Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na 99% dlatego, że ją boli brzuszek, jak napina mięśnie :p
Powinna zrobić jutro wieczorkiem, do tego czasu w sumie nie ma się czym przejmować, taka przerwa jest normalna.

Posted

[quote name='zdrojka']Na 99% dlatego, że ją boli brzuszek, jak napina mięśnie :p
Powinna zrobić jutro wieczorkiem, do tego czasu w sumie nie ma się czym przejmować, taka przerwa jest normalna.[/quote]
Tak myślałam...

Zrobiła dziś ok. 3 w nocy w domu. Dziś już było bez problemów :)
Wenflon już zdjęty, Nelly liże miejsce w którym był....:roll:

Posted

Fobia tez lizala, weterynarz powiedzial ze nie szkodzi, umyje sobie i bedzie spokoj.
Zlizala resztki kleju z plastra z lapki i rzeczywiscie dalej byl spokoj.

Malutka musi chodzic taka opakowana?

Wiem ze moze to nietypowe podejscie ale moze sprawdz czy ona bedzie lizac brzuszek czy nie.
Fobia nie lizala, nawet 3 czy 4 dnia jak podobno swedzi przy zrastaniu i dzieki temu udalo sie bez zabezpieczen ja dohodowac az do zdjecia szwow.

Zlizala tylko srebrne i dala spokoj.

Posted

wet powiedział że powinna mieć ten kubraczek żeby nie obcierała brzucha, i żeby nie lizała, bo moze lizac zbyt mozno i uszkodzic rane... a kołnierz dlatego że [U]miała też operowany ten nieszczęsny ogonek[/U], żeby go nie gryzła...
ale kiedy jestem w domu i jej pilnuję, chodzi w samym kubraczku, bez kołnierza :roll:

Posted

Nelly tak się zmęczyła na spacerze z 4 psami Tilii że zasnęła pod moimi nogami koło komputera:evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/180/262606038ba2fe48.jpg[/IMG][/URL]

Posted

wszystko dobrze :lol:
na święta wyjechaliśmy, oczywiście razem z Nelką;) Szybko się zadomowiła u mojej babci - kiedy wchodzili goście próbowała warczeć :D

Przyzwyczaiłam się że ona ciągle nosi ten kołnierz i jak go zdjęłam do Nelcia zrobiła się taka malutka i chudziutka :evil_lol:

Posted

[quote name='BlackSheWolf']hyhy :) no to jakies foteczki bym poprosila :D[/quote]
może później:eviltong::eviltong: [SIZE=1]bo niewiem gdzie aparat[/SIZE]:roll: