Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

......jestem,jestem.:diabloti:Boksio jest na kwarantannie,sam mieszka w boksie zamkniętym a za sąsiadów ma szczeniaki.Ma swoje posłanie ,kocyk i dwie miseczki pełne jedzonka...ale mało je[to mnie martwi]Ryz z kurczakiem to ze cztery łyżki zjedzone i pozostawione na póżniej,obok cała micha suchej i woda.Na spacerku wszystko jego interesuje,idzie grzecznie i dostojnie jak na mądrego psa przystało.Na łące było bieganko i musze powiedzieć że przegrałam :loveu:kręci kuperkiem,cieszy sie ,ale nie rozdaje całusów,nie lubi patrzec w obiektyw.Jest małym zwierconym i ciekawskim dziadkiem w biszkoptowej główce nie ma wcale agresji.Ma katar ale dostaje leki,mam nadzieję że bedzie coraz lepiej:multi:Dzisiaj znowu ide do niego i jutro......jak nie znajdziemy własciciela to trzeba szukać domku...boję sie powiedzieć [on jest bardzo dorosły]że nie zostało jemu duzo czasu na miłość...trzeba sie spieszyc.:placz:

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

....invictus hilaritas bardzo bym chciała abys miała racje ze ktos na niego czeka.:placz:Nie spieszymy sie z wydaniem jego ...bo i o najlepszy dom ciężko dla dziadka:evil_lol: to musi być coś wyjątkowego.Jednak nie mogę jego zostawić w schronie,mimo dobrej opieki-on potrzebuje człowieka.:-(Codziennych spacerków i miłości,pewnosci że jest potrzebny.Dobrze że jest w zamkniętym kojcu bo dzisiaj czyste szaleństwo z petardami:angryy:Jutro zajrzę do niego,mam nadzieję że katar i kichanie przejdzie i będzie zdrow jak rybka......:oops:Dzisiaj zjadł wiecej..ale ciągle wydaje mi sie że mało[pamiętam Bosmana i ostatnio Branke-Yumke-wiecznie głodne]Powiedział mi na ucho[chociaż to nie Wigilia] aby wszystkie cioteczki pozdrowić i życzyc wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2008-kochany dziadzio.:loveu:

Posted

michelle04 napisał(a):
..przesłałam już link do kilku osób z Lubina, może ktoś jeszcze pomoże...:roll:

Mam nadzieję, że spotkasz się z odzewem i pomocą lubinian. :roll:

Posted

dzisiaj koncze obklejac ustronie III i przejde przez wiadukt bo bede blisko i przykleje na biedroce, zaczynam ustronie IV.. HELP !!! Zostalo przylesie, mickiewicza i teren za biedroka !!! Tyle jeszcze zostalo terenu do obklejenia !!!! :( HELP !!!

Posted

....tak sie ciesze cioteczki że jestescie ze staruszkiem:multi:Dzisiaj zjadł-nareszcie wiecej ,całą miske ryżu z tuńczykiem i troche suchej:lol:ciesze sie.Ma powiekszone węzły chłonne i dalej kaszle ..ale wydaje mi sie ze mniej.Juz jesteśmy kumplami i jak mnie widzi to wie że spacerek i cos dobrego,dzisiaj jego zaskoczyłam [poszłam z mężem do łobuziaka]i okazało sie ze to boksio ze skłonnościami do facetów hihihihi,dobrze jak kobieta daje jeść i wyprowadza,ale cały czas oglądał sie co robi mój TZ:eviltong:Robil boksiowi fotki[aby cioteczki zobaczyly ze dalej jest piękny]michelle04 pozniej wstawi.Dzisiaj bawił się patykami i smyczą,troche skakał.....ale ma rozwolnienie i boli jego brzuszek...wiec jadł trawkę,jutro jeszcze jeden zastrzyk i Pani mowi że powinno być duzo lepiej:cool3:chce tego bardzo.....dziekuje za pomoc w poszukiwaniach :loveu: