Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewatr']ale ja mówie o realu :eviltong: a nie o zdjeciach :evil_lol:
bo wyglada na to ze ktos mu odciał ucho lub odgryzł ....[/quote]
Ale pytałaś, czy nie ma ktoś jeszcze fot ;)

Ucho wygląda na odgryzione :roll:

Posted

[quote name='Neczka']Ale pytałaś, czy nie ma ktoś jeszcze fot ;)

Ucho wygląda na odgryzione :roll:[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]hihihi no tosmy sie dogadały :eviltong:[/COLOR][/B]

[quote]SZPiLKA23

Cioteczko Ewatr ja powinnam miec jak znajde to wstawie:smile: [/quote]

[COLOR=darkorchid][B]to ja czekam z niecierpliwoscia ;)[/B][/COLOR]

Posted

[B]PONAWIAM PROSBE O MONITOWANIE W SPRAWIE KARMY DLA ORZECHOWCOW!![/B]

[B]W maju przekazalam w imieniu Fundacji z Holandii karme dla psow z Waszego schroniska: 18 workow w sumie 180 kg.[/B]

[B]Karma miala byc dostarczona na pocztaku czerwca przez Ike z Holandii - poleconego przez Petera (nazwisko mi znane) z Fundacji Universitas Staz Project z Wroclawia.[/B]

[B]Nasze wielokrotne telefony , maile nie przynosza rezultatow.[/B]

[B]Firma miesci sie we Wroclawiu:[/B]
[B]ul. Grunwaldzka 35[/B]

[B]tel. 071 - 78 22 988[/B]

[B]Prosze dogomaniakow o dzwonienie i natretctwo w tej sprawie. Moze Peter i Ike znajda czas i pomysl jak karme dostarczyc do Orzechowcow. [/B]

[B]ONI TO OBIECALI!!![/B]

Posted

[quote name='alysia'][B]PONAWIAM PROSBE O MONITOWANIE W SPRAWIE KARMY DLA ORZECHOWCOW!![/B]

[B]W maju przekazalam w imieniu Fundacji z Holandii karme dla psow z Waszego schroniska: 18 workow w sumie 180 kg.[/B]

[B]Karma miala byc dostarczona na pocztaku czerwca przez Ike z Holandii - poleconego przez Petera (nazwisko mi znane) z Fundacji Universitas Staz Project z Wroclawia.[/B]

[B]Nasze wielokrotne telefony , maile nie przynosza rezultatow.[/B]

[B]Firma miesci sie we Wroclawiu:[/B]
[B]ul. Grunwaldzka 35[/B]

[B]tel. 071 - 78 22 988[/B]

[B]Prosze dogomaniakow o dzwonienie i natretctwo w tej sprawie. Moze Peter i Ike znajda czas i pomysl jak karme dostarczyc do Orzechowcow. [/B]

[B]ONI TO OBIECALI!!![/B][/quote]

Dzwoniłam tam przed chwilą, rozmawiałam z p.Agnieszką i z tego co sie dowiedziałam to karma wogóle nie przyjechała do Polski tylko jest jeszcze
w Holandii u Ike'a w garażu. Agnieszka twierdzi że z nią nikt nie kontaktował się w sprawie przewozu karmy , Ike wziął to na swoje barki bez uzgodnienia i jest jak jest. Firma Agnieszki nie ma pustych przewozów i nie ma jak jej stamtąd przywieżc i twierdzi że najlepszym rozwiazaniem bedzie odebranie
karmy w Holandii od Ike'a i znalezienie niestety innej drogi transportu.:shake:

Posted

Tydzien temu rozmawialam z Peterem i ten twierdzil, ze czesc karmy jest we Wrocku, czesc w Holandii.:roll:
Ike zostal POLECONY przez Petera i to jego dobry przyjaciel.
Rece mi opadaja. Zdaje sie, ze tej karmy nie odzyskamy. Co za ludzie, brak slow.

