weronika1 Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Ten jeden maluch jest zamuślony, pewnie mysli czy trafi się ktoś kto mnie zabierze do domku. ZA DZISIEJSZY DZIEŃ DZIĘKI:lol::lol::lol::lol::lol: JESTEŚCIE WSPANIALI:multi::multi::multi::multi::multi: Podziwiam jak tam dzisiaj wytrzymaliście na tym Orzechowskim wygwizdowie , ja tak zmarzłam, że jeszcze teraz ze mnie wychodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Nie było czasu marznac ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weronika1 Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Szczególne podziękowanie dla KASIULI od Pani Romy za TV. :calus: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 [quote name='Rafal StWola']Jak się cieszę :) Może Ciotki dadzą mi ponosić te budy :):)[/quote] I nie doczekałeś się tej przyjemności ;) A budy takie fajne, nawet nie ciężkie były :D Oczywiście trzeba było je rozładować w najgorszy deszcz...:p Jest to 5, podwójnie dzielonych bud. Czyli 10 nowych miejsc do spania. [quote name='SZPiLKA23']Nie było czasu marznac ;)[/quote] Ale kłamiesz :evil_lol: Mówiłaś że Ci zimno :) [quote name='halcia']Żaba,dziekujemy za zaangażowanie,za prace z uśmiechem,w tak ponury dzień.[/quote] Nie macie za co dziękować bo robię by żyło się lepiej :grins: I nie zapominajcie że Wy też robicie jeszcze więcej dobrego dla zwierzątek ;) Do Pani Kasi: wielkie dzięki za odkręcenie wody...! :shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Folen Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 No dobra "Orzeszki", że tak Was nazwę, to teraz uprzemie się dopominam, żeby ktoś mi przesłał foty psiaków do adopcji, dziś mam czas żeby się wreszcie zająć dokończeniem strony :shake: Wystarczą nawet same foty i imię... tak na początek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żaba88 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Dzielną i Dzieciaka można usunąć z psów do adopcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 żaba ja pytałam Ciebie czy Ci nie zimono:eviltong: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halcia Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Dawać zdjęcia najwiekszego przystojniaka!Pieknie podpalanego onka"AMONA"?Cudny,super zgrabny,grzeczny,najpiekniejszy w schronie! My nie zmarzłyśmy,bo miałyśmy na kurtkach impregnujaca warstwe błota,a przytulanie psiaków rozgrzewało serca/im moze tez choć chwileczke.../ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Becia66 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 [quote name='żaba88']Dzielną i Dzieciaka można usunąć z psów do adopcji.[/quote] Mambę też, bo to teraz krakowianka...:multi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halcia Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Rafał,daj prosze zdjęcie onka,zeby było na czym oko zawiesić.Taki przystojniak,myśle że szybko będzie domek.Możesz?Ale chyba nie pytaliśmy ile ma lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Folen Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Pododawałam trochę psiaków na stronę...mam nadzieję, że może być... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Dziekujemy :):):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Becia66 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Jejku, ja nie widzę żadnych nowo-dodanych...:shake:, a wy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Folen Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Ja u siebie widzę, tylko zaznaczę, że nie dodałam ich do działu "nowe psy w schornisku", tylko do działu "psy do adopcji"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Ja widze do zdjecia szarawego psa z podpisem "pies" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Folen Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 To dobrze widzisz Szpilko, kopiowałam ze strony rzeszowkiej...tylko to nie wszystko jeszcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Tak mi sie wydawało ze tyle ma byc:) Nowe foty mam ja, wysłałam wszystkie Kasi i czekam na powybieranie najlepszych, Rafał tez ma napewno duzo:):):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal StWola Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Rafał przeprasza ale ma problemy natury technicznej ..... troche sie połamał i teraz trzeba sie wykurowac hehe połamał piszę ale to nie prawda do końca ... poobijał hehe jutro postaram sie zdjęcia wysłac .... może nie jest ich wiele ale są :) ps . Zaba ja naprawdę wolę roboty ręczne a z aparatem to juz biegać nie chcę bo potem mi głupio że inni robią a ja się zabawiam .... poza tym ja fotografem jednak najlepszym nie jestem i wydaje mi się że do czego innego lepiej się przydam :) Aha bym zapomniał .... Ciotko Halciu ja dałem Onka zdjęcie ale Ciotka Szpilka mnie zjechała że Waszych podobizn nie usunąłem więc zdjątko pooooszło w las ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 A co Rafał narobił ze sie poobijał ?? Ja czekam kiedy Kasia wstawi wybrane foty... Wyznie brakowało nam beci66, ktora ma niezaprzeczalny talent do swietnych ujec bo ja to... ehhh... szkoda gadac :D siatka sam zadek, siersc, nos, buda... itp. wszystko tyko nie pies ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 [quote]Aha bym zapomniał .... Ciotko Halciu ja dałem Onka zdjęcie ale Ciotka Szpilka mnie zjechała że Waszych podobizn nie usunąłem więc zdjątko pooooszło w las ......[/quote] To taka sugestia była:oops::eviltong: Jak trzeba to trzeba nie wazne kto jest wazne zeby ONek był, jak masz jeszcze gdzies fote i chwileczke czasu to wstaw:oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal StWola Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Jak tylko obrobię zdjęcia i usunę " zbędne Ciotki " ( hahaha ) to natychmiast wstawię :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal StWola Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Nie udało mi się całkiem Ciotek usunąć sorrki ... mogą być takie te zdjęcia ? [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images31.fotosik.pl/164/727c5c071d0718d3.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images26.fotosik.pl/169/0077654abdbb02d9.jpg[/IMG][/URL] I niestety rozdzielczość troszkę "siada" gdy się wycina tylko fragment obrazu .... ale cos tam widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Becia66 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Piękny psiak...:roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Pewnie ze moga, obiecuje juz nie wymyslac ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal StWola Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 On bedzie jeszcze piekniejszy jak nabierze " cialka " i moim zdaniem bedzie wtedy jeszcze bardziej onkowaty .... teraz jest troszke szczuply ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts