iwop Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Na stronie Palucha na kwarantannie zobaczyłam parkę shistzu - przekazane sa z jednego miejsca... Takie przestraszone bidulki... :placz:Czy ktos się zajmuje na dogo ta rasa...?:oops: Jest trzeci chłopczyk: Quote
GrubbaRybba Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Boże, jakie piękne maleństwa. :-( Ludzie nie mają za grosz rozsądku i odpowiedzialności. :angryy: Jak można takiego puchatego kanapowca oddać do schronu. Bidulki. Quote
iwop Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Cikawe skąd trafiła ta parka... bo sa z jednego miejsca :oops: Zeby tylko do hodoffcy nie trafiły....:shake: Quote
iwop Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 wysłałam do Alpiny priva...:oops: Quote
czia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ja jestem zainteresowana, mam domek dla pieska, nie mogę się dodzwonić na Paluch. Wolontariuszki odezwijcie się. Quote
iwop Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 czia ale nie sądzę żeby pieski były prawie szczeniakami tak jak ty szukasz...:shake: Quote
czia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 zawsze jest nadzieja, może zobaczą i pokochają. Tylko chciałabym znać więcej szczegółów, zanim im wyślę zdjęcia. No i czy nie będzie problemów z odległością, słyszałam że paluch nie godzi się na adopcje przez wolontariuszy! Quote
GrubbaRybba Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 iwop napisał(a):Cikawe skąd trafiła ta parka... bo sa z jednego miejsca :oops: Zeby tylko do hodoffcy nie trafiły....:shake: Na Paluchu sterylizują i kastrują rasowe zwierzęta. Myślę, że nie trafią już do hodoffcy. Quote
Alpina Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jestem... W jakim wieku są mniej więcej te niunie? Zaraz wyślę dalej wiadomości... Quote
iwop Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 no nie... sądze, że trzeba zadzwonic się i dowiedziec.. straszne bidulki...:placz: Quote
malagos Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Na Paluch trudno sie dodzwonic. Myślę, ze najlepsze rozeznanie mają wolontariuszki. Quote
ewadr Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Alpina chcesz mnie dziś dobić całkowicie. Wiek i koniecznie cos o stanie zdrowia, to wazne przy szukaniu domków. Quote
iwop Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Na danych z kwarantanny nic nie ma...oprócz zdjęć i płci :shake: http://www.paluch.org.pl/system_kwarantanna.php ID: 3330/07/P Gatunek: PIES [ SHI-TZU ] [ samiec ] Masc: beżowo-kremowy Waga: 6,000 Skad: SM z Przemyskiej ID: 3387/07 Gatunek: PIES [ SHI-TZU ] [ samiec ] Masc: beżowy białe odmiany Skad: Przekazanie SM z Al. Krakowskiej ID: 3390/07 Gatunek: PIES [ SHI-TZU ] [ samica ] Masc: bezowo-brązowa Skad: Przekazanie SM z Al. Krakowskiej Quote
enia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Poproście Morisową i Gamonia one sa wolontariuszkami.....i Kora chyba też. Quote
Alpina Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Napisałam do Fusicy - to dobra cioteczka, może będzie mogła zobaczyć te maluchy osobiście... Ewciu ja sama jestem dobita tym wszystkim...Co za koszmarny wysyp... Czyli na Paluchu są dwa pieski i jedna sunia...:-( enia już piszę do nich PW... Quote
czia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 dzwonię tam od godziny i nikt nie odbiera! Quote
Fusica Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Cześć Ciotki... Niestety nie jestem wolontariuszem na Paluchu (to drugi koniec wawy)...i nie miałabym najmniejszych szans, żeby tam po robocie dojechać (czynne do 16.00):shake: Zaraz poszukam kogoś, kto tam bywa. Quote
magdyska25 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ja jestem wolontariuszką z Palucha i powiem szczerze że to będzie cud jak się dodzwonicie. Poza tym pieski chyba trafiły nie dawno (na pewno tydzień temu gdy tam byłam nie było tych psiaków) więc muszą przejść kwarantannę 15 dni po tym (jak już zostało wspomniane) zostaną wykastrowane/wysterylizowane i faktycznie nie ma adopcji przez wolontariuszy tylko przyszły właściciel ma się wstawić osobiście (procedury):shake: Quote
iwop Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Na kwarantannie jest tyle psów :placz: Ludzie przed świętami wyrzucaja czy co...:shake: Quote
Alpina Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 No to jest trochę czasu na szukanie domków- dobrych domów. Trzeba im porobić ogłoszenia -zajmę się tym - jak komuś będzie zależało, to na pewno osobiście pojedzie po psa. Ogłoszenia zrobię wieczorem bo teraz muszę znikać... Dzięki Fusica że tu wpadłaś. Quote
Fusica Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Widzę, że już mamy tu wolontariusza z Palucha. Wiem, że bywa tam również Gamoń a to baaaardzo wyjątkowa Ciotka. Co planujesz Alpino??? Jeśli potrzeba będzie pomocy przy wyciąganiu sierściuchów, to daj znać... Quote
czia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 bardzo Was proszę sprawdźcie psiaczki, jeśli któryś ma około 1 roku to bedę miała dobry domek. wyślę im wiadomość jak będzie coś więcej wiadomo. A dalej to liczę na waszą pomoc, bo oni się nie stawią w Warszawie, chyba że duchem:oops:, są z zachodniopomorskiego. dalej nie odbierają! Quote
Recommended Posts