majqa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Neris napisał(a):A czy one gościnnie też występują? Możnaby je posłać Gosi na parę dni ...:diabloti: O, to jest myśl!!! :multi: Dziękuję Neris!!! :loveu: Gościnnie i owszem, dają jeszcze więcej ognia!!! Quote
Krysiam Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 A może chór trzeba uzupełnic innymi głosami? Mam duzy wybór :evil_lol: Quote
majqa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Krysiam międzygatunkowo również??? :evil_lol: Quote
majqa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Gosiapk, widzisz jak się staramy!!! Krysiam, spróbuję namówić do tego parę moherów z osiedla, a jak się uda to poddam Wam tonację G-mol na akordeonie. Quote
Margo05 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Gosiapk napisał(a):Wieeeeele tracisz :eviltong: A ja mam za swoje :angryy: Chwaliłam się Wam, że moje futra takie grzeczne i nie koncertują :razz: A te maupy wredne zwaliły mi dzbanek od ekspresu, bo po co mam pić kawę, zbiły dwie szklanki z kompletu, bo skoro już nie ma w czym kawy zrobić to szklanki niepotrzebne, do tego poprzepychały doniczkę z kwiatami na sam brzeg półki i cudem tylko nie spadła. A od dwóch nocy robią sobie maratony po pokoju, z kuchnią włącznie i ganiają wkoło w tempie odrzutowca. A potem wyciągają zabawki, oczywiście piszczące sa najlepsze i zapierdzielaja z tymi zabawkami kolejne maratony, rzucając je na łóżko i wpadając na nas znienacka. Możecie mi wobec powyższego powiedzieć, która cioteczka pozazdrościła mi spokoju i podpuściła moje futra :mad: Quote
Neris Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Dopóki nie gryzą Cię w nocy znienacka w duży palec u nogi, nie ciamkają włosów ani o 3 rano nie gryzą w szyję za karę że UCHO jest zasłonięte włosami - są aniołami! Quote
Krysiam Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 eee tam, aniołkami sa nawet jak gryza znienacka w noge do krwi (bo nie poznały że to moja teściowa) ale Czupi wiele sie wybacza :cool3: Quote
Neris Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 No Czupi tak... Ale kot ma zęby jak igły I j ak te zęby znienacka wbijają się w duży paluch od nogi BO NIM RUSZYŁAM śpiąc to nie jest wesoło, oj nie! Quote
majqa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Neris napisał(a):Dopóki nie gryzą Cię w nocy znienacka w duży palec u nogi, nie ciamkają włosów ani o 3 rano nie gryzą w szyję za karę że UCHO jest zasłonięte włosami - są aniołami! Dokładnie tak, póki nie....to anioły!!! Kto pozazdrościł??? A domyśl się Margo!!!!!!!!!! :loveu: :diabloti: Quote
Margo05 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 majqa napisał(a):Dokładnie tak, póki nie....to anioły!!! Kto pozazdrościł??? A domyśl się Margo!!!!!!!!!! :loveu: :diabloti: Wiedziałam, wiedziałam!!! No, ale dziś mam dobry dzień, to wybaczam :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Neris napisał(a):A czy one gościnnie też występują? Możnaby je posłać Gosi na parę dni ...:diabloti: Nerisku kochany, Ty chyba chcesz być za mój rozwód odpowiedzialna :mad: Quote
Gosiapk Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 majqa napisał(a):O, to jest myśl!!! :multi: Dziękuję Neris!!! :loveu: Gościnnie i owszem, dają jeszcze więcej ognia!!! Ciebie też powołam na świadka na mojej sprawie rozwodowej :diabloti: Quote
Gosiapk Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 majqa napisał(a):Gosiapk, widzisz jak się staramy!!! Krysiam, spróbuję namówić do tego parę moherów z osiedla, a jak się uda to poddam Wam tonację G-mol na akordeonie. Właśnie sobie przypomniała, że jutro z samego rana muszę wyjechać... ehem... na Alaskę :scared: Quote
Neris Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 TZ-ta odeślesz pocztą zwrotną, ja mam tu parę rzeczy do zrobienia, przyda się... :diabloti: Quote
Gosiapk Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Margo05 napisał(a):Możecie mi wobec powyższego powiedzieć, która cioteczka pozazdrościła mi spokoju i podpuściła moje futra :mad: Wysoki Sądzie jestem niewinna! :nerwy: Quote
Gosiapk Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Neris napisał(a):TZ-ta odeślesz pocztą zwrotną, ja mam tu parę rzeczy do zrobienia, przyda się... :diabloti: Oj... ja bym się na Twoim miejscu jeszcze zastanowiła, bo możesz mieć jeszcze więcej po jego wizycie do naprawienia :evil_lol: Quote
majqa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Gosiapk napisał(a):Właśnie sobie przypomniała, że jutro z samego rana muszę wyjechać... ehem... na Alaskę :scared: Poczekaj na nas!!! Nasz chór lubi zimne klimaty!!! :diabloti: Quote
Margo05 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Gosiapk napisał(a):Wysoki Sądzie jestem niewinna! :nerwy: No nie wiem :cool3: :evil_lol: Quote
majqa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Margo05 napisał(a):No nie wiem :cool3: :evil_lol: Jak tam nocne brewerie Margo???:eviltong: Malizno, buzieńki w niebieskie oczęta!!!:loveu: Quote
Margo05 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Teraz to ja odpoczywam i patrzę na moje znów spokojne koteczki :evil_lol: Odczyniłam uroki i panienki spokojne :loveu: Quote
majqa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Margo05 napisał(a):(...)Odczyniłam uroki i panienki spokojne :loveu: To takiej idylli Wam życzę!!! Quote
Margo05 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Dzięki Majeczko :loveu: Ja Tobie również :loveu: Dziś znów musiałam ściągać z siebie Kornelkę, bo się pieszczot zachciało :cool3: A jak tam u Malizny? Bo ja tu się produkuję i produkuję i w końcu Wam całą historię swego życia opowiem w oczekiwaniu :evil_lol: Quote
majqa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Czekamy wobec tego na raport Neris!!! :multi: Quote
Neris Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Cóż, Malizna to Malizna, jedyna w swoim rodzaju! Ganianie po pokoju w celu zakroplenia kropelek trwa już dużo krócej, ale i tak trzeba ją brać z zaskoku. Wskakuje na fotel, potem na jego oparcie, stamtąd na kanapę, biega, szaleje... a ja się trzęsę że spadnie bo źle widzi i nie da rady wycelować. Quote
Recommended Posts