eliza_sk Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Fąfelku mam nadzieję, że dziś w pracy będę mogła się do Ciebie odezwać, bo wczoraj ni hu hu:( Quote
ewelinka_m Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 więc poki co ja przejmę warte i podniosę wysoko wysoko ;) Quote
Potter Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Fąfel kilka dni temu dostał do swojego boksu współspacza - Cypisa. Cypis za bardzo rozrabiał w stosunku do naszego nowego pieska Kropka, który został dokooptowany do boksu Cypisa i Maruny. Tak że Cypis "karnie" został zesłany do Fąfla, nie było nigdzie już żadnego innego miejsca, gdzie można by go umieścić. Zresztą Fąfel jest u nas już ponad 4 miesiące i ciągle blokuje "jedynkę", tak że to był najwyższy czas, żeby to zmienić. Zrobiłam to z lekką obawą, bo oba, i Cypis i Fąfel, są dominantami i mogło się to źle skonczyć. Ale, wszystko jest dobrze, ładnie się dogadują, żadnych bójek, żadnych wrzasków. Chyba, po prostu, trafiła kosa na kamień i nawzajem się nie ruszają. A w takim razie, Fąflowi towarzystwo innego psa na pewno dobrze zrobi na ogólną ogładę. Quote
eliza_sk Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A na moim kompie pracowym chyba mi zablokowali dogo, teraz jestem na innym i hula. Jak ma ktoś o tym pojęcie to pomocyyyyyyy!!! Quote
ewelinka_m Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 eliza nie tylko Tobie nie działa :shake: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110565 tu pełno osób się wypowiadda z takim samym problemem :-( nic nie pomaga, to chyba coś od strony dogo jest nie tak.. Quote
eliza_sk Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ewelinka_m napisał(a):eliza nie tylko Tobie nie działa :shake: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110565 tu pełno osób się wypowiadda z takim samym problemem :-( nic nie pomaga, to chyba coś od strony dogo jest nie tak.. Tak tylko, że na innym (nie moim pracowym) kompie działa (a na moim ani drgnie), więc nabrałam podejrzeń, że to jakiś sabotaż ze strony szefowej :angryy: Quote
manforte Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Na moim też czasem nie działa ,a "moja szefowa" ;) nic nie blokowała. Quote
eliza_sk Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Hurrraa :multi::multi::multi: To nie sabotaż, ruszyło :) Quote
rufusowa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Potter napisał(a):Fąfel kilka dni temu dostał do swojego boksu współspacza - Cypisa. Cypis za bardzo rozrabiał w stosunku do naszego nowego pieska Kropka, który został dokooptowany do boksu Cypisa i Maruny. Tak że Cypis "karnie" został zesłany do Fąfla, nie było nigdzie już żadnego innego miejsca, gdzie można by go umieścić. Zresztą Fąfel jest u nas już ponad 4 miesiące i ciągle blokuje "jedynkę", tak że to był najwyższy czas, żeby to zmienić. Zrobiłam to z lekką obawą, bo oba, i Cypis i Fąfel, są dominantami i mogło się to źle skonczyć. Ale, wszystko jest dobrze, ładnie się dogadują, żadnych bójek, żadnych wrzasków. Chyba, po prostu, trafiła kosa na kamień i nawzajem się nie ruszają. A w takim razie, Fąflowi towarzystwo innego psa na pewno dobrze zrobi na ogólną ogładę. to wspaniale, ze dogaduje się z innym psem :) jestem pod wrażeniem! a powiedz Potter...karmicie go nadal drogą karmą? odniosłam wrażenie, że wiele osób ze względu na taki duży i stały wydatek nie biorą Fąfla pod uwagę...moze dało by sie sprawdzic inną karme? Quote
eliza_sk Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No, rzeczywiście wydatek rzędu 260 zł może stanoić skuteczny odstraszacz :( Quote
eliza_sk Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Oj zarobiona cioteczka Marlena, ale znalazła minutkę dla Fąflastego :) Quote
desideratum Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Domku... nie przegap Fąflasiastego ;) on nadal na Ciebie czeka!!! Quote
eliza_sk Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Tyle sharpów szybko znalazło domki, a Fąflasty ciągle za kratami :( Quote
kika22 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Fąfelek znajdzie domek:mad: Tylko oby to bylo jak najszybciej:mad: Quote
rufusowa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 cioteczki i wujaszki....moze go ogłosić w "metro"? podpytam wisełki gdzie dokładnie i jaki tekścik....moze opublikują to by było coś....ogromny odbiór ma ta gazetka w wa-wie bo rozdają ją przy metrze :cool3: Quote
Recommended Posts