invictus hilaritas Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 no nie zdazylam !!! hehe ale to napisze TO NASZ BOKSIO !!!! i mam obiecane zdjecie juz z domku :loveu: a ja wiem jak sie zgubil ;) mama wyszla z psem na spacer i piesek uciekl, zgubil sie 15 grudnia !! tyle dni sam sobie radzil, jaki dzielny chlopak :) chyba moge juz zdejmowac ogloszenia :) Quote
michelle04 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Invictus Hilaritas, Majga,Hippies, Giselle4,desdemona,AgaiTheta, Florida....wszystkim dziekuję za całą tą akcję, za nieprzespane noce, za poświęcony czas i za wielkie SERCE:loveu: Quote
michelle04 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Invictus Hilaritas, ale podzielisz sie fotkami z nami? :mad: Quote
invictus hilaritas Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 podziele , wlasciciel sam wklei zdjecie na forum jak tylko boksiu bedzie w domku i troszke wszyscy ochlona z wrazen :loveu: Quote
rotek_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 dobrze ze staruszek już zanalazł właścicieli.... biedak musiał być wystraszony ta tułaczką Quote
michelle04 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Wiadomość z przed chwili: MUFI jedzie już do domku !!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
invictus hilaritas Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 pies padl na tylnim siedzeniu i spi, jada teraz do weterynarza :) zdrowiej kochany :) Quote
giselle4 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 .....Ciesze sie... że kochający i kochani spotkali sie ponownie:loveu: Ten sielski obrazek ,jaki zastałam w schronisku chce miec w sercu na zawsze a ,najbardziej w ciężkich chwilach.:loveu::oops: Quote
Hippies Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Jak się cieszę że pan się znalazł :multi: :multi::multi: Dziewczyny jesteście nieocenione :cool3: Następnym razem domku - proszę się nie gubić biednemu boksiowi :diabloti: Quote
desdemona Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 jak sie ciesze, ze piesio znow w swoim prawdziwym domu:):):) oby wiecej takich szczesliwych zakonczen!!! Quote
invictus hilaritas Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Zobaczcie kogo ja tu mam ... ;) Zdjecia sa z dnia odebrania Mufusa ze schroniska :) psiak dochodzi powoli do siebie :) a teraz przedstawiam wam .. DWOCH PRZYSTOJNIAKOW .. :) Quote
giselle4 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ....dziękujemy Panom bardzo za miłe wiadomosci :multi:fotki suuuper:oops:dobrze ze Mufi zdrowieje:loveu:pozdrawiam :multi::lol: Quote
Hippies Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Baaaardzo się cieszę że i Pan i pies są tacy szczęśliwi :cool3: Quote
Fredziolina Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A ja chciałbym zapytać: w jakim schronisku przebywał znaleziony piesio? Quote
giselle4 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ...przebywał w schronisku w Dzierzoniowie ....:loveu: dlaczego pytasz?;) Quote
Fredziolina Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Nie wiedziałam gdzie trafiają psy "z ulicy". W Dzierzonowie jakies godne warunki mają zwierzaki?:roll: Quote
giselle4 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ....kierownictwo sie stara:lol: psiaki nie maja lux ale jest dobrze[mało kasy ] Budują nowe wybiegi i nowe kojce aby pieski sie nie zagryzały :-( bo takie jest przepełnienie.Sterylizują aby maluchy nie trafiały znowu do schronu,weterynarz pomaga-leczy,wspiera dobrym słowem i dobrymi radami.Ludzie mili i lubiący zwierzęta....i to jest wazne;) Quote
Recommended Posts