pidzej Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Małą też podniosę... a jej pewnie na razie nie trzeba ogłoszeń? Quote
Neris Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Na razie chyba nie, do początku czerwca ma dostawać krople. Quote
Neris Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Diablica to jest wcielona i tyle... niby ładne, miłe, całusy rozdaje, ale i zębów próbuje użyć! Quote
Aleksandra59 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Podniesę ukochaną Maliznę - zombeczki suniak ma ślicznościowe :evil_lol: Quote
majqa Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Aleksandra59']Podniesę ukochaną Maliznę - zombeczki suniak ma ślicznościowe :evil_lol:[/quote] I, jak nic, skuteczne!:evil_lol: Quote
Neris Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Zakroplona i było bez ząbków!!!! A ona ma ciążę urojoną :shake: dwa cycuchy urosły i bolą... jutro będzie u nas ciotka wetka Chart to obejrzy babonka. Quote
kalcia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 uuu, niefajnie >.> Malizna, wracaj do zdrowia gluptasie! Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Neris'](...) dwa cycuchy urosły i bolą... (...)[/quote] Mnie też urosły 2 i więcej nie chcę ale...nie bolą. Dobrze to czy źle??? :roll: Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Krysiam']A jak ci urosnie trzeci?[/quote] Wcisnę cholerstwo w mostek i już! Quote
Neris Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 No nie wiem, jak nie bolą to nic, jak zaczną boleć to obłóż liścmi kapusty, podobno pomagają na obrzęki.... Zapraszam wszystkich na bazarek z aniołkiem dla Amelki i Malizny: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110052[/url] Proszę chociaż podbijać. To mój ostatni aniołek i musi pójść w dobre ręce Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Na spuchniętej kostce istotnie kapusta się sprawdziła...tu też wyda. Malizno w górę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Gosiapk Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='majqa']Mnie też urosły 2 i więcej nie chcę ale...nie bolą. Dobrze to czy źle??? :roll:[/quote] :crazyeye::eviltong::lol::lol::lol: Quote
Margo05 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Majqa, ja tam zaczęłabym się martwić. Klub G planuje machać ile wlezie, a Ty masz tylko dwa do machania. Ty zrób coś żeby ten trzeci urósł :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Aleksandra59']Neris, kobieto - wywal to zdjęcie z wątku, po co niewinnych ludzi straszyć starą, [B]tłustą[/B] i rozczochraną babą, jeszcze Ci z wątku Malizny uciekną:diabloti:[/quote] Przepraszam bardzo, ale ja się nie zgadzam na określanie jakiejkolwiek dobrej duszy dogomaniackiej jako tłusta! Jakby była chuda, to gdzie przepraszam miałoby się zmieścić to WIELKIE, Kochające zwierzaczki, łagodne, dobre serce? Hę? :loveu: Quote
Neris Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Zakroplona bez ryków! I bez zębów! I całuje mnie, skacze, wariuje. Tylko sczekadło z niej NIEPOSPOLITE. A szczek ma mocny, donośny, ino CIENKI, wbija się w moje skołatane uszy jak szpilka! Quote
majqa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 U mnie w bloku jest "coś", bo to na bank nie pies, tylko przysposobiony nietoperz ale...jak da ognia tym piskliwym głosikiem to mi się ślimak w uchu skręca jeszcze mocniej...istny obłęd. Na mój gust to już trąci poziomem infradźwięków.:roll: Quote
majqa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ultradźwięki??? Mowy nie ma, wystarczą mi te, na których muszę pracować, a chcieć jeszcze mieć je poza pracą...to już by było zboczenie.:evil_lol: Quote
Neris Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 A to może chcesz do kopmpletu Maliznę? Ona zahacza o ultradźwięki, jestem niemal pewna! Ty będziesz śpiewać i będzie super-hiper-akompaniament. Quote
szajbus Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 To ja dołączę do kompletu moją Zuzkę co??? To śpiewaczka operowa całą gębą. Jadaczka jej sie nie zamyka. Quote
Gosiapk Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Neris']Zakroplona bez ryków! I bez zębów! I całuje mnie, skacze, wariuje. Tylko sczekadło z niej NIEPOSPOLITE. A szczek ma mocny, donośny, ino CIENKI, wbija się w moje skołatane uszy jak szpilka![/quote] Ona już Cię kocha :) Quote
Gosiapk Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='szajbus']To ja dołączę do kompletu moją Zuzkę co??? To śpiewaczka operowa całą gębą. Jadaczka jej sie nie zamyka.[/quote] To już będzie trio :evil_lol: Quote
majqa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Gosiapk']To już będzie trio :evil_lol:[/quote] Czy możecie przestać rządzić się zagospodarowaniem mojego słuchu??? :evil_lol: Quote
Recommended Posts