beka Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Niestety, Qupala zawiozłam, ale było za póżno (laboratoriusz dzis do 15..) Jutrap powtrka z rozywki Quote
beka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Trzustka 100%, ale w dalszym ciągu sa robale bleeeeeee A była już dwa razy odrobaczana... W weekend jeszcze raz. Boki juz się ładnie zaokragliły, pysio sie śmieje, fajna z niej suczka. Dzis się odwążyłam i spuściłam z linki, głownie dlatego że przysłam z Morusem a Morusek jest dośc karny (no chyba że zobaczy kota....). Pięknie sie bawili, a Dumka jak odbiegła do przedu to sprawdzała gdzie jestem i ak było juz dość daleko to zaraz przybiegała. Bardzo się pilnuje, Quote
Ziutka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Becia - czy ja robiłam ogłoszenia dla Dumki ?? Bo już nie pamiętam jakim psiakom robiłam a jakim nie :roll: Quote
Ziutka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 beka napisał(a):Kurcze Ziutka chyba nie .... To poproszę jakiś krótki tekst i się zrobi :lol: Namiary oczywiście do Ciebie ma się rozmieć :cool3: W niektórych ogłoszeniach ukazują się automatycznie moje dane bo tak jestem zalogowana - ale w treści ogłoszenia wpisuję kontakt do Ciebie. Quote
beka Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Od jutra znów się odrobaczamy. Mimo robaczków, Dumka tyje i pieknieje :) Quote
morisowa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 przepraszam za off a Kajtek znów bieguna, ja nie wiem co u Ciebie się dzieje Beka, że każdy pies ma problemy z przewodem pokarmowym ;) Quote
*Gajowa* Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 beka napisał(a):Od jutra znów się odrobaczamy. Mimo robaczków, Dumka tyje i pieknieje :) A kiedy zobaczymy tę wypiękniałą i utytą sucz ? :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Bo Dumka jest sprytna i najpierw sama sie naje a pozniej dopiero robczkom zostawia. Beka ale Ty nie odrobaczasz jej Drontalem albo Prazytelem ? To za słabe srodki sa na takie uporczywe robaki. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 No to powinno pomoc. Musiala zjadac jakies kompletne scierwa , biedna sunia. Quote
beka Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Z miejsca z ktorego do mnie trafia to norma..... Quote
Lulka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 w jej przypadku to ten lek daje sie chyba 3 dni pod rzad i po 2 tyg powtorka wyglada na fotkach na super szczesliwą.....domku przybywaj!!! Quote
beka Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Jest u mnie na tymczasie wiec ma tyle czasu ile trzeba zeby znaleść dobry , odpowiedzialny dom. Quote
beka Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Lulka ona dwa razy była odrobaczana pratexem (po trzy dni).. Teraz teaż mamy na 3 dzni prochów. ALe była potwornie zarobaczona...:( Quote
Lulka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 boze ile chemii...bidulka....nic dziwnego ze taka chudzina Quote
Lilith20 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Wyslalam zdjecia psa do kobiety ktora oferowala dom dla naszej psiny tez onka, jak dostane odpowiedz odezwe sie, trzymac kciuki Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Lepsza chemia niz robal . Ladnie wyglada dziewczynka , nie marudz Lulka, zmiana o 180 stopni :) Quote
beka Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 No po drugi odrobaczaniu ladnie zaczęła tyć. Karmie ja nadal 2 razy dziennie. Rano ryz ż mieskiem i warzywami a po południu suche. A jej nie robi rożnicy co je. A co się dziwić....:( Quote
beka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 O rany Dumka ma taką sra..... Była rano przed pracą i dawaj za łopatę .. bleee Mam nadzieje że jak skończy leki to wreszcie wszystko sie ustabilizuje.. Quote
Recommended Posts