Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rafali910 napisał(a):
To Budrys już ma dom czyli ogłoszenie o adopcji u mnie na forum wycofać .

Wycofać. Przyjechał do schroniska ojciec z córką. I córka postanowiła, że Budrys i tylko Budrys.;)

Posted

Karilka napisał(a):
to dobkowi skończyła sie kwarantanna, tak?

Tak, ale na kastrację trzeba poczekać do powrotu kierownika.

Acha mamy nowego Rottka, bysior jak mało który.

Po Rumcajsa mają przyjechać i mam nadzieję, że przyjadą, budę robią, Pani jak go oglądała wczoraj to się popłakała.
I przepiękny biszkoptowy psiak:shake:

Posted

Karilka napisał(a):
rottusia masz zdjęcia? Trzeba do rottki napisac to go wyciągną jak beda mogli...

Rotusia nie mam. Na kwarantannie, a nie ma kierownika, więc żeśmy z Panem Michałem doszli do wniosku, że nie będziemy fotografować.

Posted

rafali910 napisał(a):
Ale fajne szczeniaki one są do adopcji to opisz o nich info to dam na forum i pewnie dają sie pogłaskać.

Szczeniaki zostały podrzucone pod schronisko w pudełku kartonowym. Była ich piątka. Jeden chłopczyk poszedł już do swojego domku.
zostało 3 chłopców i 1 dziewczynka.
Mają 11 tyg.

Posted

Nie ma na stronie też naszego szczekuna, ale zdjęcia muszę znaleźć z wcześniejszych wizyt.

Rafał pod schroniskiem ciągle są wyrzucane psy.

W tej chwili jest total przepełnienie, jeden psiak nawet jest trzymany w transporterze, sporym co prawda. Nie ma miejsca na kwarantannie:shake:

Posted

rafali910 napisał(a):
ocelot jakie dać tematy na temat ich adopcji daj info o nich

W kojcach są. Niektóre mają wybiegi, a niektóre nawet wybiegów nie mają:shake:

Posted

rafali910 napisał(a):
Ale nie długo może trafia do adopcji i zrobi się luz dla innych psów w schronisku

Rafi są wakacje, w ciągu dwóch tyg. do adopcji poszły trzy psy, przywieziono z dwadzieścia.:shake:

Posted

Kochana ciotka bumerang robi Rexowi ogłoszenia i drugiemu czarnemu chłopczykowi też.
Dlatego nadała mu imię Mazi [SIZE=2]od mazowiecki

Zresztą naszemu Ediemu też cioteczka ogłoszenia zrobiła. Za co dziękujemy

Posted

straszne wieści:-(
jak czytam to aż mi się łezka kręci w oku!! teraz zapewne przydałaby się nowa buda!! a ta stoi sobie spokojnie i czeka w łomiankach!!
w weekend z wizytą przyjezdza moja siostra!! jak uda nam się tą budę do roomstera wepchnąć to poproszę ją żeby zawiozła to do schronu!!

Posted

Mnie w tej chwili najbardziej martwi Iskra
[FONT=Franklin Gothic Medium][/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium]Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 738x334.[/FONT]

Pies jest po pogryzieniu nie do poznania, sam cień z niej został:shake:
Nie zrobiłam zdjęć, bo... nie pomyślałam.