halcia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Pomarańczowe kołki to ja widziałam i na tym sie skonczyło? Quote
żaba88 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Do czegoś trzeba zacząć :D A te kołki to najnormalniejsze zaznaczanie terenu którędy ma przebiegać droga. Quote
weronika1 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Nie znam szczegółów , pewnie to jest teren prywatny i może dlatego stoi w miejscu. Jak znam życie u nas wszystkie roboty drogowe zaczyna się w listopadzie. Quote
mysza 1 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='weronika1']Schronisko zostaje w tym samym miejscu.[/quote] A ludzie zarządzający schroniskiem też zostaną? Quote
żaba88 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Wszyscy dostają wypowiedzenia, ale kogo przyjmą tego nie wiemy... Quote
weronika1 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Chciałabym aby został Janusz i Marian ale nie wiadomo? Pan J próbował mi dzisiaj mówić ,że to my przyczyniliśmy się do choroby Ali. Quote
halcia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 A chora?Chora to Ona już przyszła.Nasz J,czy z urzedu?My tez chcemy by został Janusz i Marian,kontaktowni,lubia psy i psy ich,a to jest też wazne Wszyscy nagle nowi,bez znajomosci psów,jakos tego sobie nie wyobrazam. Quote
weronika1 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Boże dopiero poczytałam że Bacunia odeszła:-( Z jednej strony żal a z drugiej radość. Żal ,że odeszła a radość że są ludzie tacy jak Kaja , która dała jej szczęście w ostatnich chwilach życia. Quote
halcia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Zielony,zielony tu ziemia! Jedziesz do Orzeszków w sobote? Quote
albiemu Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='weronika1']Pan J próbował mi dzisiaj mówić ,że to my przyczyniliśmy się do choroby Ali.[/quote] Nie wiem który Pan J. nie interesuje mnie to, oraz nie dziwi że jak zwykle zaczyna się szukanie winnych .... tam to standard jest. Niebawem się dowiemy że przez nas psy mają depresję bo budy dałyśmy brzydkie i nie pod kolor pięknych zadbanych boksów gdzie siedziały szczęśliwe psy zanim nasza noga tam postała. Mdli mnie od tych ich intryg, szukania winnych i jak zwykle braku świadomości problemu i kołtuństwa w sobie! Panie J. ja życzę większej świadomości otoczenia bo zginiesz Pan tam marnie! Quote
albiemu Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Jeśli zwolnią Mariana i Janusza to sami sobie wbiją drzazgę w tyłek, który znów oberwie za brak rozsądku. Logika to widzę już dawno tam z głodu padła i to pewnie jeszcze w zimie klika lat temu z masą zagłodzonych psów w schronisku .... Mam coraz większą alergię na to co tam się dzieje. Proszę rozsądku wróć. Niby lepiej a z uporem maniaka dalej stawiają swoje ulubione cztery kroki w tył ..... Plusem jest to, że media tylko czekają na wpadki i powinni bardziej uważać na to co robią i mówią bo dość się wstydu chyba najedli - bo to był wstyd na całą Polskę i świat. Quote
halcia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 A ja tam mam swoje zaklęcie."Zgin prepadnij maro nieczysta"i tyczy sie ono ulubionego kierowcy,tfu... Quote
albiemu Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='halcia']A ja tam mam swoje zaklęcie."Zgin prepadnij maro nieczysta"i tyczy sie ono ulubionego kierowcy,tfu...[/quote] ja usilnie staram Ci się NIE podpaść Halina bo wiem że Twoje uroki to .... strach się nie bać - tyle powiem .... Quote
SZPiLKA23 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Chuda, chamska dzierlatka dołącza sie do Haliny ;] Quote
halcia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Wszystkie "szmaty' dojezdzające z Rz-wa pewnie tez! Quote
albiemu Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 i ja w roli czarownicy, szmaty i lesby jak to mnie w schronisku określono ... ja to się nawet sobie dziwię że do sądu z tym nie poszłam .... albo psychoterapeuty bo zaburzono moje poczucie wartości. Ale już mnie to nie smuci i nie cieszy - wybaczyłam ale pamiętać o tym będę. Nie ma co .... kolejne dni lecą i mam nadzieję w sobotę zastaniecie czyste boksy i nakarmione psy z pełnymi czystymi miskami wody moje kochane dogomaniaczki i kochani dogomaniacy :). Ja jak zwykle proszę o wymizianie Lusi. Quote
SZPiLKA23 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Bellcie chyba sie wprowadzi jednak do kotow zeby zbaczyc jaka kolwiek reakcje.... Quote
albiemu Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 tym bardziej że chyba będzie trzeba organizować jakiś transport do Warszawy więc Belle by się wzięło pod uwagę .... ale to narazie plany wstępne. Warto jednak sprawdzić wcześniej jak Bella kontra Orzeszki miauczące. Quote
Wet-siostra Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='albiemu'] kolejne dni lecą i mam nadzieję w sobotę zastaniecie czyste boksy i nakarmione psy z pełnymi czystymi miskami wody[/quote] Marzycielka...:evil_lol: Do tego pełny schron wolontariuszy,wchodzących i wychodzących bez żadnego"ale",spacerujących z psami,robiącymi fotki,wet w odstawionym gabinecie,i duuuuuuża kolejka ludzi chcących zaadoptować psiaki...Acha-i jeszcze tylne boksy bez błota po pas...:loveu: Quote
albiemu Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ejjjj wet siostro aż tak to nie popłynęłam ...... jestem optymistką raczej ale nie aż taką - jeszcze nie teraz takie widoki .... Quote
Wet-siostra Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 pomarzyć można...:eviltong: No to jeszcze autobus,dojeżdżający pod sam schron(przynajmniej cztery kursy dziennie...)-rewelacja dla kogoś bez samochodu i zdrowia...Droga asfaltowa...Boksy duże i wygodne...Wanna wymyta... Quote
weronika1 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Czarodziejki a co to za marzenia? Halciu wyczaruj pełne michy i czyste boksy to wystarczy, wy jedzcie miziać i robić zakazane zdjęcia. Quote
halcia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 MYsle że nakarmimy tez,jak bedzie kilka osób.Tak ,ze nakarmione to my nie zastaniemy tylko zostawimy,a jak zieloniec dojedzie,to On z J.sprzata jak burza.Ale głównie chcemy powiesic zadaszenia przed upałem,na razie mamy mało materiałów. Quote
Recommended Posts