Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zakroplona i było bez ząbków!!!!

A ona ma ciążę urojoną :shake: dwa cycuchy urosły i bolą... jutro będzie u nas ciotka wetka Chart to obejrzy babonka.

Posted

[quote name='Neris'](...) dwa cycuchy urosły i bolą... (...)[/quote]
Mnie też urosły 2 i więcej nie chcę ale...nie bolą. Dobrze to czy źle??? :roll:

Posted

No nie wiem, jak nie bolą to nic, jak zaczną boleć to obłóż liścmi kapusty, podobno pomagają na obrzęki....

Zapraszam wszystkich na bazarek z aniołkiem dla Amelki i Malizny:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110052[/url]

Proszę chociaż podbijać.
To mój ostatni aniołek i musi pójść w dobre ręce

Posted

Majqa, ja tam zaczęłabym się martwić. Klub G planuje machać ile wlezie, a Ty masz tylko dwa do machania. Ty zrób coś żeby ten trzeci urósł :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandra59']Neris, kobieto - wywal to zdjęcie z wątku, po co niewinnych ludzi straszyć starą, [B]tłustą[/B] i rozczochraną babą, jeszcze Ci z wątku Malizny uciekną:diabloti:[/quote]
Przepraszam bardzo, ale ja się nie zgadzam na określanie jakiejkolwiek dobrej duszy dogomaniackiej jako tłusta! Jakby była chuda, to gdzie przepraszam miałoby się zmieścić to WIELKIE, Kochające zwierzaczki, łagodne, dobre serce? Hę? :loveu:

Posted

Zakroplona bez ryków!
I bez zębów!

I całuje mnie, skacze, wariuje.
Tylko sczekadło z niej NIEPOSPOLITE. A szczek ma mocny, donośny, ino CIENKI, wbija się w moje skołatane uszy jak szpilka!

Posted

U mnie w bloku jest "coś", bo to na bank nie pies, tylko przysposobiony nietoperz ale...jak da ognia tym piskliwym głosikiem to mi się ślimak w uchu skręca jeszcze mocniej...istny obłęd. Na mój gust to już trąci poziomem infradźwięków.:roll:

Posted

Ultradźwięki??? Mowy nie ma, wystarczą mi te, na których muszę pracować, a chcieć jeszcze mieć je poza pracą...to już by było zboczenie.:evil_lol:

Posted

A to może chcesz do kopmpletu Maliznę? Ona zahacza o ultradźwięki, jestem niemal pewna! Ty będziesz śpiewać i będzie super-hiper-akompaniament.

Posted

[quote name='Neris']Zakroplona bez ryków!
I bez zębów!

I całuje mnie, skacze, wariuje.
Tylko sczekadło z niej NIEPOSPOLITE. A szczek ma mocny, donośny, ino CIENKI, wbija się w moje skołatane uszy jak szpilka![/quote]
Ona już Cię kocha :)

Posted

[quote name='szajbus']To ja dołączę do kompletu moją Zuzkę co???
To śpiewaczka operowa całą gębą. Jadaczka jej sie nie zamyka.[/quote]
To już będzie trio :evil_lol: