Becia66 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Neczka']Pozdrowienia od malutkiej (narazie:diabloti:) 7-tygodniowej Koki, córeczki wychudzonej czarnej suni. Śpioch na spacerku nei odstępuje swojej pani na krok i jest w nią strasznie wpatrzony ;) Jest już odrobaczonuy i zaszczepiony no i co najważniejsze - ZDROWY:roll:[/quote] Śliczna mała, żeby tylko jeszcze trójka pozostałych w schronie domek znalazła...:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 I to jak najszybciej bo ich mama tez potrzebuje pomocy... Quote
Neczka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 mam nadzieję, że te 2 (bo we wtorek jeszcze było 5) znalazły domki :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Charcie wiesci.... Jestem grzeczny, domagam sie pieszczot, sliczne chodze na smyczy, boje sie aut, kocham kazdego przechodnia, spie i snie-biegam i sie wstydze przez sen Tak sie wstydze przez sen [IMG]http://img395.imageshack.us/img395/4131/obraz0036do0.jpg[/IMG] A tak dziekuje za mizianie (przeciwienstwa sie przyciagaja;)) [IMG]http://img115.imageshack.us/img115/8573/obraz0051pz0.jpg[/IMG] Neczko jak mozesz to załóż chartowi watek bo mi cos internet nawala i nie moge dac nowego tematu. Charcik nazywa sie narazie Aro :) Quote
alysia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Wiadomosci o AMONIE! Dzisiaj odwiedzil mnie AMON ze swoimi nowymi opiekunami: Ike z przyjaciolka Aneta. Amon ma sie dobrze, zeby nie powiedziec doskonale. Przybral na wadze i jest bardzo radosnym psem, bardzo pewnym siebie. Reaguje bardzo ladnie na wydawane polecenia. Przchodzi do nogi, siada itd. Jest wiercipieta i wszedobylski i ogromny zarlok. Obsikal u nas w ogrodku 3 krzaczki (kot bedzie mial co wachac), podeptal zasadzone dopiero co kwiatki, zjadl 2 miski kocich chrupek, wypil miske wody, wygrzebal dziure w kwietniku i uwalil sie spac (na krotko). Je wszystko co mu sie podstawi pod nos. Poza tym jest uroczy i korzysta z zycia ile moze.;);) Quote
SZPiLKA23 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Suuuperrr wiesci tak sie ciesze ze jest szczesliwy, to wyjatkowy pies zasłużył na to :):):) a w schronie jest jego klon ale jeszcze młodziutki i to sunia;) Quote
Neczka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 świeeetnie :) [B]Alysia[/B], pozwól, że wkleję tą wiadomość na Amonkowy wątek ;) Quote
alysia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Neczka']świeeetnie :) [B]Alysia[/B], pozwól, że wkleję tą wiadomość na Amonkowy wątek ;)[/quote] Nie mam nic przeciwko temu:lol::lol: Quote
weronika1 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Moje kochane Wolontariuszki i Wolontariusze nie wiem czy już pisałam JESTEŚCIE SUPER:lol::lol::lol: Nie byłabym w stanie pokonać tylu trudności. Łzy mi się cisną do oczu z radości, że tyle nieszczęśników wyciągniętych z tego obozu. JESTEŚCIE KOCHANi :lol::lol::lol: Quote
oris Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 dziewczyny charta mozna jeszcze tutaj dopisać [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=91156[/URL] to charci watek im wiecej tym szybciej znajdzie domek :) Quote
żaba88 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='becia66']Wypatrzony na naszej stronce schroniskowej. Musimy czym prędzej uzupełnić psiaki, mam trochę zdjęc - Żaba szykuj się do roboty.....:lol: To nasz Irysek - straszna sierota...już szczęśliwy...:multi:[/quote] Bardzo się cieszę że wreszcie ze stronki ktoś wybrał psa! Ja jestem zawsze gotowy :eviltong: [quote name='halcia']Tz wziął,bo mieliście zawaliste zdjęcia we dwoje:multi:To jak biegniecie......wymiekam,śliczne,nawet ładniejsze niz Tania w biegu!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Bo ja robie same zawaliste zdjęcia :lol: Quote
SZPiLKA23 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Charcie wiesci: noc spokojna, piesio grzeczy :) Tak sobie spał (kołderka siostry TZta była bardzo wygodna ;) :D) [IMG]http://img144.imageshack.us/img144/1005/obraz0060ma2.jpg[/IMG] Quote
ewatr Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Charcie wiesci: noc spokojna, piesio grzeczy :) Tak sobie spał (kołderka siostry TZta była bardzo wygodna ;) :D) [url]http://img144.imageshack.us/img144/1005/obraz0060ma2.jpg[/url][/quote] Cudne wiesci o moich dwoch ulubiencach Anonku :loveu: i o przeslicznym Charciku :loveu: Ale on spi jakie wygibasy robi :eviltong: Quote
halcia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Alysia,bardzo sie ciesze że poznałas osobiscie "mojego"cudnego Amona,on jedzenie był w stanie tylko na pieszczoty zamienic.Wtedy w schronisku brakowało mu i jedzenia i pieszczot.Amon jeszcze uwielbiał słuchać poleceń,czekał wręcz na nie i zadziwiał mnie posłuszenstwem.Mam nadzieje ,że IKe jest z niego dumny.A ty wiesz jakim wspaniałym psiakom pomagasz.Wszystkim Wam jeszcze raz wielkie dzięki. Quote
amee Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 artykuł z niedzielnej Gazety.pl: [URL]http://miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,5243297.html[/URL] Quote
halcia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Dobre i to,widziałyśmy Straz kontrolujaca,ale jest to bardziej psychologiczna sprawa,że pracownicy czują nadzór.Wystarczy,ze w kilku miskach jest stara niejadalna kasza i robi wrazenie,ze psom ugotowano.Ale podobno raz widząc brud,kazali zostawic karmienie i robić porządki.Ap.o.zawsze twierdzi ,ze psy nakarmione i głodne nie sa.Powiedział mi"bo one by tak chlały az padną,a głodne nie sa"Ja mu na to,że każda z nas ma 2 psy i jeśli nie są głodne to zostawią w misce.Nasze odczucie co do tego czy sa głodne jest inne. Quote
Diana S Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Jak tam [B]Szpilka [/B]chart? :razz: On jest cudowny a z twoich opisów... jeszcze cudowniejszy.... szykuje się do niego domek może stały? trzeba spytać [B]Hamlet[/B], która już nie jednego charta ma w domu.... a serducho ma przeogromne jeżeli chodzi o rasę chart.... :loveu::loveu: Quote
Neczka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 charcik już niedługo będzie miał wąteczek ;) mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj znajdę czas :) Quote
albiemu Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 w końcu chwilusia na wątek .... Dziewczyny !!!!!! Ja wiem ile ciężkiej pracy i zdrowia Was to kosztuje i tym bardziej chylę czoła ... przykro mi, że nie mogłam Wam pomóc te kilka razy ale mam nadzieję na następny wyjazd już Was nie zawiodę a przedewszystkim orzechowskich nieszczęść, którym nie są obojętne dodatkowe ręce do glaskania i karmienia.... Bardzo tęsknie za orzeszkami .... Dzisiaj rozmawiałam z Becią i dzięki Urszuli, która kiedyś adoptowała dwa podhalany do Warszawy :) Frodo i Balbina jutro jadą do domków domeczków. Beciu dzięki, że dopracowałaś szczegóły na tip top z Ulą i jutro podwieziesz Orzeszkowe cudeńka do Jarosławia. Kolejne dwie bidy będą uczyły się co znaczy ludzkie dobro a nie obojętność.... Jestem poruszona tym, ile udało się Wam wyciągnąć psiaków, za to olbrzymie DZIĘKI bo to masa pracy, nerwów i zaangażowania często nieprzespane z emocji godziny ... Jestem szczęśliwa że Was mam bo w takich chwilach w jakich jestem wiem że mogę być spokojna o to, że ekipa dogomaniaków na głowie stanie a zrobi co w swojej mocy i nie ważne ile będzie rąk do pomocy - dacie zawsze radę!!! JESTEŚCIE WIELCY!!!!! [B]Wszystkim psiakom które dzięki Wam znalazły dom życzę - takich ludzi jak Wy na swojej drodze bo to zawsze pewne -dobro, ciepłe ręce, zrozumienie, olbrzymie zaangażowanie, bezinteresowna miłość i pełny brzuch ..... ile to już psiaków od samego początku??? NApewno ponad 60! Jak przyjme 60 w tym naszego trójnogiego Batona to będzie 239 łap mniej w schronisku które teraz mają stabilny grunt i noszą zdrowe kochane przez swoich opiekunów ciała ! :).... PORUSZA I PRZYZNAJE SIEDZĘ SOBIE W CISZY SWOICH MYŚLI I WSPOMINAM ORZESZKI .....warto się było szarpać o każdą łapę!!!!!![/B] Quote
