halcia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Frodo,mam nadzieję ,że duże zimno już nie wróci. Quote
żaba88 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Będzie trzeba kiedyś zrobić ostrą selekcję z budami ;) Quote
albiemu Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 to prawda i przy okazji sprzątania - czas najwyższy powyciągać wszystkie kości zakopane pod budami bo to pożywka dla szczurów - inna sprawa że pies jak człowiek czysto mieć powinien ..... Sporo bud jak się podniesie rozsypie się na dobre - wierzę że przed zimą wszystkie psiaki będą miały solidne budy. Quote
albiemu Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 wiem o tym ale niech maja większy problem skąd żarcie wziąć :) Quote
SZPiLKA23 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Budy sa tylko stan tragiczny, przewaznie nie maja dna i psy spia na gołej ziemi albo na kosciach zachomikowanych.... Quote
halcia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ja tez zawsze mówiłam o budach,ale to nie na jesień tylko wcześniej trzeba sie zorganizowac i dużą grupą jechać.Gwożdzi część ja mam,reszta była w schronisku.Gdyby ktoś zorganizował podesty/palety/te scisłe,można by podstawić jako podłogi.Rafał w lecie juz bedzie myśle wyjazdowy.Znajomy albiemu i mój ,rok temu obiecał,wiec tylko mu dziure w brzuchu trzeba wiercic Dobrze by było jak udało by sie wczesniej uskładać desek, albo odgrzebać te lepsze na terenie sch./ale lepszych to tam chyba nie ma./Mysle,ze teraz już trzeba gromadzic,a potem ostro ruszyc Cos Frodo wcisneliśmy sie na twój watek.ALe to tez znaczy ,ze zagladamy i kibicujemy. Quote
halcia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Frodziu,mnie to zdjęcie z głową za siatka zwala z nóg.Już samo to powinno ci dać dom!!!! Quote
Becia66 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Strasznie biedny w tej klatce...:-(, taki samotny i bez budy...:shake: Quote
Recommended Posts