Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to prawda i przy okazji sprzątania - czas najwyższy powyciągać wszystkie kości zakopane pod budami bo to pożywka dla szczurów - inna sprawa że pies jak człowiek czysto mieć powinien .....

Sporo bud jak się podniesie rozsypie się na dobre - wierzę że przed zimą wszystkie psiaki będą miały solidne budy.

Posted

Ja tez zawsze mówiłam o budach,ale to nie na jesień tylko wcześniej trzeba sie zorganizowac i dużą grupą jechać.Gwożdzi część ja mam,reszta była w schronisku.Gdyby ktoś zorganizował podesty/palety/te scisłe,można by podstawić jako podłogi.Rafał w lecie juz bedzie myśle wyjazdowy.Znajomy albiemu i mój ,rok temu obiecał,wiec tylko mu dziure w brzuchu trzeba wiercic Dobrze by było jak udało by sie wczesniej uskładać desek, albo odgrzebać te lepsze na terenie sch./ale lepszych to tam chyba nie ma./Mysle,ze teraz już trzeba gromadzic,a potem ostro ruszyc Cos Frodo wcisneliśmy sie na twój watek.ALe to tez znaczy ,ze zagladamy i kibicujemy.