weronika1 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 JESTEŚCIE WIELCY!!!!! [B]Wszystkim psiakom które dzięki Wam znalazły dom życzę - takich ludzi jak Wy na swojej drodze bo to zawsze pewne -dobro, ciepłe ręce, zrozumienie, olbrzymie zaangażowanie, bezinteresowna miłość i pełny brzuch ..... ile to już psiaków od samego początku??? NApewno ponad 60! Jak przyjme 60 w tym naszego trójnogiego Batona to będzie 239 łap mniej w schronisku które teraz mają stabilny grunt i noszą zdrowe kochane przez swoich opiekunów ciała ! :smile:.... PORUSZA I PRZYZNAJE SIEDZĘ SOBIE W CISZY SWOICH MYŚLI I WSPOMINAM ORZESZKI .....warto się było szarpać o każdą łapę!!!!!![/B] __________________ Nic dodać nic ująć Quote
SZPiLKA23 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Kasia wrociła [IMG]http://qan.interia.pl/chat/applet/chat_resources/images/chat_imgs/u-yzakochany3.gif[/IMG] U charta ok, dzisiejszy dzien wygladał tak: rano przed 6:morning: spacerek:painting:, sniadanie:eating:, spacerek:painting:, TZ do pracy:stupid:, po 12 bylismy juz oboje u niego cieszył sie bardzo na nasz widok skakał i popiskiwał z radosci:jumpie::multi:, utrzymał czystosc:fadein:, nic nie zniszczył:klacz:, popiskiwał troche po wyjsciu TZta do pracy ale sie uspokoił szybko, dalej, spacerek:painting:, jedzonko:eating: (najlepsze było jedzonko ktoro ja jadłam co by to nie było i tak było najlepsze:watpliwy:)odwiedzilismy zoologa i pieska ma nowa obroze:kciuki: potem spacerek do parku, a tam hmmm pies cudo trzymał sie nas nie uciekał, chclielismy go troche rozruszac i wołalismy go na zmiane biegał od jednego do drugiego z wielkim entuzjazmem i z cudowna gracja:Dog_run: (zakochałam sie cholera:grab::iloveyou:) potem okazało sie ze moje frytki sa lepsze nawet od paskow wołowych z hiltona:cool3: no i potem kazdy do siebie ja do domku i moi Panowie tez do domku:wink: po powrocie Aro pojadł i padł na posłanko i spi do tej pory, nawet odkurzacz mu nie przeszkadza:grin: z innej beczki Ares nie toleruje psow:mad: ale kocha wrecz suczki:evil_lol: Ufff to był obszerna relacja i nie liczcie na kolejna taka :D:diabloti: jutro pewnie wet:cool1: Quote
bubu+ Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Kasia wrociła [IMG]http://qan.interia.pl/chat/applet/chat_resources/images/chat_imgs/u-yzakochany3.gif[/IMG] U charta ok, dzisiejszy dzien wygladał tak: rano przed 6:morning: spacerek:painting:, sniadanie:eating:, spacerek:painting:, TZ do pracy:stupid:, po 12 bylismy juz oboje u niego cieszył sie bardzo na nasz widok skakał i popiskiwał z radosci:jumpie::multi:, utrzymał czystosc:fadein:, nic nie zniszczył:klacz:, popiskiwał troche po wyjsciu TZta do pracy ale sie uspokoił szybko, dalej, spacerek:painting:, jedzonko:eating: (najlepsze było jedzonko ktoro ja jadłam co by to nie było i tak było najlepsze:watpliwy:)odwiedzilismy zoologa i pieska ma nowa obroze:kciuki: potem spacerek do parku, a tam hmmm pies cudo trzymał sie nas nie uciekał, chclielismy go troche rozruszac i wołalismy go na zmiane biegał od jednego do drugiego z wielkim entuzjazmem i z cudowna gracja:Dog_run: (zakochałam sie cholera:grab::iloveyou:) potem okazało sie ze moje frytki sa lepsze nawet od paskow wołowych z hiltona:cool3: no i potem kazdy do siebie ja do domku i moi Panowie tez do domku:wink: po powrocie Aro pojadł i padł na posłanko i spi do tej pory, nawet odkurzacz mu nie przeszkadza:grin: z innej beczki Ares nie toleruje psow:mad: ale kocha wrecz suczki:evil_lol: Ufff to był obszerna relacja i nie liczcie na kolejna taka :D:diabloti: jutro pewnie wet:cool1:[/quote] TAK POTWIERDZAM WIDZIAŁEM TEGO PIESKA TAK MNIEJ WIĘCEJ PRZED 15-stą bo z poczty wychodziłem na początku myslałem że sara tak schudła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Ty mnie nie prowokuj ja Ci dobrze radze bo ciach ciach zastosujemy :D Quote
Recommended Posts