Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny mam prośbę o głosy;-)
W imieniu Fundacji ''AST'' i wszystkich potrzebujących TTB prosimy i Ciebie drogi użytkowniku o oddanie swego głosu w konkursie Krak-Vet';u.

Wystarczy się zarejestrować i zagłosować w ankiecie by Twój głos został przyjęty.

Oto link do strony konkursu :

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7776

PAMIĘTAJ : Konkurs trwa tylko do 31 maja !

Robiąc tak niewiele, w tak krótkim czasie możesz przyczynić się do pomocy tym biednym, potrzebującym psom.

Posted

Był ostatnio telefon w sprawie adopcji Fąfla od bardzo sensownie brzmiącej osoby. Była już o krok od podjęcia ostatecznej decyzji i miała dać znać...Oczywiście cisza...:wallbash: Jak zwykle skończyło się na dobrym brzmieniu :mad:. I jeszcze mnie głupiej nadzieję robią...

Posted

rufusowa napisał(a):
beżowy shar-pei do przygarnięcia

Jaki tam z niego beżowy... Rudy jest jak rydz.

I wygląda już lepiej, jeszcze przez kilka dni będzie na sterydach.

Posted

cioteczki mam prośbę - widziałam ze na forum molosowym są nieaktualne informacje na temat Fąfla...moze ktoraś z Was co jest tam zalogowana mogłaby je uaktualnić?
napisać ze chłopak jest zdrowy, wykastrowany i oprócz tego ze musi mieć specjalną karmę nic mu nie dolega....no i ze juz długo czeka a zainteresowanie zerowe :-(

Posted

rufusowa napisał(a):
cioteczki mam prośbę - widziałam ze na forum molosowym są nieaktualne informacje na temat Fąfla...moze ktoraś z Was co jest tam zalogowana mogłaby je uaktualnić?
napisać ze chłopak jest zdrowy, wykastrowany i oprócz tego ze musi mieć specjalną karmę nic mu nie dolega....no i ze juz długo czeka a zainteresowanie zerowe :-(

Na jakim forum molosowym :oops: Jaki nick go wstawiał?

Posted

napisałam na molosach, że już zdrowy, po kastracji i operacji entropium...ale tam naprawdę mało kto zagląda...jest tam nawet jeszcze temat psa z Zamościa, który przecież jest w nowym domu....

Sharpek musi mie "profesjonalne" zdjęcia - wymyślcie coś! coś ala takie:

to sunia ze schroniska, a jednak dziewczyny starają się robić ładne zdjęcia - to w ogłoszeniach typu allegro naprawdę duzo daje

a to pies - tez ze schronu:

Posted

witajcie cioteczki!

andzia dziekujemy za nowy tekst....moze jednak ktos przeczyta ;)

i masz racje..fotki, ktore wkleiłaś robią wrażenie...ciekawe czy dziewczyny mają kogo poprosić o taką profesjonalną sesyjkę :cool3: mam nadzieje, ze tak...ba...nawet zainwestować warto, bo karma kosztuje a po Fąfla nikt sie nie zgłasza :shake:
Dajcie znać ile by taka sesja (płatna) wyniosła....ja sie postaram dorzucić

Posted

rufusowa napisał(a):
witajcie cioteczki!

andzia dziekujemy za nowy tekst....moze jednak ktos przeczyta ;)

i masz racje..fotki, ktore wkleiłaś robią wrażenie...ciekawe czy dziewczyny mają kogo poprosić o taką profesjonalną sesyjkę :cool3: mam nadzieje, ze tak...ba...nawet zainwestować warto, bo karma kosztuje a po Fąfla nikt sie nie zgłasza :shake:
Dajcie znać ile by taka sesja (płatna) wyniosła....ja sie postaram dorzucić

No nawet nie żartujcie Cioteczki-Wariateczki :evil_lol:, ale profesjonalnego fotografa do psiej sesji to wynajmować nie będziemy ... :hand:
Trzeba troszkę pogody, zielonej trawy, czasu i zdjęcia się zrobi ładniejsze.

Posted

eliza_sk napisał(a):
No nawet nie żartujcie Cioteczki-Wariateczki :evil_lol:, ale profesjonalnego fotografa do psiej sesji to wynajmować nie będziemy ... :hand:
Trzeba troszkę pogody, zielonej trawy, czasu i zdjęcia się zrobi ładniejsze.

a dlaczego??? w moim podpisie jest Teodor, ktory miał taką sesję nawet w specjalnym pomieszczeniu z profesjonalnym oświetleniem... efekt jest wart zachodu :cool3: