Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam wiadomość od zaprzyjaźnionej pani Danuty spod Warszawy, która poprosiła mnie o znalezienie domku dla Golden Retriever. Jest to 2 letnia suczka, bardzo ciężko chora. Obecnie przebywająca w schronisku w Łęczycy (moze Lęczycy) koło Łodzi. Sunia bardzo źle znosi schronisko. Jeżeli ktoś ma możliwość zapewnienia suni DT lub stałego domku proszę o kontakt ze mną a ja dalej pokieruję do pani Danuta która zna więcej szczegółów. Niestety nie znam imienia suni ani nie posiadam jej zdjęć.

Kontakt:
@: [email protected]
gg: 899446

Posted

czy to ta sunia znalazłam na stronie schroniska

imię: Bella płeć: suka wiek: 2 lata rasa: golden retriever
miasto: Łęczyca sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: tak charakter i opis: Bella została oddana do Schroniska przez właściciela, ponieważ dziecko dostało silnej alergii. kontakt: Schronisko dla bezdomnych zwierząt
99-100 Łęczyca ul. Staromiejska
tel. 604 229 186

Posted

nie wiem na co sunia jest chora. tak jak mowilam ja jestem tylko posrednikiem i cala sprawe zna pani danuta spod warszawy ktora poprosila mnie o zalozenie watku i przekazala mi tylko takie informacje jak w pierwszym poscie

Posted

sisia a nie mogłabys skontaktowac sie z ta Pania Danutą i uzskac wiecej informacji, chociaz o tej chorobie, czy to nadwaga czy nuzyca np? wtedy łatwiej czegos poszukac.

Posted

Jestem po rozmowie z Panią Danutą. Sunia jest w schronisku ponad miesiąc, została oddana z powodu silnej alergii dziecka, podobno były własciciel się nią interesuje i schronisko ma z nim kontakt.
Właściciel schroniska twierdzi, że to bardzo fajna, symatyczna, sunia. Niestety warunki schroniskowe jej nie służą, sunia zmieniła się w schronisku, stała się trochę nieufna w stosunku do ludzi, potrafi warknąć, nie chce wychodzić do miski, ale generalnie właściciel schroniska twierdzi, że jest łagodnym psiakiem. Nic jej fizycznie nie dolega.
Trzeba by było szybko wyciągnąć ją ze schronu, bo wygląda na to, że siada jej psychika i pewnie z dnia na dzień będzie gorzej :-(

Posted

napisalam w piwerwszym ze jezeli ktos jest KONkretnie zainteresowany pomoc suni udziele kontaktu z pania danuta. ja nie mam prawa zamieszczac jej danych osobowych na publicznym forum

Posted

moge zabrac sunie do siebie, wysterylizować i spróbowac znalezc dom, ktos musiałby przywizc sunie do mnie.

jak sie z to nie wezmiemy zaraz bedzie za pózno

Posted

[quote name='madzia828']podnoszę w górę musimy zacząć działać:roll:

w sprawie suni skontaktowaly sie do mnie dwie fundacje. pokierowalam pani ktore sie do mnie zglosily do pani Danuty. Zaraz tez wysle na pw mosii kontakt do pani Danuty. niedlugo sie skontaktuje z nia i zamieszcze wiecej inforamcji o goldence.