Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
baffi nas juz nie kocha :(

jasne że was kocham:loveu: ale Nelusie bardziej, i zamiast siedzieć przed kompem to idę z nią na dłuższy spacer, lub poskakać. Zresztą dziś mi net nie działał:roll: a jak już się udało wejść to szukałam na allegro tunelów do agility:cool3: i pojechałam dziś do OBI po pachołki do slalomu i hopek dla Nelci;)

bo 21 Czerwca jedziemy na zawody Agility w Białymstoku
:multi:

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DuDziaczek napisał(a):
fajna lawka :evil_lol:

A Neluska jak schudla!!!!! :crazyeye::crazyeye:

Uważasz że jest zbyt chuda? Ja sie trzymam tego co wet mówi, że ta waga jest odpowiednia:roll:

Posted

DuDziaczek napisał(a):

Ale tak zeszczuplala taka teraz laska sie zrobila :razz:

I każdy pies się do niej rwie:evil_lol: Jak ja się cieszę że ona już po sterylce...

Posted

[SIZE=2]dopiero dopadłam do komputera po długim weekendzie, zapomniałam napisać że jutro rano jadę na wycieczkę w góry - nie będzie mnie przez 5 dni i Nelly musi zostać z rodzicami... :roll: mam nadzieję że dobrze to zniesie, ona jest dzielna :)

Posted

uff, wróciłam. było beznadziejnie, ale to szczegół. kiedy weszłam do domu Nelly wpadła w szał, zaczęła skakać i biegać po calym domu:evil_lol: A dzisiaj to już po treningu jesteśmy. No więc wszystko wróciło do normy, tylko że rodzice ją podtuczyli troszke:mad: Fotki wstawię, tylko najpierw muszę je zrobić:eviltong:

Posted

Niedawno wróciłyśmy od weta. Nelly rano nie chciała jeść, była osowiała, nie chciała nawet na spacer iść i popiskiwała... W sumie to wetka nie podała dokładnej przyczyny:roll: coś min. z jelitami (rodzice jej dali kość drobiową:shake:) Nelcia dostała 2 zastrzyki, wieczorem jej dam tabletki i dzis ma nic nie jeść, a jutro lekko strawne jedzonko... Teraz już dobrze;)