Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: zadzwonila druga pani dzis i umowilysmy sie na sobote/niedziele w schronisku. Musze do niedzieli wszystkie Luśki odszukac w schronisku:evil_lol:
Narazie mam dwie!!;)
No zobaczcie czy to nie Lusia II, jest w watku psiakow u p.Magdy. Jakby ktos chcial Lusie w rozmiarze M,X, XL, to tez widzialam:evil_lol:

Moze by jakąs prase namowic aby napisali, ze w tym sezonie modne sa pieski biale w roznokolorowe łatki typu "krowka łaciata":evil_lol:

Posted

[quote name='MagYa^^']ARKA :evil_lol: :cool2: modne w tym sezonie sa Luśki!
-D.dobry poprosze dwie w rozmiarze L z dostawa do domu :lol:

:sweetCyb:nie ma problemu czy jakies specjalne zycznia; jakies klory łatek wyszukane:nerwy:Na kiedy ma byc dostawa?:evil_lol: A jak chcesz dwie to gratis dostajesz trzecią w rozmiaze S:painting:

Tu jedna w rozmiarze na zycznie tzn. chlopczyk ale po kastracji bedzie jak dziewczynka:evil_lol:

Posted

:painting::smilecol::Dog_run::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

LUśkaaaa pojechala do doooomu!!:loveu::loveu::loveu:

p.s Pani znlazla Lusie poprzez allegro;)

Posted

ARKA napisał(a):
:painting::smilecol::Dog_run::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
LUśkaaaa pojechala do doooomu!!:loveu::loveu::loveu:

:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:
:ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper:
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

:loveu: takie info dostalam:

Witam Panią
Zacznę od tego ,że z Lusią jest wszystko w porządku , bo napewno się Pani niepokoiła.
Podróże samochodem chyba jej jednak nie przypadły do gustu , bo pod koniec drogi niestety zwymiotowała.
Po przyjeżdzie do domu stała się znowu tą radosną sunią , jaką była w schronisku , stres minął całkowicie , szalała w domu z radości , co chwila podbiegając do kogoś innego .
Najlepsze było samo wejście do domu . Lusia z rozpędu wskoczyła do łóżka , w którym spał nasz syn i wylizała mu ucho i policzek , a on nie miał nic przeciwko temu.
Trochę obawialiśmy się reakcji naszego " męskiego dominatora " , ale okazało się ,że on .....zakochał się od pierwszego wejrzenia , chodzi za nią , prosi o względy , kuli uszy , popiskuje . Lusia jednak jest nieczuła na jego zaloty , nawet potrafi mu pokazać zęby. Nasza mała sunia Pysia jest trochę zazdrosa , ale nie ma w tym agresji , pewnie z czasem zostaną koleżankami. Jedynie Buba ( bernardynka ) miala wczoraj w oczach jakieś "iskry " , więc została na razie odosobniona . Dziś pod kontrolą oczywiście będziemy dziewczyny poznawać .
Lusia noc spędziła w domu , chociaz widać że jest przyzwyczajona do bycia na dworzu i do niższych temperatur.
Wyrażnie było jej za gorąco , leżała przy drzwiach wejściowych rozpłaszczona na zimnych kafelkach z nosem przy samych dzwiach , żeby łapać chłodne powietrze . Rano pobiegła na dwór , zrobiła co potrzeba .
Myślę że wszystko będzie dobrze , jeszcze tylko zapoznanie z Bubą .
Na razie penetruje teren , obwą****e i obsikuje ( robi to tak jak samiec , podnosząc nogę ).
Może być Pani spokojna o jej losy , ja i moja rodzina zrobimy wszystko żeby była bezpieczna i szczęśliwa .
Niedługo prześlę Pani fotki Lusi .
Pozdrawiam serdecznie

• 1 month later...
Posted

ARKA napisał(a):
:loveu:wiesci sa bardzo dobre. Dostalam filmik z Lusia ale nie wiem co z tym zrobic aby tu byl:shake:

Uhhhh ja też nie wiem :cool1:
Trzeba Okty zapytać, Ona wgrywa filmiki ze swoimi psiakami...może podpowie jak to zrobić :roll:

• 8 months later...