jusstyna85 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Mogłabym podjechać zrobić jej zdjęcia,jeśli to niedaleko Mikołowa... Quote
Danuta Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 wybaczcie,ze pisze dopiero teraz,ale mój złomny komp odmówił posłuszenstwa,ale i tak byłam na bierzaco informowana co sie dzieje w sprawie Daszy przez innego leomaniaka. Justyna-jestes kochana,oczywiscie prosze o zdjecia suki-podaje adres:Mikołów Kamionka,ul Sienkiewicza,podam nawet nr.tel mojej macochy,jednak chce ja uprzedzic,a ona nie odbiera moich telefonw:placz: Tez juz myslalam nad tym,ze wezme ja do siebie na tymczas,ale bede miala ciezko:placz:(jeszcze mi klawiatra pada,literz sie popryestawialy) Sama ocyzwiscie tey pytam gdzie moge Prosze tzlko,nie zapominajcie o moim problemie,bo obawiam sie,ze sama nie dam rady Quote
malagos Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Danusiu, i co, sunia jest u Ciebie? dałaś radę ją wziąć? Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ja byłam tam,ale nikt nie otworzył... Quote
majqa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 jusstyna85 napisał(a):Ja byłam tam,ale nikt nie otworzył... Ciekawe czy przypadek, czy celowość... Quote
jusstyna85 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 majqa napisał(a):Ciekawe czy przypadek, czy celowość... Tego nie wiem... Gdyby ktoś mógł mnie zapowiedzieć,to pojechałabym znowu. Nie pojade znowu w ciemno,bo jednak mam kawałek, ok 45 minut. Quote
majqa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jusstyna85 napisał(a):Tego nie wiem... Gdyby ktoś mógł mnie zapowiedzieć,to pojechałabym znowu. Nie pojade znowu w ciemno,bo jednak mam kawałek, ok 45 minut. Ale z tego co czytałam wcześniej tu jest impas. Ktoś sam musi się grzecznie zapowiedzieć skoro, jak pisze Danuta, macocha nie odbiera jej telefonów. Normalnie jazda bez trzymanki. :shake: Quote
Danuta Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Luuudzieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Nie wiem,czy uwierzycie!!!!!!!!!!!!! Mam dla Daszy dom!!!!!!!!!!!!!!!Mam!!!!!!!!!!!!!!!Dobry dom!!!!!!!!!!!:multi::multi: Teraz sie dowiedziałam:multi: Hahahaha,a moja sliczna,elegancka macocha odebtała telefon mojego meza!!!!!!!!!!Dasza bedzie przewieziona w sobote albo w niedziele do nowego domku,a ja wtedy Wam wysle zdjecia Dzieki wszystkim za wszystko,az sie popłakałam-jednak sa ludzie na tym swiecie:multi: Quote
beka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Szcześciara z tej sunie. Świetnie że udało Ci się znależć jej domek Quote
beka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A tu zdjęcie suni, co miała wiele szczęścia :) Quote
Recommended Posts