beka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Niewiele o niej wiem. Została znaleziona pod Brwinowem. Trafila do schronu, a potem do mnie bo mam słabość do owczarków i słaba silna wolę;) . Sunia jest napewno bardzo młoda. Myślę że nie więcej niż dwa lata (a może mniej). Pięknie chodzi na smyczy. Jest bardzo mila. Chce być blisko człowieka. Jej stan fizyczny jest okropny. Sunia jest bardzo wychudzona, ale nie rzuca sie na jedzenie. Je szybko ale nie łapczywie.. Brudna, niezbyt pieknie pachnąca i....przekochana. Komu śliczna panienkę ???? Quote
Lulka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 suńcia smierdziuszka :evil_lol: ale jest piekna i juz :loveu: Quote
kasiaprodex Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 jest przepiekna. Ciotka czy szukamy przez jakiś czas właściciela a ewentualnie pózniej nowego opiekuna? Porobie plakaciki ogloszeniowe i rozwiesze w Pruszkowie. Do kogo mam podac telefon. ? Quote
beka Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Telefon do mnie :) Sunie przed wydaniem czeka zabieg sterylizacji, a do tego trzeba ja troche odpaść.... Myśle że mozemy narazie szukać właściciela a za 2 tyg jak sie nikt nie odezwie to szukamy nowego.. Quote
kasiaprodex Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 beka napisał(a):Telefon do mnie :) Sunie przed wydaniem czeka zabieg sterylizacji, a do tego trzeba ja troche odpaść.... Myśle że mozemy narazie szukać właściciela a za 2 tyg jak sie nikt nie odezwie to szukamy nowego.. wsadze ja tez na allegro dobrze? a jaki mam wiek podac? Quote
kasiaprodex Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ziutka napisał(a):Beka co z tamtym wątkiem :roll: Przeniosłam go do PwP jak prosiłaś....ale czy mają być 2 :razz: to jeszcze jeden jest. a który to ? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Bardzo ładna sunia . Beka , sprawdziłaś tatuaz albo chip ? Quote
beka Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Tatuażu nie ma.... Czipa nie sprawdzalam. W Konstancinie wet nie ma czytnika. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Wyglada dosc rasowo , moze ma chipa . Wiem , ze na Rozanej i na SGGW maja czytnik , moze warto sprawdzic. Quote
Dusza Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 jaka piękna ta suczka :crazyeye: beka Ty i to twoje serducho..... Quote
anouk92 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Beka faktycznie ciężko z tą Twoją silną wolą:evil_lol:. Sunia piękna - sterylka i myślę że szybko znajdzie domek. Quote
beka Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Sunia jest napweno bardzo młoda. Trocjhe kamienia na z tyły paszczęki. Przednie bielutkie. A cycunie bardzo maleńkie.... Quote
beka Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 A na sggw to można pojechac i poprostu z tego czytnika skorzystać?? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Tak, ale na wszelki wypadek zapytaj sie Doddy. Quote
Folen Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Wow, faktycznie ślicznaa dziewczynka, u Beki co jedna to ładniejsza ;) Quote
Lulka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ale ona jest w realu malutka i drobniutka i wszystkie zebra na wierzchu :placz: Quote
beka Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Tak na zdjęciu wyglada lepiej niż w rzeczywistości. Ale zmienimy to :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A Ty Lulka byłaś koło mnie i nawet nie podjechałaś :mad: Quote
Lulka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 oj wiem, wiem :ices_bla: ale mialam jeszcze przerazonego szczeniusia, ktorego wiozlam do DT na ursynow Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Szczenius by sie tez zmiescil :) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku ;) I zapraszam na przecene do Fashion House. Quote
Recommended Posts