Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rachunek za leczenie prawie zapłaciłam, nie oddałam na razie za paliwo koleżance ktora ze mną jeździła. Tyle że zrobił się fatalny dół w ogóle...

Cegiełek na nią nie możemy robić z różnych przyczyn.

Posted

Ciotka nie chrzań. Na jaka naciągaczkę?
Niedawno zbieraliśmy kasę na sunie z gruzowiska teraz na ratowanie Szarlotty.
To nie jest naciąganie to prośba o wsparcie.

Posted

cała Neris. Pocałuj się w nos. poślij numer konta na priv, nie mam dyuzo ale posle 50 zl.
i zamierzam zrobic bannerek, wiec uwazaj. Bedziesz w nim naciagaczka i zebraczka :evil_lol:

Posted

[quote name='Neris']Nie mam pomysłu na tytuł. Boję się, że wyjdę na żebraczkę czy naciągaczkę.[/quote]
Neris przemóż się. :loveu: Znajdź tu takiego, kto by Ci przypisał cechy naciągaczki czy też żebraczki. Zmiana tytuły ukierunkuje na pilność potrzeb Malizny...

Posted

Mnie już niewiele zadziwia...pamiętaj, że nigdy się wszystkim nie dogodzi, a jak się chce komuś przykopać to powód, nawet banalny, zawsze się znajdzie. Głowa do góry Neris!!!

Posted

Malizna wprała mojej Ince :evil_lol:. Wrzask był na pół domu, a chodziło tylko o oddanie gumowej myszki...

Inusia wygląda ło tak:

[IMG]http://images29.fotosik.pl/171/fd293e81cf7a0ea0med.jpg[/IMG]

Posted

To Batmanka jest niedobra, lata po meblach, dzisiaj wygarnęła popiół z popielnika i rozniosła po pokoju... nic to! Neris się nudzi całymi dniami to posprząta... :evil_lol:

Waham się nad tą wizytą u Garncarza. Bo oko jakby się przejaśnia...

Posted

[quote name='Neris']Jak w organizmie nie będzie już wirusa to nie. Bo to jest tak, że jedne białka łączą się podobno z innymi i to daje taki efekt.[/quote]

To zabrzmiało jak z jakiegoś serialu s-f, malizna mutuje?

Posted

[quote name='Neris']NO, MASTER... białka wirusa z białkiem z oka kombinują na boku...

CY CUS TAKIEGO...[/quote]
To te białka przypuściły jeszcze atak na CYCUŚ??? :-o :evil_lol: :-o