Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to dziwne...tyle psow od grudnia znalazło domy a shar-pei nie może :shake:

na pewno tymczas by sprawe przyspieszył, bo sprawdziłby czy to pies do bloku, jak chodzi na smyczy, jak reaguje na psy/suki na spacerach i ludzi..no i dzieci, czy potrafi zostawac w domu...

To wielka neiwiadoma...w azylu pewnych zachowan nie da sie sprawdzic a nie kazdy potrafiłby sobie poradzic ze szkoleniem sh-p

Posted

Przykre - ale prawdziwe - "blokadą" jest też alergia Fąfla i konieczność ponoszenia kosztów - jeśli - padają pytania " a ile kosztują szczepienia" - to o czym tu mowa - ohyda ale fakt. Stare psiaki chore -lądują na ulicy wlasnie dlatego -" zabawka się zepsuła":angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Talcott napisał(a):
Przykre - ale prawdziwe - "blokadą" jest też alergia Fąfla i konieczność ponoszenia kosztów - jeśli - padają pytania " a ile kosztują szczepienia" - to o czym tu mowa - ohyda ale fakt. Stare psiaki chore -lądują na ulicy wlasnie dlatego -" zabawka się zepsuła":angryy::angryy::angryy::angryy:

Smutno mi się zrobiło...

Posted

Mi też jest smutno jestem rozgoryczona i zła kiedy patrzę na oczy Pata, któremu mogę tylko łagodzić cierpienie - wzroku mu nie zwrócę - a wystarczyło kiedyś zakraplać oczy :angryy::angryy::angryy::angryy:

Fąfel musi znaleźć osobę która nie przestraszy się kosztów karmy i ewent. leczenia.

Posted

znam sporo osób, które mają psy z alergią..to coraz częstsze tak samo jak u ludzi... i nie ulega wątpliwości ze ktos będzie musiał się liczyć z kosztami ale nadal uważam, ze dt wiele by pomógł...a tak nie dość ze alergia to tak na prawdę w ciemno ktos go by musiał wziąc...nie mowie ze ktos taki sie nie trafi - nie....moze tak być ale głośno się zastanawiam ile jeszcze Fąfel będzie siedział w warunkach niedomowych i jak to wpłynie na jego relacje z nowym właścicielem (oby znalazł się jak najszybciej).
Fajnie by było gdyby sie trafił dom z ogrodem ale moze ktos mieszkający w bloku się zakocha i dobrze by było go wcześniej przetestować w dt.

Posted

Potrzebna osoba do skontrolowania Fąflowego domku

ŻABIN - ZACHODNIOPOMORSKIE
(134 km na wschód od Szczecina, 73 km na pn-zach od Piły, 33 km na pn-wsch od Kalisza Pomorskiego)