Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies bez oka, który stracił je w wypadku pogryzienia przez psa.
Do tego ma wyszarpane pół dziąsła.
Nazwałam go Pirat.
Jest tak brzydki, że ta jego brzydota jest aż urocza. Z jednej strony wystaje mu też krzywy ząbek :)
Poza tym że bardzo się boi, jest bardzo delikatny, powoli podaje łapkę przez kratę i gdy ktoś go pogłaszcze to jest tak onieśmielony jakby nie wierzył że ktoś na tak brzydkiego psa może spojrzeć...

Posted

Czarna sunia w typie owczarka belgijskiego. Nazwałam ją Kalina. Z sentymentu do bardzo podobnej suni Kaliny, która kiedyś była mieszkanką naszego schroniska...

Sunia ułożona, pięknie chodzi na smyczy, wykonuje komendy.

Posted

kurde ale to oko to mu się chyba otworzyło nie?nie powinno być zszyte do końca tak jak ma Basik?

Kalin piękna:) ja bym ja pod ONka podciągnęła nie belga. Ładuję albumy z psami i postaram się powstawiać je tu z opisami i wtedy każdy będzie mógł robić ogłoszenia. Powkleja się je gdzieś w jednym miejscu żeby były w kupie.

Posted

pies, który dokonuje autodestrukcji... bardzo zestresowany pies, któremu ktoś zrobił ogromną krzywdę...
pies potrzebujący pomocy, który nie radzi sobie ze sobą

nie mam pomysłu na niego, powinien iść na szkolenie

Posted

no więc ja już poczyniłam kroki ku temu aby robić ogłoszenia i wszystkie psy jakie mam załadowałam na serwer abyście miały wgląd ale nie wiem czy mi się to udało:)zobaczcie czy widać?: https://picasaweb.google.com/lh/myphotos

miałam chciałam jeszcze powstawiać opisy ale ciągle nie mam czasu, doba za krótka.Ale postaram się choć kilka wstawić.poczekajcie.

Iza wiem, że jesteś pogrążona w żałobie, ale czy ta klatka będzie ci potrzebna?bo wiesz teraz takie klatki sa na wagę złota i kociarom napewno by się przydała.Miej to na uwadze:)