Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/5fed9be75e774173.html"][IMG]http://images25.fotosik.pl/183/5fed9be75e774173med.jpg[/IMG][/URL]

fajnie Czarusiowi wyszły "suche jedynki" :), wygląda jak świstak mały skurczybyk :)

Wielkaaaaa ma radość!! Ewatr BUZIAK!

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie chyba pchaja sie na kanapę jak mają taką możliwość,tylko mój Filip niedorajda wyleżć nie potrafi,tzn potrafi,ale nie umie zejść i tego sie boi.

• 3 weeks later...
Posted

AguśSosnowiec napisał(a):
No i co słychać u Czarunia? :loveu:

Wiesci powinny byc po majowym łikendzie ;) bo Pan teraz w stolicy i nie ma jak wiesci od Czarodzieja ani zdjec przesłac ....... ale z tego co wiem to wszystko w domu jest ok :p

• 2 weeks later...
Posted

A co sie bede rozpisywac zacytuje Wam pana Czarkowego :eviltong:

"Z Czarunia niezłe ziółko jest. Już dwie osoby ugryzł.
Ale i tak jest Kochany.
Ma już swój własny domek i dużo wolnego do biegania.
Dobry stróż z niego bo gdy tylko coś się ruszy za ogrodzeniem to szczeka ile sił w płucach :)"

No i co Wy na to ? Czarek gryzon :mad: az sie zmarwiłam .....
musze sie blizej dopytac co i jak z tym gryzieniem bo az sobie tego w jego wykonaniu wyobrazic nie umiem :crazyeye:

a oto Czarus na swoim trawniku lepsze zdjecia maja byc za dwa tygodnie ;)

Przyłapany na ...........:evil_lol:

Posted

halcia napisał(a):
Czy Ty wszystkie psy uczysz spać z nogami wyciągniętymi?:evil_lol:

Czy to az tak sie rzuca w oczy ?:eviltong:;)

albiemuCzarek! ząbki to do kości i do misku chłopaku!

Czarek słuchaj Cioteczki Albiemu bo jak nie ............:mad: ;)

Posted

Podpytałam pana Czarusiowego no i tak :

Chłopak nie lubi listonosza / a ktory pies lubi :evil_lol: / i jednego sasiada .......

i im obu sie dostało od Czaruy ,nic sie strasznego nie stało rozlewu krwi nie było :shake: ale teraz jak ktorys z nich przychodzi to Czarus musi siedziec w pokoju zamkniety .........

Nie przepada tez za dziecmi i za głosnym krzykiem wtedy wprawdzie nic nie robi ale warczy ... no ja jestem w szoku bo zadnego z tych zachowan Czarka nie znam :shake:

Dobrze ze Pan nadal sie Czarkiem zachwyca :loveu: i mowi ze to przekochany i przeuroczy pies ......... aczkolwiek mogłby sie troche uspokoic :mad:

Posted

Ewatr ,nie miałaś tego sąsiada i rozwrzeszczanych dzieci obok A jak teściowej daliśmy jamniorke ze schr.i ugryzła w drugi dzień listonosza,to B.był dumny ,że broni domu i starszej pani.Dobrze ,ze kwitek szczepienia był,bo pan natychmiast zażądał

Posted

[quote name='halcia']Ewatr ,nie miałaś tego sąsiada i rozwrzeszczanych dzieci obok A jak teściowej daliśmy jamniorke ze schr.i ugryzła w drugi dzień listonosza,to B.był dumny ,że broni domu i starszej pani.Dobrze ,ze kwitek szczepienia był,bo pan natychmiast zażądał

Uf samo życie :eviltong:

A tu nowe foty Czarodzieja z domowego zycia ......... czyli

niech żyje wolnosc wolnosc i swoboda :evil_lol:/ można kliknąc /