kasia14 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 jutro mała Tusia będzie miała allegro.... Quote
kasia14 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ada_1994 napisał(a):Czy Tusia ma już allegro?:cool3: jeszcze nie:oops: dzisiaj wieczorkiem postaram sie zrobić...:roll: Quote
modliszka84 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 pomocy! to naprawde ostatni dzwonek :placz: kocice juz ruje dostaja, kocury juz u mnie w okolicy sie drą w nocy :shake: kto moze kicie wziac na tymczas?:-( Quote
mulinka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 to może najpierw do lecznicy a w tym czasie może się uda znaleźc dla niej nowy dom Quote
t_kasiek Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 a czy lecznica ne ma mozlowisci jej przetrzymania przez kilka dni ??? moznab bylo zebrac pieniazki i zaplacic....nawet :( Quote
mulinka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Karotka napisała na miau: Żeby ją tylko zabrac z tych działek...może zrobiłybysmy jakąś zrzute na szpitalik...Ona jest sliczna i gdyby tylko była do adopcji z domu mysle, że szybko znalazł by sie chetny! kasia86 napisała: Bardzo chętnie się dołożę Dla małej PABIANICZANKI ! Tylko jak mam to zrobić --------- doradziłam kontakt na pw z modliszką, założycielką wątku --------- Karotka napisała; Najwazniejsze, żeby ja zabrac. Jak pisałam pomoge w miare mozliwosći finansowo. Quote
modliszka84 Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 czy jest ktoś chętny dołożyć sie do sterylki ...? 80 zł w lecznicy Sowa w Łodzi... Quote
mulinka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 kasia86 napisała na miau: To chyba Sowa, tez tam jeżdżę, znam drogę mogę kicie zawieść Jest ktoś jeszcze chętny do pomocy Tusi ? Modliszka skontaktuj się ze mną Quote
modliszka84 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 hop hop ... chciałby ktos może zasponsorować sterylkę... :cool3: ? Quote
mulinka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 kasia86 napisała na miau: mogę 20zł,karmę i pomogę w transporcie :) Quote
modliszka84 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 nikt juz nie pomoże Tusi...:roll: ? Quote
modliszka84 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 haalooo mamy deklaracje na sterylke : 20 + 30 zł na sterylke potrzeba jeszcze 30 zł Kicie należałoby tez odrobaczyć przynajmniej... aha, no i jest tymczas dla kitki - pod Poznaniem! trzeba więc kicie wysterylziować w Łodzi i znaleźć transport do Poznania... idą mrozy :roll: Quote
modliszka84 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 czy ktos tu jeszcze zagląda... :roll: ? Dzieki forumowiczkom z miau mamy już 80 zł na sterylkę! Teraz potrzebny transport ŁÓdź-Poznań na ok 21/22 luty! Quote
mulinka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 to super że jest dom tymczasowy :) modliszko zmień jeszcze tytuł wątku na miau i może wpisz się na wątkach transportowych na miau i na dogomanii Quote
t_kasiek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 dogo mi sie nie otwierało....a chetnie dolozylabym chociaz 10zl. na sterylke malenkiej.....ale dobrze, ze juz jest zalatwione a co z tym transportem ?? pomoc nie moge bo Krakow nie po drodze...ale moze jakos inaczej ???? Quote
erka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Śliczna kicia, niestety tylko podniosę:shake:. Quote
mulinka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Karotka zapytała na miau: A na kiedy planujecie łapanie Dziewczynki? kasia86 odpisała: Na sobotę, bo jutro po obiedzie do pracy idę. Quote
mulinka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 wiadomości z miau z piątku: anastasia napisała: Witam wszystkich, to skoro sprawy tak zaawansowane to DT może się ujawnić i powiedzieć, że czeka z niecierpliwością i reszta footer (mam nadzieję) też kasia86 napisała: Mamy nadzieję że domek będzie zdawał relację o Tusi Jeszcze kilka dni, najgorszych dla kiciuni ,łapanka ,sterylka i podróż. Ale to wszystko będzie miała wynagrodzone, czy tak? Dziękujemy za domek, chociaż tymczasowy anastasia napisała: No, a jakże by inaczej:), mam tylko nadzieję, że pomyślnie spacyfikuje swoich rozpuszczonych facetów, ale w końcu to dama to powinna ich zauroczyć Karotka napisała: Trzymam mocno kciuki za cała akcje! Anastasia mam nadzieje, ze bede mogła zobaczyc Tusinke jak juz zjedzie do Wielkopolski? Raz jeszcze dziekuje Ci Agnieszko za wszystko! kasia86 napisała; Jednak w niedzielę łapanka Jedną noc spędzi u Modliszki, a w poniedziałek na sterylkę bo w soboty i niedziele nie wykonują zabiegu. To jeszcze dwie dłuuugie noce na mrozie Quote
mulinka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 wiadomości z miau z piątku: modliszka napisała: o kuurde, a z soboty na niedzielę mają byc takie mrozy duże... moze ktos by w Łodzi lub w Pabianicach przetrzymał kicię od soboty południa do poniedziałku rano...? Chyba że... możemy ją złapać jutro i mogę ją w altanie na działce... tam jej zrobić posłanie i w poniedziałek rano zabrać stamtąd do lecznicy. Duzo cieplej tam nie będzie... ale nie będzie wiało. Nie wiem, co o tym sądzicie? kasia86 napisała; Właśnie miałam się zapytać o jakąś altankę Można by było złapać ją jutro, po obiedzie, najlepiej jakieś pudełko tekturowe bo ciepłe, moje kotki bardzo lubią pudełka Wszystko się da załatwić, jak się rękawy podwinie do roboty Czekam na wiadomość Karotka napisała: Modliszko, ja bym łapała! Zimno jak chol...ostatnio! Quote
Recommended Posts