SZPiLKA23 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ja nie byłam w schronie ale z opowiadan halci to wczale lepiej nie jest z dobrych wiesci było 3 osoby z Łancuta ktore chca pomagac:) Quote
agnes_czy Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Aaaaaaaaaale wyczerpująca odpowiedź :crazyeye: Szpilka, Ty się nie migaj, tylko pisz, coście tam zastali!!!!! Quote
weronika1 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 W DNIU DZIĘKCZYNIENIA DZIĘKUJĘ BOGU ,ŻE WAS POZNAŁAM A WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM ZA OFIARNĄ PRACĘ I RADY NA RZECZ ZWIERZĄT. JESTEŚCIE KOCHANI:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Halciu napisz co w schronie!!!!!!!!! Quote
gagata Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Czy ktoś zrobił test Belci? Bardzo bym chciała wiedziec:roll: Quote
halcia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 aMoze mi wyjsć nieskładnie,bo integracja wyszła do 4?Powitał nas kierowca,bez udziwnień.Był Janusz,no to już swojsko.Psy niekóre miały kopiato,nieruszonej paskudnej kaszy,że na wygląd wzdrygało.Swieża to ona nie była.Oczywiscie,kierowca łaził i p...że wszystkie najedzone,bo dostały rano.Niemożliwe bo byłysmy na miejscu o 10,nie rozdali by do tej pory! Zresztą był Janusz który mówił,ze od rana sprzatał i układał ,wkładał tam gdzie parnik,bo było syfiasto.Wiec,kto niby gotował? kierowca??Tak jak mówiłam,głownie miałyśmy cel:zdjęcia,opieka nad maluchami/.za mały skład do karmienia,psy oczywiście bez wody/większość./Zdjęcia porobiony Kasia z J.i troche ja.Kasia przekazała z poprz.wyjazdu płytke Szpilce.Te co robiłam wczoraj,Szpilka u mnie przerzuciła do siebie,powinny byc.Zarka ma porobione,sunia od szczeniąt tez.Małych jest jeszcze 2.Ale w nowych dr.boksach są 2 sunie oszczeniome/7 i 6/O dziwo mały maluchy kocyk.Psy głodne jak ch...Nakarmiłyśmy sunie cz. i te dwie karmiące na full i jeszcze by zjadły.Jest suczka malamut.Nie ma ciemniejszej amonkowatej.Po Frodo w tej"szopie siedzi biedny starszy piesio i rozpacza.Był wet,ale oprowadzał go kierowca który nic nie wie tylko jak katarynka"psy zdrowe,najedzone...i tego typu kit.Ekipa z Lańcuta solidna i pracowita,nawet wiele nie pytali,tylko od razu zaczęli włazić do boksów,myć garnki na miejscu i nalewać wode ,którą nosili w wiaderku.Dygotali z nerwów ,ze psy głodne i bez wody,powiedzieli ,ze odjada jak wszystkim naleja świezej wody.Są kapitalni,nie wymiękną moim zdaniem.Chłopak robił zdjęcia,przeslą beci.Neczka o jedno mi przykro,jak już jechałam dowiedziałam sie,że będzie tylko Kasia i było miejsce,Z powrotem tęż,ale do 9 rano tego nie wiedziałam i byłam już w trasie.Nie odpisałam na sms bo miałam tłuste łapy.Janusz ,załamany stanem ,pocieszał,ze wraca Marian ze szpit.i robota ruszy.Acha,dalej" szukają charta." Quote
weronika1 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Halciu dzięki za wiadomości.Przykro mi , że dalej te same jak zwykle kierowca miesza wydmuszki a solidny Janusz robi za poprzednią zmianę. Nie rozumię tylko dlaczego dalej szukają charta a co to za tepota ich ogarnęła. Quote
Neczka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='halcia']Po Frodo w tej"szopie siedzi biedny starszy piesio i rozpacza.[/quote] ten ? [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/9163/img277da5.jpg[/IMG] Czarnej suni od maluchów muszę założyć wątek, tylko jakbyś mogła Halciu przesłać mi zdjęcia :) No i nie ma co teraz żałować... następnym razem pojadę ;) Quote
halcia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Nie,taki mały z ostatniego drewn.boksu,taki" pod pekińczyka"Neczka,nie umię nic zrobić ze zdjeciami.Szpilka z mojej karty przerzuciła i ma je u siebie,ja też mam ale wysłać nie umię,a B .nie wstawia na dogo.Spytaj Szpilke,a w razie czego będe B.męczyć wieczorem Quote
