Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na stronie Palucha na kwarantannie zobaczyłam parkę shistzu - przekazane sa z jednego miejsca...

Takie przestraszone bidulki... :placz:Czy ktos się zajmuje na dogo ta rasa...?:oops:

Jest trzeci chłopczyk:

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zawsze jest nadzieja, może zobaczą i pokochają. Tylko chciałabym znać więcej szczegółów, zanim im wyślę zdjęcia. No i czy nie będzie problemów z odległością, słyszałam że paluch nie godzi się na adopcje przez wolontariuszy!

Posted

iwop napisał(a):
Cikawe skąd trafiła ta parka... bo sa z jednego miejsca :oops: Zeby tylko do hodoffcy nie trafiły....:shake:

Na Paluchu sterylizują i kastrują rasowe zwierzęta. Myślę, że nie trafią już do hodoffcy.

Posted

Na danych z kwarantanny nic nie ma...oprócz zdjęć i płci :shake:

http://www.paluch.org.pl/system_kwarantanna.php

ID: 3330/07/P
Gatunek: PIES [ SHI-TZU ] [ samiec ]
Masc: beżowo-kremowy
Waga: 6,000
Skad: SM z Przemyskiej

ID: 3387/07
Gatunek: PIES [ SHI-TZU ] [ samiec ]
Masc: beżowy białe odmiany
Skad: Przekazanie SM z Al. Krakowskiej

ID: 3390/07
Gatunek: PIES [ SHI-TZU ] [ samica ]
Masc: bezowo-brązowa
Skad: Przekazanie SM z Al. Krakowskiej

Posted

Napisałam do Fusicy - to dobra cioteczka, może będzie mogła zobaczyć te maluchy osobiście...
Ewciu ja sama jestem dobita tym wszystkim...Co za koszmarny wysyp...
Czyli na Paluchu są dwa pieski i jedna sunia...:-(
enia już piszę do nich PW...

Posted

Cześć Ciotki...
Niestety nie jestem wolontariuszem na Paluchu (to drugi koniec wawy)...i nie miałabym najmniejszych szans, żeby tam po robocie dojechać (czynne do 16.00):shake:
Zaraz poszukam kogoś, kto tam bywa.

Posted

ja jestem wolontariuszką z Palucha i powiem szczerze że to będzie cud jak się dodzwonicie. Poza tym pieski chyba trafiły nie dawno (na pewno tydzień temu gdy tam byłam nie było tych psiaków) więc muszą przejść kwarantannę 15 dni po tym (jak już zostało wspomniane) zostaną wykastrowane/wysterylizowane i faktycznie nie ma adopcji przez wolontariuszy tylko przyszły właściciel ma się wstawić osobiście (procedury):shake:

Posted

No to jest trochę czasu na szukanie domków- dobrych domów.
Trzeba im porobić ogłoszenia -zajmę się tym - jak komuś będzie zależało, to na pewno osobiście pojedzie po psa.
Ogłoszenia zrobię wieczorem bo teraz muszę znikać...
Dzięki Fusica że tu wpadłaś.

Posted

Widzę, że już mamy tu wolontariusza z Palucha.
Wiem, że bywa tam również Gamoń a to baaaardzo wyjątkowa Ciotka.
Co planujesz Alpino???
Jeśli potrzeba będzie pomocy przy wyciąganiu sierściuchów, to daj znać...

Posted

bardzo Was proszę sprawdźcie psiaczki, jeśli któryś ma około 1 roku to bedę miała dobry domek. wyślę im wiadomość jak będzie coś więcej wiadomo.
A dalej to liczę na waszą pomoc, bo oni się nie stawią w Warszawie, chyba że duchem:oops:, są z zachodniopomorskiego.

dalej nie odbierają!