mulinka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 potrzebny dom tymczasowy dla suni ze szczeniaczkiem Quote
mulinka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 katya napisała w czwartek na forum fundacji Niechciane i Zapomniane: "Maluszka trzeba odrobaczyć specjalną pastą bo umrze jak reszta..." ruru napisała: "To może by się udało Tusi z tą pastą w sobotę podskoczyć...jeśli potrzebne fundusze, to chętnie partycypuję" dzisiaj Tusia napisała: Jutro jadę robić zdjęcia. Ruru jeśli mogłabyś zasponsorować odrobaczenie szczeniaczka to byłoby super bo jestem spłukana Pójdę w poniedziałek do weta po tabletki na robale katya napisałą: Dla szczeniaka to nie może być tabletka, tylko z tego co wiem 1,5 cm pasty w strzykawce. Quote
mulinka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 podnoszę dla nocnych Marków ;) Quote
magda801 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ja oczywiście jestem z łodzi :) dzisiaj zabieram szczeniaczka z Radomia, jak uda mi się go szybko wydać to mogę zabrać tego maluszka....pozdrawiam Quote
mulinka Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Madziu na razie szukamy domu tymczasowego dla suni i jej córeczki, do 6 tygodni małe powinno być z matką oczywiście bardzo Ci jestem wdzięczna za propozycję pomocy, zobaczymy co uda się zrobić Quote
mulinka Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 może jak będą zdjęcia będzie łatwiej znaleźć suni i malutkiej dom Quote
Szyszka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Na pewno tak. Zdjęcia to jednak podstawa.Ludzie to wzrokowcy. Cudne psinki szukają domku. Quote
mulinka Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Tusia napisała na Niechciane i Zapomniane: Zdjęcia prześle jeszcze dzisiaj, maleństwo ma dopiero 2 tygodnie... Wejdę jutro do weta i się dowiem. Bella jest niezwykle kochana, pozwoliła nam obejrzeć szczeniaczka :lol: To malutka suńka :) Kluseczka z niej jest Dokarmione są solidnie ale zimno im tam... Doradziłam pudło po telewizorze obłożone styropianem, bo zawsze to lepsze niż tylko zimny materac... Pozdrawiam Quote
mulinka Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 potrzebny dom tymczasowy dla suni i jej małej córeczki Quote
Kasia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Dzielna mamusia i jej córeczka bardzo proszą o ciepły kącik!!!!! Quote
mulinka Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 ciekawa jestem jak wygląda Bella i malutka Quote
mulinka Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 cały czas czekam na zdjęcia suniek Quote
mulinka Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 szukamy domu tymczasowego lub stałego Quote
mulinka Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 jak będą zdjęcia poproszę o bannerek wspaniałe dziewczyny z wątku bannerkowego na miau Quote
mulinka Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 czy mają szansę chociaż na dom tymczasowy ? Quote
mulinka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Tusia na forum Niechciane i Zapomniane napisała: No w końcu mi się udało odwiedzić Panią Doktor :D Teraz nie można odrobaczyć ani maluszka ani jej mamy. Dopiero za dwa tygodnie jak suńcia będzie mieć 4 tygodnie. A do tego koniecznie trzeba ją wtedy zabrać do weta. Nie można podać środka na robale bez zważenia szczeniaczka. Przy okazji robi się ,,przegląd'' czy wszystko gra :D . Myślę,że w związku z tym i Bella odwiedzi Panią Doktor bo zabraniem maluszka by się za bardzo zestresowała a i jej takowy ,,przegląd'' też się przyda. Jutro dam znać Pani opiekującej się Bellą co i jak. Oczywiście wizytę u weta już będę organizować :D Pozdrawiam[ Quote
pusia2405 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kto te dwie sierotki przygarnie:-(? Quote
paros Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 pusia2405 napisał(a):Kto te dwie sierotki przygarnie:-(? a jest coraz zimniej .... :-( :modla::modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts