Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wybaczcie,ze pisze dopiero teraz,ale mój złomny komp odmówił posłuszenstwa,ale i tak byłam na bierzaco informowana co sie dzieje w sprawie Daszy przez innego leomaniaka.
Justyna-jestes kochana,oczywiscie prosze o zdjecia suki-podaje adres:Mikołów Kamionka,ul Sienkiewicza,podam nawet nr.tel mojej macochy,jednak chce ja uprzedzic,a ona nie odbiera moich telefonw:placz:
Tez juz myslalam nad tym,ze wezme ja do siebie na tymczas,ale bede miala ciezko:placz:(jeszcze mi klawiatra pada,literz sie popryestawialy)
Sama ocyzwiscie tey pytam gdzie moge
Prosze tzlko,nie zapominajcie o moim problemie,bo obawiam sie,ze sama nie dam rady

Posted

majqa napisał(a):
Ciekawe czy przypadek, czy celowość...

Tego nie wiem...

Gdyby ktoś mógł mnie zapowiedzieć,to pojechałabym znowu.

Nie pojade znowu w ciemno,bo jednak mam kawałek, ok 45 minut.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Tego nie wiem...

Gdyby ktoś mógł mnie zapowiedzieć,to pojechałabym znowu.

Nie pojade znowu w ciemno,bo jednak mam kawałek, ok 45 minut.

Ale z tego co czytałam wcześniej tu jest impas. Ktoś sam musi się grzecznie zapowiedzieć skoro, jak pisze Danuta, macocha nie odbiera jej telefonów. Normalnie jazda bez trzymanki. :shake:

Posted

Luuudzieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:
Nie wiem,czy uwierzycie!!!!!!!!!!!!!
Mam dla Daszy dom!!!!!!!!!!!!!!!Mam!!!!!!!!!!!!!!!Dobry dom!!!!!!!!!!!:multi::multi:
Teraz sie dowiedziałam:multi:
Hahahaha,a moja sliczna,elegancka macocha odebtała telefon mojego meza!!!!!!!!!!Dasza bedzie przewieziona w sobote albo w niedziele do nowego domku,a ja wtedy Wam wysle zdjecia
Dzieki wszystkim za wszystko,az sie popłakałam-jednak sa ludzie na tym swiecie:multi:

• 3 weeks later...