Posted

[quote name='halcia']Karma raz ,bardzo wazna ale dla mnie tez mój kochany Amon.Czy z nim przynajmniej w porzadku?Ma sie dobrze?[/quote]

Pytałam o Amona, ponoć wszystko w najlepszym porządku....:roll:

Posted

[quote name='Neczka']Tak, to napewno nie Urban :eviltong:[/quote]

Jak to nie Urban...:mad:...spójrzcie na ucho ......A to że na jednych zdjeciach ma uszy stojące a na drugich klapnięte to przecież nic nadzwyczajnego.....:eviltong:

[IMG]http://img376.imageshack.us/img376/825/dscn1613dx3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1186/dscn1614oi9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img183.imageshack.us/img183/7959/dscn1618kp5.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='becia66']ale szczerze mówiąc tak do konca pewna nie jestem......:hmmmm:....czyżby to jakiś zbieg okoliczności ??? :hmmmm:[/quote]
Beciu, ja wiem co to jest za pies. To nie Urban ! :evil_lol::eviltong:

Urban spaceruje sobie po sadku, kiedyś chodził luzem. Ten z Twoich zdjęć jest w boksie koło Maksia i jest wyższy, młodszy i dużo szczuplejszy od dziadzia Urbana :)

Posted

[quote name='masienka'][URL]http://img147.imageshack.us/img147/5050/82855960rb1.jpg[/URL] ten ma obgryzione jedno ucho a ten drugi obydwa:razz: co Wy robicie tym orzeszkom?:cool1:[/quote]

obgryzamy uszy.....to taka nasza zabawa.....:eviltong:......jak to się stalo że obgryżlismy tylko jedno to nie wiem .....jakies niedopatrzenie....:evil_lol:
..

Posted

[quote name='becia66']obgryzamy uszy.....to taka nasza zabawa.....:eviltong:......jak to się stalo że obgryżlismy tylko jedno to nie wiem .....jakies niedopatrzenie....:evil_lol:
..[/quote]

tak jakos podejrzewalam :diabloti:

Posted

[quote name='becia66']obgryzamy uszy.....to taka nasza zabawa.....:eviltong:......jak to się stalo że obgryżlismy tylko jedno to nie wiem .....jakies niedopatrzenie....:evil_lol:
..[/quote]

Aaaaaaaaaachaaa...To ja już wiem,skąd się biorą w sprzedaży wędzone uszy...:diabloti: Część obgryzacie,a część wędzicie...:evil_lol:

Posted

Mieszkam 3 kilometry od tego schrona, kiedyś (chyba 2 lub 3 lata temu) na wakacjach byłam z przyjaciółką u szczonków i pracowałyśmy. Zawsze (najczęściej 2 razy do roku) organizuję akcje w szkole. Teraz właśnie trwa akcja do 13 listopada. Zbieramy kasę i mam pytanie, czy przekazać pieniądze schronisku, czy samodzielnie zakupić karmy i przekazać karmy?

Niedługo i Zespół Szkół Salezjańskich w Przemyślu pomoże zwierzaczkom. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Wypowiedź skopiowana z poprzedniego tematu o schronie w Orzechowcach

Posted

[quote name='żaba88']Co chcielibyście widzieć na stronce schroniska. Głównie chodzi mi o działy. Konkretnie i na temat poproszę.[/quote]

Powiem co mnie brakuje u nas przeglądając stronki innych schronisk.
[COLOR=Blue]1. Za Tęczowym Mostem[COLOR=Black]- musi być ten dział bo niby gdzie Zeniu, Jerry, Babunia i inne nasze kochane psiaki które odeszły znajdą spokojne miejsce dla siebie...
[COLOR=Blue]2. Szczeniaki do adopcji - [COLOR=Black]bo teraz trzeba przekopać całą strone psów do
adopcji żeby jakiegoś znależć
[COLOR=Blue]3. Adopcje wirtualne - [COLOR=Black]coraz więcej osób deklaruje chęć adopcji wirtualnych
trzeba więc wyraznie napisać kto i jakiego psa bierze pod swoją opiekę.
Atos / Jankes / np. ma opiekunke wirtualną, p.Barbarę J. z Warszawy ktora zobowiązała się do comiesięcznych wpłat dla niego - coraz więcej osób pyta o tę forme adopcji i nie możemy tego zaprzepaścić.

Pisałam też wcześniej że zakładka ,, Zanim zaadoptujesz'' i ,,Warunki adopcji'' powinny być razem. Tam też powinna znależc sie kopia umowy adopcyjnej.

Strona nasza powinna być czytelna i nieskomplikowana w obsłudze.
Tyle ja. :razz:
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Posted

Nie wydaje mi się żebym zasłużyła na zaszczyt nazwania się Orzechowskim wolontariuszem ale jeśli mogę dodać swoje zdanie to strona powinna być bardziej aktualna-wprawdzie pieski z działów "do adopcji" są ekspresowo przenoszone do "nowych domów" ale aktualności są sprzed czterech miesięcy.A przecież w schronisku tak wiele się dzieje.Czasem takie opisy tego co się robi dają "impuls" nowym osobom żeby też pomóc.Tak było na przykład w moim przypadku...