Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neris'](...) Obiecałam sobie kiedyś, że nigdy w życiu nikogo nie uderzę. Łamię się...(...)[/quote]
A pierdyknij raz a dobrze. Widzę, że humor Ci wraca :razz:!

Posted

[quote name='Neris']no...

ona nie gryzie! Czy to nie podejrzane?[/QUOTE]

Może to cisza przed burzą? :evil_lol: Malizna obmyśla plan jakby tu się zemścić na Neris za te kroplówki. :cool3:

Posted

NIe wiem, dlaczego, ale nic nie leci z kroplówki. Jak przepłukuję wenflon to "idzie", więc jest chyba drożny, ale nic nie leci... niezależnie od tego jak ułożę łapkę.

Posted

zjadła całą saszetkę Convalescence i wypiła 150ml glukozy. Czy glukozę wolno podawać do picia? Jeżeli wodę z miodem wolno to może to też? Bo samej wody nie chce za bardzo.

Posted

[quote name='Neris'](...)Czy glukozę wolno podawać do picia? Jeżeli wodę z miodem wolno to może to też? Bo samej wody nie chce za bardzo.[/quote]
Tak wolno i często podaje się dla wzmocnienia zwierzątka.

Posted

Oczki jej zakropliłam, nochal też kropelkami od Buni i mogę iść spać... okropnie zimno u nas, żałuję że nie mam dla niej poduszki elektrycznej. Dostawiłam fotel bliżej "pieca" i opatuliłam królewnę.

Posted

zjadła kawalątek sparzonej piersi z kurczaka, oczywiściez ręki. Koty szalały, żałuję że nie miałam jak robić zdjęć - tuż przed moją twarzą latały rozczapirzone kocie łapy.

Posted

Byliśmy na kontroli
Malizna nie dała się wyjąć z transporterka, zębowała na doktora. W końcu ją wytrząsnęłam, zadowolona nie była...

Wątroba ciągle bolesna
Jutro robimy USG, bo coś to za długo trwa a poprawy nie widzę.