madziamn Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 czekamy na fotki. miło by było zobaczyc zadowoloną morduchnę tymusia. Quote
nata od jadzi Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 z tego co wiem to idaia jeszcze nie ma kompa, więc bądźmy cierpliwi... ;) Quote
madziamn Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 dobrze ja tam cierpliwa jestem i poczekac mogę a wiecie może co tam słychac u naszego królewicza? Quote
madziamn Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 szkoda ze nic nie wiadomo. może ktoś jednak wie jak się miewa TYMUŚ??? Quote
nata od jadzi Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 ja wiem ;) Tymulo ma trochę katarku, ale podobno po jego przejściach katar będzie się utrzymywał. ale idalia wyciera synusiowi nosek, więc nie ma na co narzekać ;) mam też przekazac Wam od idalii i całej tymusiowej rodzinki życzenia zdrowych i pogodnych świąt :) Quote
madziamn Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 dziękujemy natko. aby katarek jak najszybciej minął i sladu po sobie nie zostawił Quote
ida47 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 witajcie, mam chwilowy dostep do neta , pozdrowionka od Tymuli , Tymus to naprawde kochany psiaczek ,cudowny staruszek , ,jest w dobrej formie , ma niesamowity apetyt, tylko z noska ma wyciek , z tej jednej dziurki od nosa , gdzie mial chora zatoke ,wycieram mu nosek , on tak smiesznie prycha tym noskiem , pani doktor mowila ze tak juz bedzie , z tym wyciekiem , i nie trzeba sie tym martwic , , .Tymus bardzo nie lubi jak go biore na rece, to wtedy dziubie , ,ale bardzo lubi jak go miziam po brzuszku , , i uwielbia czesanko , , chyba nigdy tego nie mial , , i nie mial prawdziwego domu , nikt o niego nie dbal , moze nigdy nie kapal , . Ma nie samowity apetyt ,je doslownie wszytko nawet nie wacha jak mu daje do pysia , , szykuje sie z nowymi zdjeciami , , Tymuli z odrosnietym futerkiem Quote
madziamn Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ale sie ciesze że Tymuś ma się dobrze. Wiesz Idalio może to i dobrze że ta wydzielina z noska mu schodzi bo jakby tam została to mogłoby byc niedobrze i na pewno by go bolało. Czekamy na nowe fotki Tymuli z odrośniętym futerkiem. Musi wyglądac slicznie:loveu:. Myzianko po brzuszku dla kawalera. A propos myzianka moja sunia tez takie uwielbia:evil_lol: ale słyszałam ze psiaki jak dają się tak myziac to dobry znak bo czują sie bezpieczne. Quote
rita60 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Witaj Idalio,ciesze sie,ze Tymus ma sie dobrze,zreszta w takich rekach,buziaki dla was. Quote
jola od jadzi Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Pozdrowienia dla Idalii i Tymusia od łódzkich dogomaniaków! Quote
nata od jadzi Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 król Tymoteusz Wielki w swoim królestwie :D Quote
Moriaaa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Historia Tymka pokazuje nam, że cuda są na wyciągnięcie ręki! Piękny, dumny Tymoteusz :) Quote
nata od jadzi Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 no właśnie, jak nie zapomnę to zadzwonię jutro do Tymkowej Wróżki i wypytam kiedy do nas zawita... ;) Quote
ida47 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 wtajcie , zagladam rzadko , bo komp. jest u syna , ale chyba w tym miesiacu wejde juz w swoj , nowy . Tymus jest w bardzo dobrej formie , , teraz jest nie do poznania, , zdjec ma sporo , niedlugo przesle , , Tymus to wielki pieszczoszek , ma juz 2 wlos , ktory mu sie kreci , na szyi ipolowie tulowia ,ma taki wlosek pudelka , , ciagle podaje te lapinki , i kaze sie miziac , bardzo lubi jak go czesze ,ma niesamowity apetyt , jesst taki pulchniutki , ale bardzo nie lubi zabiegow wolkol noska , bo nadal mu wycieka plyn przez nosek , i tak smiesznie prycha po nocy , bo ma tam zaschnieta wydzieline , ktora mu wycieram , :p, na spacerze sie pilnuje , nie odstepuje mnie na krok , pozdrawiam , , mysle ze juz w ty m miesiacu wejde w swoj koputer:p:p:multi: Quote
nata od jadzi Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 idalia, tęskniliśmy :) czekamy na fotki księciunia :D Quote
ida47 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 witajcie , klikam juz ze swojego kompa ,i wracam z powrotem na dogo ,:p:p , u nas wszytko w porzadku , cala psia gromadka miewa sie doskonale , a Tymula , to przechodzi sam siebie , ciagle podaje te swoje lapinki , uwielbia jedzonko i mizianko po brzuszku , lubi tarzac sie na pleckach , to naprawde wesoly psiaczek , az trudno uwierzyc z e tyle przszedl , zdjecia , powoli szykuje , chociaz tymus nie jest taki latwy w fotografowaniu , bo ciagle sie kreci i chce sie bawic :evil_lol: Quote
Recommended Posts