ocelot Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Z racji tego, że jamniś dzisiaj poszedł do kastracji to już oficjalnie mogę jego zdjęcia umieścić na naszym wątku: __________________ Quote
ocelot Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 I nieoficjalny wątek jamnika, który może już być oficjalny:evil_lol: www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114176 Pan Roman był bardzo zainteresowany adopcją naszego jamnika, czekał na kastrację miesiąc. Później będę dzwonić do schronu, kiedy ewentualnie można go zabrać, a potem do Pana Romana i trzymajcie kciuki, żeby ten dom był jeszcze aktualny Quote
ocelot Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Allegro cegiełkowe Griso, bardzo proszę rozpropagujcie je gdzie się da. Na stronę też proszę o wejścia im więcej wejść, tym większa szansa, że ktoś zauważy, jak będzie na górze i pomoże. Griso wczoraj miał operację. http://allegro.pl/item414907882_griso_mlody_piekny_pies_prosi_o_pomoc.html Quote
GrubbaRybba Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Kupiłam dwie cegiełki dla Griso. Niewiele, ale zawsze. Przy opłatach za dt Zuzi i po urlopie nie dam rady więcej. Quote
ocelot Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 dzięki, podobno chodzi o to, żeby na początku aukcję rozruszać no i żeby nie spadała. Quote
GrubbaRybba Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 ocelot napisał(a):dzięki, podobno chodzi o to, żeby na początku aukcję rozruszać no i żeby nie spadała. Na allegro aukcje nie spadają. To nie forum. To, jak wysoko znajduje się aukcja, nie zależy od tego, ile jest wejść. Tylko od daty założenia aukcji (te które się zaraz skończą są na górze) oraz od kasy, jaką się za wystawienie zapłaci. Quote
ZUZANNA11 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Jeszcze wiele tomaszowskich bid czeka na szanse. Quote
ocelot Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Dinka robi naszym pieskom ogłoszenia, bardzo jej dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Momo: www.kokosy.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.gumtree.pl www.psy.ogloszenia.e-hodowla.eu www.ojej.pl www.kupiepsa.pl Pregacz: www.pineska.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.gumtree.pl www.pajeczyna.pl www.ojej.pl www.psy.ogloszenia.e-hodowla.eu Quote
doddy Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 W Tomaszowie zaginął 1,5 roczny bullterrier, pręgowany z białym - wabi się Rufus. Quote
dalia 54 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='GrubbaRybba']26. REX - piękny, dostojny mix flat coated retriver. Spokojny i łagodny. Nieśmiało prosi o uwagę i pieszczoty. Nie narzuca się. Na każdy gest przyjaźni reaguje machaniem ogona i zainteresowaniem. Rex musiał mieć ciężkie życie, gdyż ma bliznę na nosie. Być może był bity. Na szczeście teraz jest ufny i szuka wymarzonego domu. Rex ma około 2-3 lat. Jest wykastrowany i zaczipowany. ten Rexio to jaki jest w stosunku do innych psów ??? i ile jest w schronie ktoś może wie???? Quote
ocelot Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 doddy napisał(a):W Tomaszowie zaginął 1,5 roczny bullterrier, pręgowany z białym - wabi się Rufus. Doddy nie byłam w niedziele w schronisku, ale rozmawiałam przez tel. Od razu mówię j nie znam się na bulloatych, ale w schronisku na kwarantnnie jest nowy bullek - nie wiem jakiej rasy - podobno młody, ładny i podobny do naszej Astki tej młodziutkiej, ponoć wyglądają, jak rodzeństwo, z tym, ze samczyk większy. Quote
GrubbaRybba Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='ocelot']Doddy nie byłam w niedziele w schronisku, ale rozmawiałam przez tel. Od razu mówię j nie znam się na bulloatych, ale w schronisku na kwarantnnie jest nowy bullek - nie wiem jakiej rasy - podobno młody, ładny i podobny do naszej Astki tej młodziutkiej, ponoć wyglądają, jak rodzeństwo, z tym, ze samczyk większy. Ocelot tak wygląda bulterier tak amstaff a tak pitbull Quote
GrubbaRybba Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 dalia 54 napisał(a):ten Rexio to jaki jest w stosunku do innych psów ??? i ile jest w schronie ktoś może wie???? Reksio jest w schronisku od niedawna. Od około połowy czerwca. Jest dość szczekliwy. Psów innych nie zaczepia. Raczej pozostaje obojętny. Do ludzi jest łagodny, choć z dystansem. Trochę się ich obawia. Może był bity. Quote
ocelot Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Rex aż tak bardzo nie szczeka, tylko wtedy kiedy głaszcze się kolegę z boksu;) Quote
dalia 54 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Reksio jest w schronisku od niedawna. Od około połowy czerwca. Jest dość szczekliwy. Psów innych nie zaczepia. Raczej pozostaje obojętny. Do ludzi jest łagodny, choć z dystansem. Trochę się ich obawia. Może był bity. A Reks jest wielkosci psa rasy flat coated retriver ??? Mam do Was prośbę jak ktos byłby w schronie mógłby zrobić zdjęcia Reksowi dla mnie??? Nie trzeba wstawiać na dogo przesłałabym wtedy adres mailowy tej osobie i by mi przesłała, byłabym wdzięczna:loveu: Quote
ocelot Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dalia ja mam kilka zdjęć Reksa u siebie na kompie, musiałabym poszukać. daj mi maila to Ci wyślę. Rex sięga powyżej kolana, tak do połowy uda mniej więcej. Quote
ocelot Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ANETTTA napisał(a):a jak tam po dniu psa A Anetko cąłkiem, całkiem. Twoje zdjęcia zrobiły furorę. Jakoś druku była super. Kierownik zrobił piękną tablicę. Pierwszego dnia była loteria, fanty, tresura psa, bardzo się wszystkim tresura podobała. Drugiego konkurs plastyczny i konkurs na najładniejszego psa. W sumie fajna impreza. Sporo odwiedzających i spore zainteresowanie tablicą i inf. które nam przysłałaś. Oby to przyniosło skutki;) Quote
ANETTTA Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 duzo psiaków znalazło dom .......i kasa tez była ...? nie pytam ile ale czy było ok zadowoleni a jak cos to klikajcie bedziemy dalej drukowac Quote
ocelot Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Psiaki ze schroniska nie były zabrane niestety. Liczę, że tw zdjęcia zdopingują do odwiedzin i adopcji. Kasa też niestety nie była zbierana, a przez tow. były rozdawane środki na odpchlenie i odrobaczenie. To taka pierwsza akcja, może drugą lepiej się przygotuje. Dzięki, jak będzie potrzeba to damy znać;) Mamy w planach porobienie skoroszytów i rozdanie po wetach z psami do adopcji. Quote
Recommended Posts