Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To kto ma?A laptopa przydało by sie odzyskac,tym bardziej jesli nie był Sary.Psiaki p.Romy porobione,ja bym umieszczała/,gdybym umiała/Neczka cos tam o nich miałas zapamietac....i to małe ,starszawe na rogu/Obok dawnego boksu Amonka/

Posted

[LIST=1]
[*]Pierwsze słowa kieruję do Żabki - Ja poprostu liczę na Ciebie i chcę obyś miał najwięcej do gadania. Szczególnie w sprawach adopcji psów p. Romy ja jedynie mogłabym pokryś koszty z tym związane. Muszę się przyznać bez bicia że jestem laikiem w sprawach wystawiania psów do adopcji i nie tylko. Prawdę mówiac wszystkiego sie uczę.[/LIST]
[LIST=1]
[*]Do Halci - Halciu, jutro mam być w Rzeszowie, jak coś masz drobnego to chętnie zabiorę. Co do Laptopa to napewno był własnością Stowarzyszenia Sary, nie mógł być własnością Schroniska. Wszystkie przedmioty są własnością stowarzyszenie, nie ma takiej obcji aby były schroniska. Teraz przyjęte i przekazane rzeczy są do urzędu, bo urząd zarządza schroniskiem. Nie wiem czy Laptop przekazano. Dzwonił do mnie p. Heniu że jest inwentaryzacja, ale ja byłam na wczasach i nie mogłam przyjechać.Gdybym wiedziała wcześniej to przesunęła bym termin wyjazdu ale niestety zadzwoniono mi dzień przed .
[*]Co do działalności Stowarzyszenia, pracy nie brakuje, kursuję jak taxi, sporo interwencji. Jak zwykle często sie powtarzają znęcania nad zwierzętami.[/LIST]Z doskoku pomagamy p. Romie i tak to leci. We wrześniu ruszą szkoły, chcielibysmy promować humanitarne traktowanie zwierząt wsród młodych. Mamy też drugą Pani w podobnych warunkach, też sporo psiaków i bieda aż piszczy.
Narazie to sterylizujemy te od p. Romy aby zapobiec rozmnażaniu.Mam jeszcze nie załatwione w sądzie rejestracje organizacji pożytku publicznego i wolontariatu, ale myslę że w ty6m tygodniu złożę wnioski.

Posted

[quote name='Neczka']

Stowarzyszenie Sara pozabierało wszystko co ich...[/quote]

I chciało jeszcze pozbierać na swoje konto zakupione przez nas budy...:mad:
Ale ja mam rachunki od stolarza za materiały i wykonanie....:lol::razz:

Posted

ok to proszę o sprawne zrobienie bo dzisiaj daje segregatory Halinie do podania kierownikowi. Fajnie aby w środku był komplet psów do adopcji wystawionych - dacie radę?? pracuje do 15:30 ... jak nie to coś się pomyśli :) i z Halinka jeszcze raz spotka :)

Posted

Stowarzyszenie Nadzieja żadnych bud nie robiło . Ani do schroniska ani gdzie indziej. Budy były wszystkie zrobione przez wolontariuszy z Rzeszowa i 5 bud przez Stowarzyszenie Sara.

Posted

no to moje drogie Panie wieziecie na kolanach Babcie w sobote bo trzeba ją do drogi do Szczecina przygotować na poniedziałek :)

[IMG]http://img371.imageshack.us/img371/6545/dscn9510mc2.jpg[/IMG]

[U]Zielony i Neczka nie musicie pędzić ze zdjęciami i opisami na stronkę bo z Halinką umówiłam się na jutro aby wzięła komplet dokumentów dla kierownika :) Zyskane 24 h :)[/U]

Posted

To ja pewnie tez!Żaba nie powiedział nie,więc oczekujemy go w schronisku.Rafał mało rozmowny,więc nie wiem.Wiecie,ze bierzemy Babunie z powrotem?Zakupiłam troche taniego sprzetu "do majsterkowania" pedzle,szczotki w hurtowni.Weronika,mam rzeczy,chetnie Ci podam/poducha,ciuchy.Daj znac kiedy,jutro zadzwon,lub umówmy sie dziś na PV.Strasznie martwi mnie ten kilkudniowy deszcz,tam jest nie do przejechania i nie do przejscia,z obu stron potwornie rozkopane i wszedzie gliniaste błoto.

Posted

[quote name='albiemu']
[U]Zielony i Neczka nie musicie pędzić ze zdjęciami i opisami na stronkę bo z Halinką umówiłam się na jutro aby wzięła komplet dokumentów dla kierownika :) Zyskane 24 h :)[/U][/quote]
My już właściwie swoje zrobiliśmy :) ...chociaż, Żabek ma jeszcze kilka psiaków od Beci do wstawienia :eviltong:

Babcia Lunia :multi: ...jakoś się musi zmieścić z 2 osobami z tyłu :D

Posted

[quote name='albiemu']
[U]Zielony i Neczka nie musicie pędzić ze zdjęciami i opisami na stronkę bo z Halinką umówiłam się na jutro aby wzięła komplet dokumentów dla kierownika :) Zyskane 24 h :)[/U][/quote]

Teraz mi to mówisz? Jak już wszystko dodane? :eviltong:

[quote name='halcia']To ja pewnie tez!Żaba nie powiedział nie,więc oczekujemy go w schronisku.[/quote]

Jak żaba się nie odzywa to znaczy że nie mówi tak, ani nie mówi nie. Czyli że nie wie co będzie miał do roboty na sobotę ...:p

Posted

:crazyeye::crazyeye: wchodze na strone i własnym oczom nie wierze :crazyeye::crazyeye:, jak to zrobiliście że udało się Wam tyle zrobić????? No przecież czoła chylę :p!!!!!

Zielony i Neczka spisali się na medal w uzupełnianiu strony! Ja juz wydrukowałam co doszło i wpiełam w segregatory. Tak więc moi mili co tam macie jeszcze wstawic proszę :) ja potem zrobię zbiorówkę z tego i piknie będzie i czytelnie i kierownik będzie wiedział co i jak :D

SUPER!!!! Kawał dobrej roboty!! :loveu::loveu::loveu:

dla Neczki :Rose:
dla Zielonego :beerchug:

Posted

tak tak, wszystko co jest, zdjęcia z opsiami i ręcznie jeszcze dopisałam umaszczenie psiaka bo drukarkę mam biało czarną więc to była konieczność :)

Patrząc na segregatowy głównie prym wiodą psie panie, jest znacznie więcej wystawionych niż psich panów, inna sprawa, że faktycznie w schronisku jest więcej suczek.

Posted

[B]albiemu[/B], dzięki za Bolka dla Beaty. Już jest lepiej, je, merda ogonem na mamę Beaty (ona go karmi :P) boi się troszkę mężczyzn. Ale z dnia na dzień jest lepiej. Myślę o Lolku, jak znajdzie się fajny dom to się odezwę.