sisia0 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Dostałam wiadomość od zaprzyjaźnionej pani Danuty spod Warszawy, która poprosiła mnie o znalezienie domku dla Golden Retriever. Jest to 2 letnia suczka, bardzo ciężko chora. Obecnie przebywająca w schronisku w Łęczycy (moze Lęczycy) koło Łodzi. Sunia bardzo źle znosi schronisko. Jeżeli ktoś ma możliwość zapewnienia suni DT lub stałego domku proszę o kontakt ze mną a ja dalej pokieruję do pani Danuta która zna więcej szczegółów. Niestety nie znam imienia suni ani nie posiadam jej zdjęć. Kontakt: @: [email protected] gg: 899446 Quote
asia-s Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Sisia popros o przeniesienie watku do "psy w potrzebie" tu nie ma szans, mniej osob zaglada Quote
irysek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 psy do adopcji jest bardzo popularnym watkiem... podwatkiem psow w potrzebie. spytam kolezanki jutro, cos mi napomknela o goldenie... Quote
madzia828 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 czy to ta sunia znalazłam na stronie schroniska imię: Bella płeć: suka wiek: 2 lata rasa: golden retriever miasto: Łęczyca sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: tak charakter i opis: Bella została oddana do Schroniska przez właściciela, ponieważ dziecko dostało silnej alergii. kontakt: Schronisko dla bezdomnych zwierząt 99-100 Łęczyca ul. Staromiejska tel. 604 229 186 Quote
rotek_ Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 sunia była ogłaszana na sznasie goldenowskiej:roll: Quote
madzia828 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 dałam sunie na forum Szansy http://www.pomocgoldenom.fora.pl/golden-retriever,31/2letnia-goldenka-schron-leczyca-k-lodzi,798.html Quote
madzia828 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 rotek_ napisał(a):sunia była ogłaszana na sznasie goldenowskiej:roll: nie umiem znaleźć jej wątku:shake: Quote
AnkaRa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='madzia828']nie umiem znaleźć jej wątku:shake: http://www.pomocgoldenom.fora.pl/golden-retriever,31/2letnia-goldenka-schron-leczyca-k-lodzi,798.html Quote
sisia0 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 nie wiem na co sunia jest chora. tak jak mowilam ja jestem tylko posrednikiem i cala sprawe zna pani danuta spod warszawy ktora poprosila mnie o zalozenie watku i przekazala mi tylko takie informacje jak w pierwszym poscie Quote
madzia828 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='AnkaRa']http://www.pomocgoldenom.fora.pl/golden-retriever,31/2letnia-goldenka-schron-leczyca-k-lodzi,798.html oki ,Aniu myślałam ze sunia juz ma wątek na Szansie i po prostu bym się zdublowała :oops: czyli zeby sie czegoś więcej dowiedzieć trzeba skontaktowac się z Panią Danuta:roll: Quote
mosii Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 sisia a nie mogłabys skontaktowac sie z ta Pania Danutą i uzskac wiecej informacji, chociaz o tej chorobie, czy to nadwaga czy nuzyca np? wtedy łatwiej czegos poszukac. Quote
halbina Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Ale to, na co jest chora, jest dość ważną informacją... ktoś ma kontakt z tą panią? Quote
Agata_Emi Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Jestem po rozmowie z Panią Danutą. Sunia jest w schronisku ponad miesiąc, została oddana z powodu silnej alergii dziecka, podobno były własciciel się nią interesuje i schronisko ma z nim kontakt. Właściciel schroniska twierdzi, że to bardzo fajna, symatyczna, sunia. Niestety warunki schroniskowe jej nie służą, sunia zmieniła się w schronisku, stała się trochę nieufna w stosunku do ludzi, potrafi warknąć, nie chce wychodzić do miski, ale generalnie właściciel schroniska twierdzi, że jest łagodnym psiakiem. Nic jej fizycznie nie dolega. Trzeba by było szybko wyciągnąć ją ze schronu, bo wygląda na to, że siada jej psychika i pewnie z dnia na dzień będzie gorzej :-( Quote
madzia828 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 KURCZE NO TO FAKTYCZNIE SCHRON JEJ NIE SłUżY:shake: TREZBA Ją WYCIąGNąć Quote
sisia0 Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 napisalam w piwerwszym ze jezeli ktos jest KONkretnie zainteresowany pomoc suni udziele kontaktu z pania danuta. ja nie mam prawa zamieszczac jej danych osobowych na publicznym forum Quote
mosii Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 moge zabrac sunie do siebie, wysterylizować i spróbowac znalezc dom, ktos musiałby przywizc sunie do mnie. jak sie z to nie wezmiemy zaraz bedzie za pózno Quote
irysek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 tak samo mozna napisac do Murki, ma hotelik dla psow w swojej posesji: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100985 pieski puszcza 4 razy dziennie, dwom znalazla juz domy, a od niedawna ma te boksy dla psiakow, wiec szybko jej to idzie. jest skuteczna :) szybko trzeba dzialac, rzeczywiscie, jak w ciagu miesiaca jej stan sie tak pogorszyl. Quote
madzia828 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 podnoszę w górę musimy zacząć działać:roll: Quote
sisia0 Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='madzia828']podnoszę w górę musimy zacząć działać:roll: w sprawie suni skontaktowaly sie do mnie dwie fundacje. pokierowalam pani ktore sie do mnie zglosily do pani Danuty. Zaraz tez wysle na pw mosii kontakt do pani Danuty. niedlugo sie skontaktuje z nia i zamieszcze wiecej inforamcji o goldence. Quote
mosii Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 ok jutro w takm razie postaram sie z pania Danuta skontaktować, ufff nareszcie cos ruszyło ;) Quote
madzia828 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 oki czyli czekamy na dalsze wieści;) Quote
Recommended Posts