Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na kuty kaczki i inne futerkowce to ja rozumiem ale żeby na inne małe psy?? nie znam się na szpicach ale jakoś mi to dziwnie wygląda!!
choć nie twierdzę że tak nie jest:shake:
szkoda

Posted

Dokładnie nie wiem, ale psów jest około 150, natomiast do adopcji 50, może 60.
Został zaadoptowany jeden pies z boksu nr 12, kudłaty, większy.
Przypuszczam który;)

Posted

rafali910 napisał(a):
To i tak w miarę dobrze że tylko150 a nie więcej

ale nasze schronisko jest przewidziane na 120 psów1!!!!!! czyli o 1/4 jest przepełnienie i nie każdego psa z ulicy się zabiera:shake:

Posted

Psy latają po ulicy jak się wzywa Straż Miejską to każą wezwać Schronisko Dla Zwierząt bo im się nie chcę jechać po psa. A przeciesz piszę że od tego też jest Straż Miejska .

Posted

rafali910 napisał(a):
Psy latają po ulicy jak się wzywa Straż Miejską to każą wezwać Schronisko Dla Zwierząt bo im się nie chcę jechać po psa. A przeciesz piszę że od tego też jest Straż Miejska .

Jest od tego i zgłoszenie powinni przyjąć, ewentualnie powinni przekazać schronisku, ale wyłapanie bezdomnego psa to też jest ich obowiązek

Posted

Oni wolą łapać ludzi co idą z psem bez kagańca a psy bezdomne ich nie interesują pewnie albo im się nie chcę jechać psa z ul sprzątać tak pracuję Straż Miejska u nas w mieście .

Posted

Anetko z całej pierwszej strony?
Bo chodzi mi o wszystkie psiaki, tam ich ze 40 jest.;)

I to by wystarczyło na razie, bo tylko te do adopcji, a jak jakiś pojedyńczy jeszcze będzie po zabiegach to sobie poradzę:)

Dzieki

Ewentualnie Nazwę schroniska
adres, tel i stronę www.

Posted

ocelot napisał(a):
Anetko z całej pierwszej strony?
Bo chodzi mi o wszystkie psiaki, tam ich ze 40 jest.;)

I to by wystarczyło na razie, bo tylko te do adopcji, a jak jakiś pojedyńczy jeszcze będzie po zabiegach to sobie poradzę:)

Dzieki

Ewentualnie Nazwę schroniska
adres, tel i stronę www.

no 40

dorzuce cos od siebie jeszcze ..ok