PARSONRK Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Terrierki na razie zastanawiaja się jak to zrobią, bo w sobote są w Estoni.....z najmłodszą...... I w sumie nie wiem, czy czasowo wyrobię :evil_lol: Quote
Ludek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Mokka']Ale ma pamięć, kurdupel jeden :evil_lol:. [/quote] Ciekawe czy cieszyć się z tego czy martwić :lol: Dla mnie to też był jeden z fajniejszych Sylwestrów:). A mój terierek pewnie się pojawi z Sajko, no chyba, że będzie go miała dość po Głogowie.:diabloti: Quote
tulasy Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 W lutym na 99 % będziemy. Ten 1 % to dotrzymanie terminów i załatwienie formalności. Czyli Łódź ma plany, ale co z tego wyjdzie ( i jaki skład ) to się okaże. Michał i szpic Quote
Figafiga Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 a można jako kibic przyjechać z suka w roli obserwatora??jakaś opłata jest??jak tak to ile bo ja jak nie będę mieć egzaminów w Płocku to na bank przyjadę do Łącka:cool1: Quote
PATIszon Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Pewnie ze przyjezdzaj! Publicznosci nigdy za wiele! Nie wiem tylko czy z psem to dobry pomysl... Co do oplaty za wstep to nie sadze zeby byla, ale nie wiem, nie ja organizuje zawody. Quote
Figafiga Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 no chyba masz rację...rozszczekałaby się suka na inne...na bank będę i zdjęć narobię:loveu: Quote
sonia123 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 A co Ci Mokka jest, że do Lutego się nie wykurujesz??? :-o Wracaj do zdrowia (szybko) bo jeszcze nie widzialam Moni na zywo :evil_lol: (niestety, bo mialam okazję...) Quote
Figafiga Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 ja teraz normalnie zdycham.Kaszel, katar, gardło i na dodatek opryszczka kuźwa wyszła.A suka leży z tą swoją łapką ze złamanym paluszkiem .Obydwie dogorywamy:shake: Quote
Mokka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='sonia123']A co Ci Mokka jest, że do Lutego się nie wykurujesz??? :-o [/quote] Popsułam się i wymagam naprawy :evil_lol:. Trzeba mnie oddać do serwisu :roll:. Quote
sonia123 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Czyli "reklamacja" Panny Hanny :evil_lol: :roll: Quote
PARSONRK Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Mokka']Popsułam się i wymagam naprawy :evil_lol:. Trzeba mnie oddać do serwisu :roll:.[/quote] Mokka..tylko wiesz...dobry serwis znajdź, co by reklamacji składać nie trzeba było :) zdrowiej, zdrowiej - bo nam konkurencji brakować będzie :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [B]Mokka[/B] ZDROWIEJ migusiem!! :mad: :calus: Quote
Mokka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dzięki za dobre słowo. Zobaczę, co da się zrobić :lol: Quote
belgunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Mokka']Dzięki za dobre słowo. Zobaczę, co da się zrobić :lol:[/quote] No Hania, zrób co się uda, żeby wyzdrowieć i dojechać w pełnej formie:)! Pozdrawiam cieplutko Dorota Quote
Klaudia :-) Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Hania zdrowiej,zdrowiej i przyjedź do Łącka:-) Quote
Mokka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Klaudia :-)']Hania zdrowiej,zdrowiej i przyjedź do Łącka:-)[/quote] Chyba jako widz, bo jako zawodnik to na pewno nie :placz: Quote
Polna Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Mokka']Chyba jako widz, bo jako zawodnik to na pewno nie :placz:[/quote] Przyjedź, przyjedź. a Monia bedzie miała z kim biegać? Bo nie wiem czy moje psisko da rade przyjechać. :shake: Quote
Mokka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Polna']Przyjedź, przyjedź. a Monia bedzie miała z kim biegać? Bo nie wiem czy moje psisko da rade przyjechać. :shake:[/quote] Monia wolna i swobona, nikt jej nie zakontraktował ;). Quote
PATIszon Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Mokka']Monia wolna i swobona, nikt jej nie zakontraktował ;).[/quote] [B]Wystaw ja na aukcje![/B] Kto da wiecej ten pobiegnie-dochod oczywiscie na jakis schron!:loveu: Quote
Sajko Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Biorąc pod uwagę, kto zazwyczaj wozi Panią Mokkę i Panią Monię na zawody- niektórzy mają pierwszeństwo w rezerwacjach:diabloti::p Quote
Zielsko Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Sajko Ty jestes zachlanna ;) z iloma psami Ty chcesz / dasz rade biegac?? Quote
Recommended Posts