marmara_19 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 trzymam kciuki za sprawne zalatwianie spraw.. a wracajac do sylwka i tulenia sunki gdy sie boi.. unikaj, ignoruj.... gdy suka sie boi... bo glaszczac ja, tulac chwalisz ja za strach!!co nie wrozy zbyt dobrze na przyszlosc.. Quote
aga-gusia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Tak tak masz rację Marmara -ja w ogóle staram się przestrzegać najważniejszych reguł i dzidzia mi rośnie grzeczniutka-a akurat jeśli chodzi o taki SYLWESTROWY strach to nie wiedziałam jak podejść do tego-chociaż powiem szczerze,że tak dokładnie mówiąc to ona się tak bardzo nie bała a ja po prostu miałam ją na rękach więc....Ale prawda prawda-będę pamiętać na przyszłość Quote
aga-gusia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Generelanie Bambi przyzwyczaja się do hałasu i nie boi się już za bardzo nawet odkurzacza-a mój diabeł nieźle wyje....Poza tym używam codziennie minutnika gdyż biorę leki 3xdziennie i po 3 rodzaje gdzie musi być przerwa conajmniej 5 minut-więc ustawiam minutnik i to już na małej wrażenia nie robi. Quote
sisay Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='aga-gusia'] A mam naprawdę niektóre zdjęcia dość fajne-bo nawet jest Bambi obok Czarusia na zdjęciu Ale budujesz napięcie!! :roll: czekam cierpliwie, tylko nie wiadomo ile wytrzymam :evil_lol: Quote
aga-gusia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Juuussssssssssssss :razz: pędze ściągać z fotosiku bo już maaam!!! Quote
dunia77 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Aaaaaa.... jaki słodziak :loveu: Ciekawe, czy ten kot taki duży czy Bambisia AŻ taka mała? :lol: Najbardziej podoba mi się "walka" z piłeczką :lol: Quote
aga-gusia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Niech moje oczy powiedzą wszystkim oglądającym jak bardzo jestem szczęśliwa dzięki mojej Bambi Quote
aga-gusia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Czaruch jest duży-Bambi jest małym pieskiem ale już powiększyła się prawie o 100% odkąd ją mam i jest teraz małym 2kg pieskiem-podczas gdy Czar ma jakieś ponad 7kg tylko,że w tej wadze jest też jego znów coraz tłustszy brzuch:oops: Quote
aga-gusia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Na dzisiaj starczy a jeszcze mogę wrzucić prześmieszne zdjęcie mojego kota Czarucha jeśli ktoś jest chętny obejrzeć:lol: Quote
Wilejkaros Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja jeste pierwsza chętna!!!!! Łaaaaaaa, jaki wielki kocur! Quote
sisay Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Wampirek :evil_lol: Cudny!! A malutkiej rzeczywiście uszka zaczynają stawać, tak jak przewidywałam :loveu: Quote
halbina Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 no... jestem pod wrażeniem sesji fotograficznej i ogromu miłości, jaki bije z oczu pańci! Quote
Asiaczek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Cudniasta Bambi!:loveu: http://images34.fotosik.pl/95/09b39cb88a0cacd7med.jpg Pzdr. Quote
aga-gusia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Dziękuję serdecznie wszystkim odwiedzającym Tak Maju -dokładnie jest tak ,że jedno uszko stawia zupełnie na sztorc :lol: a drugie jest oklapnięte ale może też dołączy :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ale wariatka z niej... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts