giselle4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 ......jestem,jestem.:diabloti:Boksio jest na kwarantannie,sam mieszka w boksie zamkniętym a za sąsiadów ma szczeniaki.Ma swoje posłanie ,kocyk i dwie miseczki pełne jedzonka...ale mało je[to mnie martwi]Ryz z kurczakiem to ze cztery łyżki zjedzone i pozostawione na póżniej,obok cała micha suchej i woda.Na spacerku wszystko jego interesuje,idzie grzecznie i dostojnie jak na mądrego psa przystało.Na łące było bieganko i musze powiedzieć że przegrałam :loveu:kręci kuperkiem,cieszy sie ,ale nie rozdaje całusów,nie lubi patrzec w obiektyw.Jest małym zwierconym i ciekawskim dziadkiem w biszkoptowej główce nie ma wcale agresji.Ma katar ale dostaje leki,mam nadzieję że bedzie coraz lepiej:multi:Dzisiaj znowu ide do niego i jutro......jak nie znajdziemy własciciela to trzeba szukać domku...boję sie powiedzieć [on jest bardzo dorosły]że nie zostało jemu duzo czasu na miłość...trzeba sie spieszyc.:placz: Quote
desdemona Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=32321&id_kat=11 Quote
michelle04 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Kwarantannę standardowo powinien mieć do 11 stycznia 2008, ale.....tak "po znajomosci" można jego zabrać już 5 grudnia 2008. Quote
invictus hilaritas Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 dziewczyny nie spieszcie sie tak z jego wydaniem, pies ma 13 lat, ktos napewno go szuka i bardzo za nim teskni.. Quote
invictus hilaritas Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 do was trafiaja psy z Lubina tak? czy macie swoj watek na dogomani , strone w internecie? nie moge was znalesc.. Quote
giselle4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 ....invictus hilaritas bardzo bym chciała abys miała racje ze ktos na niego czeka.:placz:Nie spieszymy sie z wydaniem jego ...bo i o najlepszy dom ciężko dla dziadka:evil_lol: to musi być coś wyjątkowego.Jednak nie mogę jego zostawić w schronie,mimo dobrej opieki-on potrzebuje człowieka.:-(Codziennych spacerków i miłości,pewnosci że jest potrzebny.Dobrze że jest w zamkniętym kojcu bo dzisiaj czyste szaleństwo z petardami:angryy:Jutro zajrzę do niego,mam nadzieję że katar i kichanie przejdzie i będzie zdrow jak rybka......:oops:Dzisiaj zjadł wiecej..ale ciągle wydaje mi sie że mało[pamiętam Bosmana i ostatnio Branke-Yumke-wiecznie głodne]Powiedział mi na ucho[chociaż to nie Wigilia] aby wszystkie cioteczki pozdrowić i życzyc wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2008-kochany dziadzio.:loveu: Quote
majqa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Cieszę się bardzo Giselle, że boksio trafił na takiego, jak Ty strażnika!!! :loveu: Quote
desdemona Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 moze faktycznie komus sie zgubil. od jakiegos czasu zacealo sie przed sylwestrowe szalenstwo. byc moze przestraszyl sie huku i uciekl. Quote
michelle04 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Invictus hilaritas-tak, to do tego schronu trafiają psy z okolic Lubina, ale niestety schron nie ma swojej strony:shake: Quote
invictus hilaritas Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 dzisiaj oblepiam plakatami ustronie , czy ktos z lubina odezwal sie oprocz mnie? Lubin jest duzym miastem i jak sama mam go oblepiac to troche mi to czasu zajmie.. Quote
michelle04 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 ..przesłałam już link do kilku osób z Lubina, może ktoś jeszcze pomoże...:roll: Quote
majqa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 michelle04 napisał(a):..przesłałam już link do kilku osób z Lubina, może ktoś jeszcze pomoże...:roll: Mam nadzieję, że spotkasz się z odzewem i pomocą lubinian. :roll: Quote
majqa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 W górę staruszku, po domek na swoje ostatnie, oby najlepsze latka!!! Quote
michelle04 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 ...Nikt się więcej z LUbina nie odezwał..:-( Dzisiaj Giselle4 odwiedzi chłopaka, więc będą nowe wiadomości....Trzymaj sie dziadku!!!! Quote
invictus hilaritas Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 dzisiaj koncze obklejac ustronie III i przejde przez wiadukt bo bede blisko i przykleje na biedroce, zaczynam ustronie IV.. HELP !!! Zostalo przylesie, mickiewicza i teren za biedroka !!! Tyle jeszcze zostalo terenu do obklejenia !!!! :( HELP !!! Quote
majqa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Lubin czeka na pomoc!!! Stareńki boksio w potrzebie !!! Quote
giselle4 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ....tak sie ciesze cioteczki że jestescie ze staruszkiem:multi:Dzisiaj zjadł-nareszcie wiecej ,całą miske ryżu z tuńczykiem i troche suchej:lol:ciesze sie.Ma powiekszone węzły chłonne i dalej kaszle ..ale wydaje mi sie ze mniej.Juz jesteśmy kumplami i jak mnie widzi to wie że spacerek i cos dobrego,dzisiaj jego zaskoczyłam [poszłam z mężem do łobuziaka]i okazało sie ze to boksio ze skłonnościami do facetów hihihihi,dobrze jak kobieta daje jeść i wyprowadza,ale cały czas oglądał sie co robi mój TZ:eviltong:Robil boksiowi fotki[aby cioteczki zobaczyly ze dalej jest piękny]michelle04 pozniej wstawi.Dzisiaj bawił się patykami i smyczą,troche skakał.....ale ma rozwolnienie i boli jego brzuszek...wiec jadł trawkę,jutro jeszcze jeden zastrzyk i Pani mowi że powinno być duzo lepiej:cool3:chce tego bardzo.....dziekuje za pomoc w poszukiwaniach :loveu: Quote
majqa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Jakie cudne wieści!!! Zdrowiej Skarbeńku!!! Quote
invictus hilaritas Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Gdyby ktos z Lubina chcial plakaciki to ja wysle na maila !! widzialam ze ludzie zwracaja uwage na ogloszenie, mam nadzieje ze dzieki temu znajdzie sie wlasciciel.. a moze juz byl jakis telefonik? Quote
michelle04 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 ..niestety telefon milczy jak zaklęty....:shake: Quote
michelle04 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 ...a to fotki z dzisiejszego spaceru.....:loveu: Quote
Recommended Posts