Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 952
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja wiem ;) Tymulo ma trochę katarku, ale podobno po jego przejściach katar będzie się utrzymywał. ale idalia wyciera synusiowi nosek, więc nie ma na co narzekać ;)
mam też przekazac Wam od idalii i całej tymusiowej rodzinki życzenia zdrowych i pogodnych świąt :)

• 2 weeks later...
Posted

witajcie, mam chwilowy dostep do neta , pozdrowionka od Tymuli , Tymus to naprawde kochany psiaczek ,cudowny staruszek , ,jest w dobrej formie , ma niesamowity apetyt, tylko z noska ma wyciek , z tej jednej dziurki od nosa , gdzie mial chora zatoke ,wycieram mu nosek , on tak smiesznie prycha tym noskiem , pani doktor mowila ze tak juz bedzie , z tym wyciekiem , i nie trzeba sie tym martwic , , .Tymus bardzo nie lubi jak go biore na rece, to wtedy dziubie , ,ale bardzo lubi jak go miziam po brzuszku , , i uwielbia czesanko , , chyba nigdy tego nie mial , , i nie mial prawdziwego domu , nikt o niego nie dbal , moze nigdy nie kapal , . Ma nie samowity apetyt ,je doslownie wszytko nawet nie wacha jak mu daje do pysia , , szykuje sie z nowymi zdjeciami , , Tymuli z odrosnietym futerkiem

Posted

Ale sie ciesze że Tymuś ma się dobrze. Wiesz Idalio może to i dobrze że ta wydzielina z noska mu schodzi bo jakby tam została to mogłoby byc niedobrze i na pewno by go bolało. Czekamy na nowe fotki Tymuli z odrośniętym futerkiem. Musi wyglądac slicznie:loveu:. Myzianko po brzuszku dla kawalera. A propos myzianka moja sunia tez takie uwielbia:evil_lol: ale słyszałam ze psiaki jak dają się tak myziac to dobry znak bo czują sie bezpieczne.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

wtajcie , zagladam rzadko , bo komp. jest u syna , ale chyba w tym miesiacu wejde juz w swoj , nowy . Tymus jest w bardzo dobrej formie , , teraz jest nie do poznania, , zdjec ma sporo , niedlugo przesle , , Tymus to wielki pieszczoszek , ma juz 2 wlos , ktory mu sie kreci , na szyi ipolowie tulowia ,ma taki wlosek pudelka , , ciagle podaje te lapinki , i kaze sie miziac , bardzo lubi jak go czesze ,ma niesamowity apetyt , jesst taki pulchniutki , ale bardzo nie lubi zabiegow wolkol noska , bo nadal mu wycieka plyn przez nosek , i tak smiesznie prycha po nocy , bo ma tam zaschnieta wydzieline , ktora mu wycieram , :p, na spacerze sie pilnuje , nie odstepuje mnie na krok , pozdrawiam , , mysle ze juz w ty m miesiacu wejde w swoj koputer:p:p:multi:

Posted

witajcie , klikam juz ze swojego kompa ,i wracam z powrotem na dogo ,:p:p , u nas wszytko w porzadku , cala psia gromadka miewa sie doskonale , a Tymula , to przechodzi sam siebie , ciagle podaje te swoje lapinki , uwielbia jedzonko i mizianko po brzuszku , lubi tarzac sie na pleckach , to naprawde wesoly psiaczek , az trudno uwierzyc z e tyle przszedl , zdjecia , powoli szykuje , chociaz tymus nie jest taki latwy w fotografowaniu , bo ciagle sie kreci i chce sie bawic :evil_lol: