majqa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Pychol przepotulny...taki dobrotliwy staruszek...:-( Quote
invictus hilaritas Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 sliczniutki jest :) nie wiem czy widzialyscie mapa pomocy dogo juz dziala ;) http://pieskiswiat.boo.pl/mapa/index.php Quote
majqa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='invictus hilaritas']sliczniutki jest :) nie wiem czy widzialyscie mapa pomocy dogo juz dziala ;) http://pieskiswiat.boo.pl/mapa/index.php O super !!! Quote
ruru Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Bardzo poproszę o jakiś plakacik, ulotkę na maila, wyślę do koleżanki- jest wetem, mieszka w Lubinie.... Quote
invictus hilaritas Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 wyslane :) dziekuje za pomoc :) daj znac gdzie bedzie rozwieszala plakaty :) Quote
ruru Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Plakacik poszedł, pewnie wywiesi u siebie w przychodni, zaraz zapytam, gdzie to jest Quote
invictus hilaritas Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 jestem ciekawa ktora to przychodnia bo sa 3 w ktorych sa kobiety ;) Quote
invictus hilaritas Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 dziewczyny czy bokser ma białą łeską na karku ? Quote
bulabez Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/44522ba54e07d5b0.html Quote
invictus hilaritas Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 o cholera to lezka ? o matko jedyna.. zaraz pisze do administratora ogloszen zeby mi dal kontakt do ludzi, moze to oni !! Quote
invictus hilaritas Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Zaginął pies rasy bokser (żółty z białą łeską na karku). Ktokolwiek posiada jakiekolwiek informacje proszony jest o kontakt na numer telefonu 603696030. po trudach i walce kilkugodzinnej z googlami znalazlam kontakt !! korci mnie zeby zadzwonic bo na ich miejscu chaialabym wiedziec ale jak ogloszenie jest juz nie wazne to mnie pogonia.. wiec napisze sms-a ;) najwyzej.. trzymac kciuki oby to byl wlasciciel !!! Quote
majqa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dla dobra psa warto spróbować! Czemu mieliby pogonić, jeśli ktoś chce pomóc? Quote
invictus hilaritas Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 nie chce zapeszac ale to chyba ten pies !!! ma 9 lat siwy pyszczek sie zgadza, wszystko sie zgadza !! wlasciciel dzwoni do diany !!! Quote
invictus hilaritas Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 a ja z tego wszystkiego zapomnilam powiedziec ze mam zdjecia hehe i napisalam sms-a do niego ale diana juz wysyla... matko 4 godziny spanie, jestem nieprzytomna , mam nadzieje ze to on !!! Quote
majqa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 invictus hilaritas napisał(a):nie chce zapeszac ale to chyba ten pies !!! ma 9 lat siwy pyszczek sie zgadza, wszystko sie zgadza !! wlasciciel dzwoni do diany !!! O matko ale by było cudnie!!! WIĘC DLA ODCZYNIENIA - TFU, TFU, TFU !!! ;) Quote
michelle04 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 ..dziewczyny Dzwonił Pan Od Boksia!!!!!! Wysłałam Linka Do Dogo Ma Obejrzec Fotki I Zadzwonić Do Mnie!!! Modlę Się, żeby To Była Boksia Rodzinka!!!!!! Quote
majqa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 michelle04 napisał(a):..dziewczyny Dzwonił Pan Od Boksia!!!!!! Wysłałam Linka Do Dogo Ma Obejrzec Fotki I Zadzwonić Do Mnie!!! (...) No oby, oby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jejkuuuuuuuu !!!! Quote
invictus hilaritas Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 z nerwow dostalam drgawek.. boje sie juz odswiezac watek.. Quote
majqa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 invictus hilaritas napisał(a):z nerwow dostalam drgawek.. boje sie juz odswiezac watek.. To nie drgawki, tylko mam nadzieję, miły dreszczyk ;) !!! Quote
michelle04 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 ..ja to już oddzwoniłam do tego Pana,z zapytaniem czy to ten, ale...jeszcze czekamy.....:mad: Quote
invictus hilaritas Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ja sie powstrzymuje :evil_lol: Quote
michelle04 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 DZIEWCZYNY TO ON!!!!!:multi::multi::multi: Pan ma jechac odebrać zgubę boksiową, a ja z tego wszystkiego nawet nie zapytałam jak to sie stało,że sie dziadek zgubił....ech...o nic nie zapytałam....tylko sie poryczałam z radości....Ale mam nadzieję, że Państwo od "naszego" boksia, napiszą tutaj coś na jego temat.... :loveu: Quote
Recommended Posts