi się od dwóch miesięcy lewa zatoka zbuntowała. A jak da znać, oj, to wtedy boli aż :crazyeye: Wątek nam się medyczny zrobił :evil_lol: Quote
Neris Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Nie wiem, czy często, chyba nie, ale wczoraj się przestraszyłam bo całkiem dziwnie się czułam i ciężko mi było oddychać. Quote
Margo05 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Neris, a może my się starzejemy? :loveu::evil_lol: Quote
Neris Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Ta, to możliwe. Mój brat zapytał ostatnio co będzie z moimi zwierzętami jak coś się ze mną stanie... Quote
Margo05 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 No widzisz. A ja już niedosłyszę. Ewidentnie się starzejemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Neris Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Gosiu, mnie nawet czterdziecha jeszcze nie stuknęła, ale co tam, przy niedzieli można sobie ponarzekać troszkę... Quote
Ciucik Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Neris nie zasięga porady na forum tylko w takim wypadku szoruje do lekarza:mad::mad: Prosiemy...;) Quote
Margo05 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Już nie będziemy :oops: Ale i tak na starość nie ma rady :evil_lol: Jak widzisz my dopiero po 30 a tu łupie, tam strzyka :diabloti: Quote
Neris Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Nie ma bata, jak poszłam ze zwykłymi zawrotami głowy to mnie do szpitala wsadzili, do rezonansu mnie kłuli 12 razy bo nikt nie mógł znaleźć żyły i potem 3 tygodnie wyglądałam jak narkomanka, nie dam się już nigdy więcej! Quote
Ciucik Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Neris']Nie ma bata, jak poszłam ze zwykłymi zawrotami głowy to mnie do szpitala wsadzili, do rezonansu mnie kłuli 12 razy bo nikt nie mógł znaleźć żyły i potem 3 tygodnie wyglądałam jak narkomanka, nie dam się już nigdy więcej![/quote] Wygląd to betka,swoim domownikom i tak się podobasz:evil_lol: A zdrówko jedne jedyne i potrzebna jesteś bardzo. A zwykłe zawroty głowy nie istnieją:shake: Chyba,że po wysookich %%%.... Quote
Neris Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 No takie zwykłe to one nie były, ale my tu taj o Maliźnie a nie o chorobach Neris mamy gadać. A Malizna coaz tłuściejsza :loveu: Quote
kaerjot Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Neris']A Malizna coaz tłuściejsza :loveu:[/quote] Czy Ty zamierzasz ją ugotować? I dlatego tuczysz? Ja przepraszam, ale mam dziś kiepskie skojarzenia. Quote
Neris Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Nie lubię mięsa za bardzo , ale co jak mnie bieda przyciśnie? Quote
Recommended Posts