Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neris napisał(a):
A czy one gościnnie też występują?

Możnaby je posłać Gosi na parę dni ...:diabloti:

O, to jest myśl!!! :multi: Dziękuję Neris!!! :loveu: Gościnnie i owszem, dają jeszcze więcej ognia!!!

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk, widzisz jak się staramy!!! Krysiam, spróbuję namówić do tego parę moherów z osiedla, a jak się uda to poddam Wam tonację G-mol na akordeonie.

Posted

Gosiapk napisał(a):
Wieeeeele tracisz :eviltong:

A ja mam za swoje :angryy: Chwaliłam się Wam, że moje futra takie grzeczne i nie koncertują :razz: A te maupy wredne zwaliły mi dzbanek od ekspresu, bo po co mam pić kawę, zbiły dwie szklanki z kompletu, bo skoro już nie ma w czym kawy zrobić to szklanki niepotrzebne, do tego poprzepychały doniczkę z kwiatami na sam brzeg półki i cudem tylko nie spadła. A od dwóch nocy robią sobie maratony po pokoju, z kuchnią włącznie i ganiają wkoło w tempie odrzutowca. A potem wyciągają zabawki, oczywiście piszczące sa najlepsze i zapierdzielaja z tymi zabawkami kolejne maratony, rzucając je na łóżko i wpadając na nas znienacka.
Możecie mi wobec powyższego powiedzieć, która cioteczka pozazdrościła mi spokoju i podpuściła moje futra :mad:

Posted

Dopóki nie gryzą Cię w nocy znienacka w duży palec u nogi, nie ciamkają włosów ani o 3 rano nie gryzą w szyję za karę że UCHO jest zasłonięte włosami - są aniołami!

Posted

No Czupi tak...

Ale kot ma zęby jak igły
I j ak te zęby znienacka wbijają się w duży paluch od nogi BO NIM RUSZYŁAM śpiąc to nie jest wesoło, oj nie!

Posted

Neris napisał(a):
Dopóki nie gryzą Cię w nocy znienacka w duży palec u nogi, nie ciamkają włosów ani o 3 rano nie gryzą w szyję za karę że UCHO jest zasłonięte włosami - są aniołami!

Dokładnie tak, póki nie....to anioły!!!
Kto pozazdrościł??? A domyśl się Margo!!!!!!!!!! :loveu: :diabloti:

Posted

majqa napisał(a):
Dokładnie tak, póki nie....to anioły!!!
Kto pozazdrościł??? A domyśl się Margo!!!!!!!!!! :loveu: :diabloti:

Wiedziałam, wiedziałam!!!
No, ale dziś mam dobry dzień, to wybaczam :evil_lol:

Posted

Neris napisał(a):
A czy one gościnnie też występują?

Możnaby je posłać Gosi na parę dni ...:diabloti:

Nerisku kochany, Ty chyba chcesz być za mój rozwód odpowiedzialna :mad:

Posted

majqa napisał(a):
O, to jest myśl!!! :multi: Dziękuję Neris!!! :loveu: Gościnnie i owszem, dają jeszcze więcej ognia!!!

Ciebie też powołam na świadka na mojej sprawie rozwodowej :diabloti:

Posted

majqa napisał(a):
Gosiapk, widzisz jak się staramy!!! Krysiam, spróbuję namówić do tego parę moherów z osiedla, a jak się uda to poddam Wam tonację G-mol na akordeonie.

Właśnie sobie przypomniała, że jutro z samego rana muszę wyjechać... ehem... na Alaskę :scared:

Posted

Margo05 napisał(a):
Możecie mi wobec powyższego powiedzieć, która cioteczka pozazdrościła mi spokoju i podpuściła moje futra :mad:

Wysoki Sądzie jestem niewinna! :nerwy:

Posted

Neris napisał(a):
TZ-ta odeślesz pocztą zwrotną, ja mam tu parę rzeczy do zrobienia, przyda się... :diabloti:

Oj... ja bym się na Twoim miejscu jeszcze zastanowiła, bo możesz mieć jeszcze więcej po jego wizycie do naprawienia :evil_lol:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Właśnie sobie przypomniała, że jutro z samego rana muszę wyjechać... ehem... na Alaskę :scared:

Poczekaj na nas!!! Nasz chór lubi zimne klimaty!!! :diabloti:

Posted

Dzięki Majeczko :loveu: Ja Tobie również :loveu:
Dziś znów musiałam ściągać z siebie Kornelkę, bo się pieszczot zachciało :cool3:

A jak tam u Malizny? Bo ja tu się produkuję i produkuję i w końcu Wam całą historię swego życia opowiem w oczekiwaniu :evil_lol:

Posted

Cóż, Malizna to Malizna, jedyna w swoim rodzaju!
Ganianie po pokoju w celu zakroplenia kropelek trwa już dużo krócej, ale i tak trzeba ją brać z zaskoku.

Wskakuje na fotel, potem na jego oparcie, stamtąd na kanapę, biega, szaleje... a ja się trzęsę że spadnie bo źle widzi i nie da rady wycelować.