Ziutka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 ARKA napisał(a)::shake: pani odwolala spotkanie, w ostatniej chwili, przelozyla na sobote/niedziele. Ehh....to czekamy do weekendu :roll: Quote
MagYa^^ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 szkoda...ale dobrze, ze zadzwonila, bo gorzej by bylo gdyby psiak juz czekal... a tu klops... Quote
ARKA Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 :crazyeye: zadzwonila druga pani dzis i umowilysmy sie na sobote/niedziele w schronisku. Musze do niedzieli wszystkie Luśki odszukac w schronisku:evil_lol: Narazie mam dwie!!;) No zobaczcie czy to nie Lusia II, jest w watku psiakow u p.Magdy. Jakby ktos chcial Lusie w rozmiarze M,X, XL, to tez widzialam:evil_lol: Moze by jakąs prase namowic aby napisali, ze w tym sezonie modne sa pieski biale w roznokolorowe łatki typu "krowka łaciata":evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 ARKA :evil_lol: :cool2: modne w tym sezonie sa Luśki! -D.dobry poprosze dwie w rozmiarze L z dostawa do domu :lol: Quote
ARKA Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='MagYa^^']ARKA :evil_lol: :cool2: modne w tym sezonie sa Luśki! -D.dobry poprosze dwie w rozmiarze L z dostawa do domu :lol: :sweetCyb:nie ma problemu czy jakies specjalne zycznia; jakies klory łatek wyszukane:nerwy:Na kiedy ma byc dostawa?:evil_lol: A jak chcesz dwie to gratis dostajesz trzecią w rozmiaze S:painting: Tu jedna w rozmiarze na zycznie tzn. chlopczyk ale po kastracji bedzie jak dziewczynka:evil_lol: Quote
ARKA Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 :painting::smilecol::Dog_run::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: LUśkaaaa pojechala do doooomu!!:loveu::loveu::loveu: p.s Pani znlazla Lusie poprzez allegro;) Quote
MagYa^^ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :multi: :multi: :multi: Quote
Ziutka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ARKA napisał(a)::painting::smilecol::Dog_run::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: LUśkaaaa pojechala do doooomu!!:loveu::loveu::loveu: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: :ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
ARKA Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 :loveu: takie info dostalam: Witam Panią Zacznę od tego ,że z Lusią jest wszystko w porządku , bo napewno się Pani niepokoiła. Podróże samochodem chyba jej jednak nie przypadły do gustu , bo pod koniec drogi niestety zwymiotowała. Po przyjeżdzie do domu stała się znowu tą radosną sunią , jaką była w schronisku , stres minął całkowicie , szalała w domu z radości , co chwila podbiegając do kogoś innego . Najlepsze było samo wejście do domu . Lusia z rozpędu wskoczyła do łóżka , w którym spał nasz syn i wylizała mu ucho i policzek , a on nie miał nic przeciwko temu. Trochę obawialiśmy się reakcji naszego " męskiego dominatora " , ale okazało się ,że on .....zakochał się od pierwszego wejrzenia , chodzi za nią , prosi o względy , kuli uszy , popiskuje . Lusia jednak jest nieczuła na jego zaloty , nawet potrafi mu pokazać zęby. Nasza mała sunia Pysia jest trochę zazdrosa , ale nie ma w tym agresji , pewnie z czasem zostaną koleżankami. Jedynie Buba ( bernardynka ) miala wczoraj w oczach jakieś "iskry " , więc została na razie odosobniona . Dziś pod kontrolą oczywiście będziemy dziewczyny poznawać . Lusia noc spędziła w domu , chociaz widać że jest przyzwyczajona do bycia na dworzu i do niższych temperatur. Wyrażnie było jej za gorąco , leżała przy drzwiach wejściowych rozpłaszczona na zimnych kafelkach z nosem przy samych dzwiach , żeby łapać chłodne powietrze . Rano pobiegła na dwór , zrobiła co potrzeba . Myślę że wszystko będzie dobrze , jeszcze tylko zapoznanie z Bubą . Na razie penetruje teren , obwą****e i obsikuje ( robi to tak jak samiec , podnosząc nogę ). Może być Pani spokojna o jej losy , ja i moja rodzina zrobimy wszystko żeby była bezpieczna i szczęśliwa . Niedługo prześlę Pani fotki Lusi . Pozdrawiam serdecznie Quote
Ziutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ARKA napisał(a): Niedługo prześlę Pani fotki Lusi . Co tam słychać u Lusi ? Są jakieś wieści ? No i gdzie te fotki :mad: :cool3: Quote
ARKA Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 :loveu:wiesci sa bardzo dobre. Dostalam filmik z Lusia ale nie wiem co z tym zrobic aby tu byl:shake: Quote
Ziutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ARKA napisał(a)::loveu:wiesci sa bardzo dobre. Dostalam filmik z Lusia ale nie wiem co z tym zrobic aby tu byl:shake: Uhhhh ja też nie wiem :cool1: Trzeba Okty zapytać, Ona wgrywa filmiki ze swoimi psiakami...może podpowie jak to zrobić :roll: Quote
ANETTTA Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 wwwwwwwww Korabiewicach sa podobno 2 bernardyny ...ico aj nic o tym nie wiem od WAS kochani ....skandal ..... czy ktos mi o nich cos na pv kliknie Quote
Recommended Posts