Neczka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ok, pogadam ze Szpilką ;) a co do tego pieska, to macie może jakieś zdjęcia ? czy tylko tą czarną i Zarkę ? Quote
SZPiLKA23 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Halciu ja przerzuciłm do Ciebie tyle te foty nie do siebie :D masz je na pulpicie mowiłam Ci... no to teraz wyszło :D Quote
halcia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ale sie Szpilka spisała,mówiłam,zeby wrzuciła na komputer i do siebie przesłała.To mi nic nie da ,bo nie umie nic dalej.Dam jutro moze albiemu aparat niech dalej działaJa mam Zarke,czaną matke,dwie siostry dziczki,wilczura tego co siedzi po Kenzo,Monie/podobną do Amona/ i charta na spacerze w Jarosławiu.Kasia porobiła duzo,nie wiem kiedy przekaże.Młody z Łańcuta na bank robił maluszkom w budzie/tym nowym/,komu jeszcze nie wiem, mają zdjęcia przekazać beci.A,mam jeszcze cięzarną Dropke,zza krat.Neczka,jak nikt nie pomoże to umówimy sie na miescie i podam Ci karte lub aparat. Quote
halcia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 A tego piesia też mam,ale takie sobie.Oj Szpilka Szpilka,mi zależało,zebys Ty miała te zdjęcia,bo przeslesz albo wkleisz,nie mam pomagiera,a Bogdan nie umie na dogo przekazać. Quote
halcia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Szpilka litości!Wrzucaj zdjęcia z płytki od Kasi,może będzie coś,co potrzebne.Gdybym wczesniej wiedziała,ze' wykonałaś'1/2 zadaniato Rafała bym prosiła,mielismy czas.Zakładam biuro rzeczy znalezionych.Mam juz kurtke,okulary,ciekawe co teraz znajomi zostawia.Neczka,jakie to straszne i skomplikowane! Quote
Neczka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Halciu, poczekam ;) A nie sprawdził ktoś z was możę stosunku Bellci do kotów? Quote
SZPiLKA23 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ja w domu nic nie dam rady zrobic przez tego głupiego neta, dzisiaj w pracy tez jest słaby i dopiero po 12 bede mogła cokolwiek zrobic (jak bede miała czas) damy rade ;) :D Quote
GuniaP Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Jutro w TV w "Pytaniu na sniadanie" bedzie mowa o Orzechowcach, bedzie w studio Modjeska z forum miau. Prosila o informacje gdzie na tymczasach przebywaja Orzeszki. Quote
Neczka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 jeśli chodzi o tymczasy, to wszystko jest na stronie kundelka ;) Quote
halcia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Neczka,jak dotrą zdjęcia,daj znać.Wszystkich nie wysyłałam,ale jak sie zobaczymy przejrzysz w aparacie czy warto,bo licze na to,że Kasi z J.są super.Musimy nowej Kasi ksywe wymyślec,bo się nam Kaśki zaczną mylić. Quote
agnes_czy Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 No widzisz Gunia ?! :evil_lol: Nie wiesz???? Wstyd :evil_lol: (Gunia jest akurat główną adminką Kundelkowej strony) Innych piesków, poza charcikiem i moimi kurdupelkami, nie ma na tymczasach, wyciągane są, jak się znajdzie dom stały. Koty są rozparcelowane, ale to Modjeska wie najlepiej. Quote
żaba88 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Strona kundelka trochę nie poukładana jest, jeśli chodzi o Orzechowce ;) Quote
agnes_czy Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 No to Żabko podpowiadaj, co trzeba zmienić. Dopiero jest w fazie układania. My nie mamy świeżych info i zdjęć Quote
Neczka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='halcia']Neczka,jak dotrą zdjęcia,daj znać.Wszystkich nie wysyłałam,ale jak sie zobaczymy przejrzysz w aparacie czy warto,bo licze na to,że Kasi z J.są super.Musimy nowej Kasi ksywe wymyślec,bo się nam Kaśki zaczną mylić.[/quote] Jasne, że dam znać ;) Ja narazie muszę tą Kasię poznać:D [quote name='żaba88']Strona kundelka trochę nie poukładana jest, jeśli chodzi o Orzechowce ;)[/quote] A właśnie, że jest :eviltong: Ostatnio siedziałyśmy nad tym w nocy z Mati ;) Quote
Recommended Posts