Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

;) jutro jestem umowiona z pania ma adoptowac Lusieńkę, zobaczymy czy Lusia jej przypadnie do serca.:p Umowione jetesmy o godz. 15-stej w drodze do schroniska.

Posted

ARKA napisał(a):
;) jutro jestem umowiona z pania ma adoptowac Lusieńkę,

Wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi:
A mówiłam, że będzie dobrze :cool3: to nie wierzyłaś :eviltong: :evil_lol:

ARKA napisał(a):
zobaczymy czy Lusia jej przypadnie do serca.:p

A jakże mogłoby być inaczej :razz:....jej się nie da nie pokochać :shake: toż to piękna suńka i murowana miłość od pierwszego wejrzenia jutro będzie :loveu:

A skąd Pani dowiedziała się o Lusieńce ??
I gdzie Lusia by zamieszkała ?? Gdzieś blisko ??

Posted

Ziutka napisał(a):

A skąd Pani dowiedziała się o Lusieńce ??
I gdzie Lusia by zamieszkała ?? Gdzieś blisko ??

:loveu:z ogloszenia:evil_lol:

Lusia by mieszkala kolo Legionowa. Pani ma juz jedna sunie ze schroniska w Gdansku:crazyeye: Tylze tamta sunia jest na zewnatrz w kojcu i buda a Luska w domu bylaby. Poniewaz Pani zmarla sunia na raka, taka mniejsza wlasnie, :-( jakis czas temu i juz doszla do siebie po stracie tamtej i chcialby by sunie taka mniejsza w domu miec.;)

Posted

ARKA napisał(a):
:loveu:z ogloszenia:evil_lol:

Czyli robota ma nie idzie na darmo :eviltong:

ARKA napisał(a):
Lusia by mieszkala kolo Legionowa. Pani ma juz jedna sunie ze schroniska w Gdansku:crazyeye: Tylze tamta sunia jest na zewnatrz w kojcu i buda a Luska w domu bylaby. Poniewaz Pani zmarla sunia na raka, taka mniejsza wlasnie, :-( jakis czas temu i juz doszla do siebie po stracie tamtej i chcialby by sunie taka mniejsza w domu miec.;)

Dziękuję za obszerne wyjaśnienie :loveu:
I oby takie zawsze były :mad: a nie skrótowe :evil_lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
Czyli robota ma nie idzie na darmo :eviltong:

:loveu:Wasz robota. GrubbaRybba mial zapytanie z allego-dzis mi przyslal-i Jakas Pani z okolic W-wy pyta o Lusie, moze to ta pani?:evil_lol:
Ale, Ziutka, nic nie boj ja mam tam takich pare Lusiek, naprawde, podobne sa..umaszczenie, budowa, wiek rozny i słodkie aniolki.:loveu:

Posted

ARKA napisał(a):
:loveu:Wasz robota. GrubbaRybba mial zapytanie z allego-dzis mi przyslal-i Jakas Pani z okolic W-wy pyta o Lusie, moze to ta pani?:evil_lol:
Ale, Ziutka, nic nie boj ja mam tam takich pare Lusiek, naprawde, podobne sa..umaszczenie, budowa, wiek rozny i słodkie aniolki.:loveu:

no to życzę dobrego dnia! :loveu:
Dla Ciebie, ARKO, dal psiaków (Luśki) i dla Pani, która chce adoptować psa! :lol: