Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę że to przedział ostatniego miesiąca/1,5 miesiąca. Przepraszam że dopytuję ale suczka raz była oddana, później 2 raz i teraz byłby jej trzeci raz jeśli znalazłaby się w schronisku.A to co przeżyła w ostatnim domu, ze starszą poważnie umysłowo chorą panią to szok. Należy jej się coś lepszego.

Posted

jasne, nie ma problemu.Każdy jak szuka swojego psa to obchodzi całe schroniska. Wejdź też do biura to ci prześledzą ten okres czasu czy taki pies trafił. czynne pn-sob.9-16

a ja chciałam zapytać czy KTOKOLWIEK ma ogłoszenia jakichś psów?bo podejrzewam że odkąd allegro odpadło to naszych psów nie ma w necie? ja mam kilka psów ale sama nie da rady. Gdyby każdy wziął po kilka psów i porobił im choć po 5 ogłoszeń to byłoby już coś??

Posted

nie wiem czemu ale masa moich ogłoszen wylądowała w dziale WYCOFANE
przywróciłam je ale zapewne sporo jest nie aktualnych...

Ktorym zrobić jeszcze ogłoszenia?

Posted

jaki odbiór co tam za interesy prowadzicie:D:D
może wycofali bo są w złym dziale, bo np. chyba na tablicy trzeba umieszczać teraz psy w "Pozostałych" czy jakimś innym specjalnym dziale typu psy nie rasowe. Teraz już nie możesz np. mix owczarka wsadzić do działu z owczarkami chyba. Bo mi Hanę tez usunęli bo była w yorkach, bo innego powodu nie znam,b o wszystko jest ok.

Napisz jakie psy masz, bo może są już niepotrzebne?zdjęć jest masę ale tekstów brak,nie wiem co masz więc nie wiem co jeszcze wstawiać

Posted

ooo kasia wczoraj myslalam kiedy ten bazarek bedzie ;)

piechcia masa tych ogloszen jest -wejdz tam prosze zaznacz woj łodzkie-pabianice...
mam tez dropsa (chyba w 2 miastach) i dosie

Posted

jak wchodzę w link to mi sie moje konto otwiera

KOCHANI ZAPRASZAM NA NOWY BAZAREK Z GAZETAMI:smile: Mój Pies i Przyjaciel Pies za pół ceny !! link w podpisie:smile: zapraszam:* [SIZE=2]trzeba ratować budżet Pabianic:-( ciotki posyłajcie daje kto może

Posted (edited)

przeglądałam adopcje.org tam jest mnóstwo starych ogłoszeń. Czy tam da się jakoś sprawdzić kto to wystawia, czy to są wszystko twoje psy,Magda? część się tez powtarza. Do usunięcia są:
sasanka, kalwin, bary, samuraj, dick, szejk, lejdi, suri, mobil, goldi, kiti, max, alwin, fiona, szila, szogun, saba, czarnuszek, atena, negra, nela, agent, rudzia, lucek.

chciałabym w pierwszych postach powstawiać linki do albumów psów i tekst do ogłoszeń, aby każdy kto chciał mógł zrobić dla wybranego psa ogłoszenie. Można byłoby wklejać to do posta 4 bo jest modliszkowy, to by było wszystko w jednym miejscu.

Edited by piechcia15