Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edzia bardzo się cieszę, że jest dla niej jakaś szansa...(tymbardziej, że to chyba z moich ogłoszeń:oops:)

[SIZE=2]Nie wierzę tak piękna sunia, chciałoby się powiedzieć idealna a chętnych brak :shake:

Eruane a gdzie ta Pani mieszka?

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pytałam znajomych, niestety w dalszym ciągu nikt nie może zaopiekowac się sunią:(.Jak narazie namawiam mamę chociażby na tymczas, ale moja mama twierdzi,że jesli później suni nikt nie przygrarnie to zostanie u nas na stałe.Pies to u nas duży problem w czasie wakacji :(. na całe dwa miesiące wyjeżdzamy w parę miejsc (na drugi koniec polski do Świnoujścia, do babaci na mazury i do Turku-wielkopolskie). W aucie jest lekki problem z jednym psem nie wspomne już o drugim,a mam 15 miesięczną siostrzyczke :(.Staram się namówić mamę ale niewiem czy cos z tego wyniknie :(:(:(.A tak wogóle to gdzie mieszka ta pani??

Posted

Jestem z Katowic:)
Niestety moja mama nie pozwoliła mi nawet na wzięcie suczki na tymczas :(.
Bardzo mi przykro :(
Przepraszam,że robiłam nadzieję :(.Nie pozostaje mi nic tylko trzymać kciuki za znalezienie dobrego domku dla Amber.To naprawde piękny psiak.Wydaje mi się, że mieszkanie w bloku wystarczy dla suni, nie potrzebny jest ogród.Wystarczy by sunia miała możliwośc dziennie około godzine wyszaleć się porządnie lub pójść na męczący spacer.Po pewnym czasie stanie się trochę spokojniejsza, jak podrośnie :).Będę sledziła ten temat i trzymam kciuki za Amber :)
Przepraszam :(

Posted

Słuchajcie, fotki może nie oddają tak wiernie wyglądu suczki ale przypomina mi ona rzadką w Polsce rasę podengo portugues... sprawdźcie w lewym uchu i pachwinie czy nie ma tatuażu przypadkiem????

Posted

Nie ma tatuażu, to kundelek. :p Ale miło, że jakąś rasę przypomina. A faktycznie przypomin bardzo - różnice do wychwycenia tylko przez kynologa.

Edzia, nie martw się, nie robiłaś nadziei, więc nie przepraszaj. Z góry powiedziałaś, że wsyztko zależy od decyzji mamy, czyli podeszłaś do sprawy uczciwie. Dziękuję Ci za pomoc w szukaniu małej domku.

Posted

Oglądałam te podengo... faktycznie podobna do złudzeia. Różnice do wychwycenia przez kynologa tylko. Sierść ma krótszą jeszcze i bardziej wałeczkowata jest.

Posted

Dziękuję za wyrozumiałość :).
Bardzo mi przykro,że tak się stało :(.Może poszukajmy chcoiażby domku tymczasowego dla suni,żeby mogła odbyć parę lekcji wychowania i by odciążyć ta panią, która ja obecnie posiada.

Posted

To Kielce. W tytule napisałam. Oczywiście spacer mile widziany, ale tu wszyscy zaganiani przy psach. Amberka ma duże podwórko chociaż. Bardziej niż na wybieganiu jej zależy mi na wychowaniu, bo czas leci ,sunia dorośleje.

Posted

[quote name='majqa']PILNIE POTRZEBNY DOM DLA AMBER. DOM DLA NIEJ OZNACZA WIELKĄ POMOC DLA JEJ WYBAWICIELKI !!!
Majga ma rację - Amber potrzebuje domu!

Posted

Dokładnie, jest troszkę bardziej krępa, ale niewiele, na zdjęciach tego nie widać. I na ogonku ma krótszą nieco sierść niż podengo. Poza tym, rasowy podengo. :cool3: