Jump to content
Dogomania

*POMOCY* Potrzebna wizyta poadopcyjna we wsi ROGALICE (Opolskie). Nieudana 1-adopcja.

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yewcia1 napisał(a):
Czyli super wiesci:lol::lol::lol:
I jak tam była wizyta poadopcyjna?

NIE BYLO!!! Dziewczyny nie pozwalaja mi jechac :angryy:
Szczerze mowiac sama sie boje, bo bylysmy do siebie BARDZO przywiazane..
Ale Sabula mieszka jakies 3 km odemnie..

Posted

rotek_ napisał(a):
MagYa, nie jedź:diabloti:

wytrzymaj jeszcze trochę:evil_lol:

ja wytrzymam - alez oczywiscie, ze tak....
....ale czy moje auto wytrzyma....? tego juz nie wiem - ono takze teskni..
a jak pisalam juz Sabulba jest u naszego mechanika :evil_lol:

Posted

rotek_ napisał(a):
MagYa od kiedy sunia jest na DS???

w piatek minelo rowno 2 tyg.
wiem, ze nowi panstwo Sabulby umowili sie na sterylke u moich zaufanych wetow :multi: - czyli maja na uwadze moje zdanie :) i zapewne dbaja o nia :)

Posted

...wlasnie wracam z "wizji lokalnej" dot. psa mieszkajacego w mojej wsi juz ponoc od kilku dni na wałach.. kiedy droge zaszedl mi kot!!!! Kot stamtad gdzie mieszkala SABA!!!! Jaaaak sie wscieklam! Cholera jasna.. to jak ja po nie jezdze zeby zlapac i posterylizowac to zadnego nie ma... a jak jade sobie od tak calkiem przypadkiem to nagle "kuku... jestesmy"... :angryy:

Posted

Bylam na wizycie ...
Saba poczatkowo cofala sie do budy.. "taka jestem niesmiala" ... Nastepnie jak dalam sie obwachac... obskoczyla mnie, wylizala, przytulala sie jak dziecko... TZ rowniez przywitala odpowiednio!!! :loveu:

W ogole to jakas taka malenka mi sie wydala bardzo.. taka panna Migotka..
Jak wchodzilismy na podworko, to jak juz pisalam uciekala, a pozniej jak juz wychodzilismy to stala taka sierotka przy bramce.. i odprowadzala nas wzrokiem..
SMUTNO MI.. Chociaz wiem, ze nie ma tam zle.. Ma bude wmurowana w dom, poduszeczki i kocyki.. Ma rowniez kolege Oskara - dobermana. Podobno byly spiecia miedzy nimi.. ale juz sie zgadzaja. Tula sie obydwoje do swojego pana :) Sa zazdrosni.. i pomimo tego, ze Oskar ma 14 lat to jest fajnym facetem - chociaz widac, ze pochorowanym :-(
Obydwoje sie blyszcza :)

Saba miala sterylke w pon. Panstwo jada na sciagniecie szwow. Byla szczenna.. Napewno nie zaszla jak byla u nas (nie bylo takiej mozliwosci) - musialo stac sie to wczesniej. Podobno bylo 4 czy 5 malych.. Miala rowniez przepukline, ktora zostala usunieta.

Ciesze sie, ze nie jest jej zle, ale jednoczesnie smutno mi, ze nie jest ze mna. No ale coz...

Dzieki ciotki za wsparcie :Rose:

• 2 weeks later...
Posted

MagYa^^ napisał(a):
Bylam na wizycie ...
Saba poczatkowo cofala sie do budy.. "taka jestem niesmiala" ... Nastepnie jak dalam sie obwachac... obskoczyla mnie, wylizala, przytulala sie jak dziecko...

tak się właśnie zachowuje pies obronny:evil_lol:

• 2 months later...
Posted

Sluchajcie... ale jestem wsciekla - zla - i chce mi sie p lakac!!!!

Bylam u mechanika, mimochodem zapytalam o Sabe... i wiecie co mi powiedzial, ze:
- To nienormalny pies, wywiozlem ja, tyle pieniedzy na nia wydalem i po co to bylo!!? To nienormalny pies.. To nienormalny pies...
W nocy niszczyla mi ogrod..
Wywiozlem ja.. Czym tu sie przyejmowac...???

WIECIE CO... MYSLALAM, ZE MU W GEBE STRZELE!!!! K..wa mac!!! :angryy:

TYle powiedzial, ze jest teraz w jakiejs wsi - ROGALICE - i ze jest na lancuchu. Facet do ktorego pojechala jest swiadom, ze do glupi i agresywny pies..

Wczoraj ja wywiozl :( :( A moj TZ namawial mnie wczesniej - pojedzmy i sprawdzimy co slychac.. Przeciez zabralabym ja :( nie wiem co bym zrobila..

Ja juz nie wiem co mam o tym myslec, mam dosc :( Tak nieudana adopcja.. ryczec mi sie chce!!! Wszystko nie tak! Beznadziejnie... :placz:

Co ja mam robic? Jak tu ufac ludziom... Dmuchali i chuchali ... i poszli na latwizne..

Mowilam mu - BYLO DO MNIE DZWONIC!!! - a on - Co sie pani przejmuje..

k....waa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: