Jump to content
Dogomania

Bambi-merdaczek z Mazańcowic i reszta naszego stada :)

Recommended Posts

Posted

trzymam kciuki za sprawne zalatwianie spraw..

a wracajac do sylwka i tulenia sunki gdy sie boi.. unikaj, ignoruj.... gdy suka sie boi... bo glaszczac ja, tulac chwalisz ja za strach!!co nie wrozy zbyt dobrze na przyszlosc..

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak tak masz rację Marmara -ja w ogóle staram się przestrzegać najważniejszych reguł i dzidzia mi rośnie grzeczniutka-a akurat jeśli chodzi o taki SYLWESTROWY strach to nie wiedziałam jak podejść do tego-chociaż powiem szczerze,że tak dokładnie mówiąc to ona się tak bardzo nie bała a ja po prostu miałam ją na rękach więc....Ale prawda prawda-będę pamiętać na przyszłość

Posted

Generelanie Bambi przyzwyczaja się do hałasu i nie boi się już za bardzo nawet odkurzacza-a mój diabeł nieźle wyje....Poza tym używam codziennie minutnika gdyż biorę leki 3xdziennie i po 3 rodzaje gdzie musi być przerwa conajmniej 5 minut-więc ustawiam minutnik i to już na małej wrażenia nie robi.

Posted

[quote name='aga-gusia']
A mam naprawdę niektóre zdjęcia dość fajne-bo nawet jest Bambi obok Czarusia na zdjęciu

Ale budujesz napięcie!! :roll: czekam cierpliwie, tylko nie wiadomo ile wytrzymam :evil_lol:

Posted

Czaruch jest duży-Bambi jest małym pieskiem ale już powiększyła się prawie o 100% odkąd ją mam i jest teraz małym 2kg pieskiem-podczas gdy Czar ma jakieś ponad 7kg tylko,że w tej wadze jest też jego znów coraz tłustszy brzuch:oops:

Posted

Dziękuję serdecznie wszystkim odwiedzającym
Tak Maju -dokładnie jest tak ,że jedno uszko stawia zupełnie na sztorc :lol: a drugie jest oklapnięte ale może też dołączy :lol: