ARKA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 :mad: czekam na te zgloszenia chetnych i nic:niewiem: Quote
Ziutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ARKA napisał(a)::mad: czekam na te zgloszenia chetnych i nic:niewiem: Buuuu.........to nie dobrze :shake: :placz: Quote
mysza 1 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 To ja Cię pieknotko podbiję, niech Cię ktoś wypatrzy. Quote
Ziutka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 MagYa^^ napisał(a):Lusia wciaz czeka... Mam nadzieje, że się doczeka :roll: Quote
ARKA Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Ziutka napisał(a):Mam nadzieje, że się doczeka :roll: I ja tez, nadzieja umiera ostatnia, podobno....:shake: Quote
Ziutka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Czy był chociaż jeden telefon w sprawie Lusi ?? Quote
MagYa^^ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 :-( no i dlaczego to tak wszystko dlugo trwa? dlaczego Ty jeszcze nie grzejesz doopki? Quote
ARKA Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Czy ktos tą Lusie zauwazy???:placz: Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ..tak sliczny aniolku co sie dzieje, dlaczego takie pustki wokol Ciebie? jestes niezauwazalna...ale dlaczego?:shake::shake: Quote
mysza 1 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Pewnie dlatego, że na dogo na każdym kroku piekne biedaki, nie wiadomo, komu pomagać.:-( Quote
ARKA Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 ;) jutro jestem umowiona z pania ma adoptowac Lusieńkę, zobaczymy czy Lusia jej przypadnie do serca.:p Umowione jetesmy o godz. 15-stej w drodze do schroniska. Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 :-o TO ja trzymam kciuki... i nawet te u stop jakos pozaciskam :multi: ii...cicho sza.. nie zapeszam :oops: Quote
mysza 1 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Mocno trzymam kciuki.:loveu:Sunia jest cudna, byle ta pani się na niej poznała. Quote
Ziutka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ARKA napisał(a):;) jutro jestem umowiona z pania ma adoptowac Lusieńkę, Wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi: A mówiłam, że będzie dobrze :cool3: to nie wierzyłaś :eviltong: :evil_lol: ARKA napisał(a): zobaczymy czy Lusia jej przypadnie do serca.:p A jakże mogłoby być inaczej :razz:....jej się nie da nie pokochać :shake: toż to piękna suńka i murowana miłość od pierwszego wejrzenia jutro będzie :loveu: A skąd Pani dowiedziała się o Lusieńce ?? I gdzie Lusia by zamieszkała ?? Gdzieś blisko ?? Quote
ARKA Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Ziutka napisał(a): A skąd Pani dowiedziała się o Lusieńce ?? I gdzie Lusia by zamieszkała ?? Gdzieś blisko ?? :loveu:z ogloszenia:evil_lol: Lusia by mieszkala kolo Legionowa. Pani ma juz jedna sunie ze schroniska w Gdansku:crazyeye: Tylze tamta sunia jest na zewnatrz w kojcu i buda a Luska w domu bylaby. Poniewaz Pani zmarla sunia na raka, taka mniejsza wlasnie, :-( jakis czas temu i juz doszla do siebie po stracie tamtej i chcialby by sunie taka mniejsza w domu miec.;) Quote
Ziutka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ARKA napisał(a)::loveu:z ogloszenia:evil_lol: Czyli robota ma nie idzie na darmo :eviltong: ARKA napisał(a): Lusia by mieszkala kolo Legionowa. Pani ma juz jedna sunie ze schroniska w Gdansku:crazyeye: Tylze tamta sunia jest na zewnatrz w kojcu i buda a Luska w domu bylaby. Poniewaz Pani zmarla sunia na raka, taka mniejsza wlasnie, :-( jakis czas temu i juz doszla do siebie po stracie tamtej i chcialby by sunie taka mniejsza w domu miec.;) Dziękuję za obszerne wyjaśnienie :loveu: I oby takie zawsze były :mad: a nie skrótowe :evil_lol: Quote
ARKA Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Ziutka napisał(a):Czyli robota ma nie idzie na darmo :eviltong: :loveu:Wasz robota. GrubbaRybba mial zapytanie z allego-dzis mi przyslal-i Jakas Pani z okolic W-wy pyta o Lusie, moze to ta pani?:evil_lol: Ale, Ziutka, nic nie boj ja mam tam takich pare Lusiek, naprawde, podobne sa..umaszczenie, budowa, wiek rozny i słodkie aniolki.:loveu: Quote
malagos Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 ARKA napisał(a)::loveu:Wasz robota. GrubbaRybba mial zapytanie z allego-dzis mi przyslal-i Jakas Pani z okolic W-wy pyta o Lusie, moze to ta pani?:evil_lol: Ale, Ziutka, nic nie boj ja mam tam takich pare Lusiek, naprawde, podobne sa..umaszczenie, budowa, wiek rozny i słodkie aniolki.:loveu: no to życzę dobrego dnia! :loveu: Dla Ciebie, ARKO, dal psiaków (Luśki) i dla Pani, która chce adoptować psa! :lol: Quote
MagYa^^ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 ..no to czekamy do wieczora z zacisnietymi kciukami!! Quote
GrubbaRybba Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ja też kciuki zaciskam i czekam. Siedzę jak na szpilkach... Quote
ARKA Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 :shake: pani odwolala spotkanie, w ostatniej chwili, przelozyla na sobote/niedziele. Quote
Recommended Posts