Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W DNIU DZIĘKCZYNIENIA DZIĘKUJĘ BOGU ,ŻE WAS POZNAŁAM A WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM ZA OFIARNĄ PRACĘ I RADY NA RZECZ ZWIERZĄT.
JESTEŚCIE KOCHANI:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Halciu napisz co w schronie!!!!!!!!!

Posted

aMoze mi wyjsć nieskładnie,bo integracja wyszła do 4?Powitał nas kierowca,bez udziwnień.Był Janusz,no to już swojsko.Psy niekóre miały kopiato,nieruszonej paskudnej kaszy,że na wygląd wzdrygało.Swieża to ona nie była.Oczywiscie,kierowca łaził i p...że wszystkie najedzone,bo dostały rano.Niemożliwe bo byłysmy na miejscu o 10,nie rozdali by do tej pory! Zresztą był Janusz który mówił,ze od rana sprzatał i układał ,wkładał tam gdzie parnik,bo było syfiasto.Wiec,kto niby gotował? kierowca??Tak jak mówiłam,głownie miałyśmy cel:zdjęcia,opieka nad maluchami/.za mały skład do karmienia,psy oczywiście bez wody/większość./Zdjęcia porobiony Kasia z J.i troche ja.Kasia przekazała z poprz.wyjazdu płytke Szpilce.Te co robiłam wczoraj,Szpilka u mnie przerzuciła do siebie,powinny byc.Zarka ma porobione,sunia od szczeniąt tez.Małych jest jeszcze 2.Ale w nowych dr.boksach są 2 sunie oszczeniome/7 i 6/O dziwo mały maluchy kocyk.Psy głodne jak ch...Nakarmiłyśmy sunie cz. i te dwie karmiące na full i jeszcze by zjadły.Jest suczka malamut.Nie ma ciemniejszej amonkowatej.Po Frodo w tej"szopie siedzi biedny starszy piesio i rozpacza.Był wet,ale oprowadzał go kierowca który nic nie wie tylko jak katarynka"psy zdrowe,najedzone...i tego typu kit.Ekipa z Lańcuta solidna i pracowita,nawet wiele nie pytali,tylko od razu zaczęli włazić do boksów,myć garnki na miejscu i nalewać wode ,którą nosili w wiaderku.Dygotali z nerwów ,ze psy głodne i bez wody,powiedzieli ,ze odjada jak wszystkim naleja świezej wody.Są kapitalni,nie wymiękną moim zdaniem.Chłopak robił zdjęcia,przeslą beci.Neczka o jedno mi przykro,jak już jechałam dowiedziałam sie,że będzie tylko Kasia i było miejsce,Z powrotem tęż,ale do 9 rano tego nie wiedziałam i byłam już w trasie.Nie odpisałam na sms bo miałam tłuste łapy.Janusz ,załamany stanem ,pocieszał,ze wraca Marian ze szpit.i robota ruszy.Acha,dalej" szukają charta."

Posted

Halciu dzięki za wiadomości.Przykro mi , że dalej te same jak zwykle kierowca miesza wydmuszki a solidny Janusz robi za poprzednią zmianę.
Nie rozumię tylko dlaczego dalej szukają charta a co to za tepota ich ogarnęła.

Posted

[quote name='halcia']Po Frodo w tej"szopie siedzi biedny starszy piesio i rozpacza.[/quote]
ten ?
[IMG]http://img209.imageshack.us/img209/9163/img277da5.jpg[/IMG]

Czarnej suni od maluchów muszę założyć wątek, tylko jakbyś mogła Halciu przesłać mi zdjęcia :)

No i nie ma co teraz żałować... następnym razem pojadę ;)

Posted

Nie,taki mały z ostatniego drewn.boksu,taki" pod pekińczyka"Neczka,nie umię nic zrobić ze zdjeciami.Szpilka z mojej karty przerzuciła i ma je u siebie,ja też mam ale wysłać nie umię,a B .nie wstawia na dogo.Spytaj Szpilke,a w razie czego będe B.męczyć wieczorem

Posted

Ale sie Szpilka spisała,mówiłam,zeby wrzuciła na komputer i do siebie przesłała.To mi nic nie da ,bo nie umie nic dalej.Dam jutro moze albiemu aparat niech dalej działaJa mam Zarke,czaną matke,dwie siostry dziczki,wilczura tego co siedzi po Kenzo,Monie/podobną do Amona/ i charta na spacerze w Jarosławiu.Kasia porobiła duzo,nie wiem kiedy przekaże.Młody z Łańcuta na bank robił maluszkom w budzie/tym nowym/,komu jeszcze nie wiem, mają zdjęcia przekazać beci.A,mam jeszcze cięzarną Dropke,zza krat.Neczka,jak nikt nie pomoże to umówimy sie na miescie i podam Ci karte lub aparat.

Posted

A tego piesia też mam,ale takie sobie.Oj Szpilka Szpilka,mi zależało,zebys Ty miała te zdjęcia,bo przeslesz albo wkleisz,nie mam pomagiera,a Bogdan nie umie na dogo przekazać.

Posted

Szpilka litości!Wrzucaj zdjęcia z płytki od Kasi,może będzie coś,co potrzebne.Gdybym wczesniej wiedziała,ze' wykonałaś'1/2 zadaniato Rafała bym prosiła,mielismy czas.Zakładam biuro rzeczy znalezionych.Mam juz kurtke,okulary,ciekawe co teraz znajomi zostawia.Neczka,jakie to straszne i skomplikowane!

Posted

Jutro w TV w "Pytaniu na sniadanie" bedzie mowa o Orzechowcach, bedzie w studio Modjeska z forum miau. Prosila o informacje gdzie na tymczasach przebywaja Orzeszki.

Posted

Neczka,jak dotrą zdjęcia,daj znać.Wszystkich nie wysyłałam,ale jak sie zobaczymy przejrzysz w aparacie czy warto,bo licze na to,że Kasi z J.są super.Musimy nowej Kasi ksywe wymyślec,bo się nam Kaśki zaczną mylić.

Posted

No widzisz Gunia ?! :evil_lol: Nie wiesz???? Wstyd :evil_lol:
(Gunia jest akurat główną adminką Kundelkowej strony)
Innych piesków, poza charcikiem i moimi kurdupelkami, nie ma na tymczasach, wyciągane są, jak się znajdzie dom stały.
Koty są rozparcelowane, ale to Modjeska wie najlepiej.

Posted

[quote name='halcia']Neczka,jak dotrą zdjęcia,daj znać.Wszystkich nie wysyłałam,ale jak sie zobaczymy przejrzysz w aparacie czy warto,bo licze na to,że Kasi z J.są super.Musimy nowej Kasi ksywe wymyślec,bo się nam Kaśki zaczną mylić.[/quote]
Jasne, że dam znać ;) Ja narazie muszę tą Kasię poznać:D
[quote name='żaba88']Strona kundelka trochę nie poukładana jest, jeśli chodzi o Orzechowce ;)[/quote]
A właśnie, że jest :eviltong: Ostatnio siedziałyśmy nad tym w nocy z Mati ;)