eliza_sk Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='ptysiaczek']Nie byłam pewna, czy mi się przypadkiem nie przyśniło, ale na szczęście to prawda. Fąfel znalazł dom ![/quote] No wieści rzeczywiście niecodzienne. Mam tylko nadzieję, że Fąfel nie zepsuje nastawienia nowego domku. Quote
rufusowa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ja będę bardzo mocno trzymać kciuki a odetchnę po miesiącu jak już Fąfelek będzie kochany, przytulany i sie dogada ze wszystkimi :loveu: także na razie trzymam :bigok: Quote
eliza_sk Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='rufusowa']ja będę bardzo mocno trzymać kciuki a odetchnę po miesiącu jak już Fąfelek będzie kochany, przytulany i sie dogada ze wszystkimi :loveu: także na razie trzymam :bigok:[/quote] Ciotka-optymistka, myślisz, że po miesiącu się da przytulić :evil_lol: ? Quote
rufusowa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='eliza_sk']Ciotka-optymistka, myślisz, że po miesiącu się da przytulić :evil_lol: ?[/quote] :mad: prosze mi tu nie siać czarnowidztwa! :evil_lol: a tak na serio, to mysle ze jesli będzie trzymany głównie w domu, to relacje będą dobre :loveu: oczywiscie nie znam go osobiście ale widziałam już jak bardzo zmieniały sie psy po wyjściu ze schronu/ azylu, tylko dlatego ze poswiecono im troche uwagi i miłości :loveu: Nie wyobrazam sobie innego scenariusza :evil_lol: Quote
Potter Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='rufusowa']ale widziałam już jak bardzo zmieniały sie psy po wyjściu ze schronu/ azylu, tylko dlatego ze poswiecono im troche uwagi i miłości [/quote] Hmm......:icon_roc: Quote
rufusowa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Potter']Hmm......:icon_roc:[/quote] no bo jak rozumiem mając pod opieką 40 psów cieżko kazdemu poświęcić uwagę i codziennie wszystkie wymiziać :razz: dlatego licze na to ze jak Fąfelek będzie codziennie miziany i będzie w centrum zainteresowania, to chłopak zmieni się nie do poznania....to właśnie miałam na myśli. Quote
Inez de Villaro Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Miziany będzie dużo...nie wiem nawet czu nie za dużo jak dla niego ;) Quote
rufusowa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Inez de Villaro']Miziany będzie dużo...nie wiem nawet czu nie za dużo jak dla niego ;)[/quote] właśnie, właśnie...zeby nie wszedł pani na głowe :evil_lol: Quote
Dinka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [COLOR="DarkOrchid"]Czyli mozna juz Fafelka usunac z podpisu? ;);) [/COLOR] Quote
ewelinka_m Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ja kciuki zaciskam cały czas...puszczę jak Fąflasty będzie już na miejscu Quote
Dinka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [COLOR="DarkOrchid"]To jeszcze nie usuwam... ;)[/COLOR] Quote
Potter Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Dinka'][COLOR=DarkOrchid]Czyli mozna juz Fafelka usunac z podpisu? ;);) [/COLOR][/quote] Fąfel jeszcze w azylu, a do udanej adopcji jeszcze długa droga (dosłownie i w przenośni). Quote
Dinka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [COLOR="DarkOrchid"]Aha. To zostwie sobie go jeszcze... :loveu:[/COLOR] Quote
Ola164 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 O tak :loveu: Miejmy nadzieje że już wkrótce będzie mozna usunąć banery ;) Quote
Guest malva Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='eliza_sk']Ciotka-optymistka, myślisz, że po miesiącu się da przytulić :evil_lol: ?[/quote] hmm,nigdy nie wiadomo;) ale.. moja sharpejowa sunia w wieku 4 lat m.in. nigdy nie chodziła na smyczy, teraz chodzi jakby całe zycie na smyczy na spacery chadzała dostalam ją z etykietka ze nie przepada za głaskaniem,głaskac mozna tylko jak ona podejdzie itp,jak pzyjezdzają goscie to sie chowa zreszta jak po nia przyjechałysmy to wlasnie tak było-nie szczekała-od razu schowała sie za dom żebysice widzieli jak teraz wywala brzuchol do głaskania,uwielbia spać z pyszczkiem na mojej dłoni,leci do furtki obszczekiwac intruzów a to wszystko po 3 miechach pobytu u mnie (głaski polubiła po 3 dniach-na poczatku to było krotkie -a potem coraz dłuzej;) ) Fąflasty moze rózne rzeczy odwalać -ale moze tez byc lepiej niz się wydaje;) Quote
eliza_sk Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Obyś była dobrym prorokiem cioteczko :loveu: Quote
ptysiaczek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Będzie dobrze, zobaczycie. A jakieś szczegóły co do adopcji Fąflastego, kiedy będzie cos bliżej wiadomo, jakie problemy, kiedy może pojechać do domku itp., bo my tutaj chyba wszyscy ciekawi. Quote
eliza_sk Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='ptysiaczek']Będzie dobrze, zobaczycie. A jakieś szczegóły co do adopcji Fąflastego, kiedy będzie cos bliżej wiadomo, jakie problemy, kiedy może pojechać do domku itp., bo my tutaj chyba wszyscy ciekawi.[/quote] Potter zawozi go w drodze na wakacje - kiedy, niech ona się wypowie. Quote
Potter Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Wszystko jest dogadane, dom czeka na telefon. Muszę jeszcze dograć wiele spraw przed wyjazdem i odebrać samochód z naprawy - jeśli to wszystko się uda, to we wtorek albo w środę Fąfel ruszy w Polskę. Sam Fąfel ma się bardzo dobrze (chociaż jakiś tydzień temu znowu miał lekki atak alergii, ale to chyba dlatego, że hurtownia nawaliła i spóźniła się z dostawą fąflowego royala, tak że przez 2 dni musiał jeść brit). Wydaje mi się, że dopiero ostatnio zaczął przypominać prawdziwego sharpa. Quote
Inez de Villaro Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ja tez czekam niecierpliwie na wieści :) Quote
eliza_sk Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Dziś wielka noc - Fąfel wyjeżdża w swoją psią podróż życia :loveu: Quote
andzia69 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 no to szerokiej drogi życzymy w drodze do domku!:lol: Quote
margo001 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='eliza_sk']Dziś wielka noc - Fąfel wyjeżdża w swoją psią podróż życia :loveu:[/quote] Życzę Ci Fąfeku wszystkiego najlepszego w tym nowym życiu :multi::multi::multi: Trzymamy mocno kciuki :thumbs: No i czekamy na relację z podróży i z nowego domku:loveu: Ale sie cieszę :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Guest malva Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 och niech wreszcie usłyszymy ze to juz,ze dojechał Quote
Recommended Posts