Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piechcia - jeżeli chcesz to ja mogę założyć suni z Szydłowca wątek , ale tak w poniedziałek , wtorek ....
... ale musiałabym mieć od Was pomoc w uzupełnianiu danych o niej ... aktualnych ...

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie no wezmę się w kupę i założę:) łatwiej będzie w aktualizowaniu danych. Tylko zastanawiam się co da jej ten watek. Czy to będzie kolejny z tylu tysięcy?bo jest zdrowa, ma się w miarę ok o ile można mówić o takim pojęciu w schronisku.A czy dom się znajdzie szybciej gdy założymy wątek?nie wiem,ale założę:)

Posted

cześć dziewczyny,
czy nie trafiła przypadkiem do Pabianic sunia z drugiego postu na tym wątku?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192198-Birka-z-autostrady-potrzebna-kasa-DT-DS-wszystko[/url]!

Posted

nie ja śledzę wasz wątek i pamiętam o tej biednej suni:( mam tylko nadzieję, że najzwyczajniej ją ktoś przygarnął:( oby tylko nie wpadła gdzieś we wnyki albo ...już nawet nie chce myśleć:(

Posted

[quote name='piechcia15']nie ja śledzę wasz wątek i pamiętam o tej biednej suni ([/QUOTE]
dzięki, że pamiętasz, jakoś tam utkwiła nam w głowie i mój TZ jest smutny, że nie można jej znaleźć
czyli wiecie, że jakby trafiła do Was, to dajcie nam znać

Posted

[SIZE=4][COLOR=Red][B]i[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Red][B]nformuję iż w dniach 15-30.10. odbędą się DARMOWE BADANIA KRWI dla psów i kotów u nas w Pabianicach a tu więcej informacji [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2] [URL]http://podajlape.com/[/URL] [SIZE=4][COLOR=Red]przekażcie dalej jeśli znacie kogoś z okolicy.:loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

a dziś do nowego domku pojechał owczarek Bary:D do Zgierza a żeby było ciekawiej dwie ulice dalej niż mieszkał poprzednio:( nie jest to najlepsze rozwiązanie ani dla psa ani dla ludzi,ale trudno...los tak chciał. Państwo zadzwonili z allegro, fajni ludzie. Mieli ONka z hodowli pod Sieradzem i trafił im się "egzemplarz" z ukrytą wadą serca:( przeżył 4 lata i niestety pomimo walki musieli go uśpić. Przyjechali nawet ze wszystkimi badaniami, wykresami EKG itp. Będzie miał tam dobrze tylko żeby byłych właścicieli nie spotkał,bo to krzywda dla psa:(

a ten długowłosy faktycznie jest po kastracji i tego pypcia ma usuniętego i jest już chętny i chyba nawet dzisiaj miał go odebrać. Jakiś facet ze stadnina koni,to chyba tez nieźle,co?

Posted

[quote name='piechcia15']a dziś do nowego domku pojechał owczarek Bary:D do Zgierza a żeby było ciekawiej dwie ulice dalej niż mieszkał poprzednio:( nie jest to najlepsze rozwiązanie ani dla psa ani dla ludzi,ale trudno...los tak chciał. Państwo zadzwonili z allegro, fajni ludzie. Mieli ONka z hodowli pod Sieradzem i trafił im się "egzemplarz" z ukrytą wadą serca:( przeżył 4 lata i niestety pomimo walki musieli go uśpić. Przyjechali nawet ze wszystkimi badaniami, wykresami EKG itp. Będzie miał tam dobrze tylko żeby byłych właścicieli nie spotkał,bo to krzywda dla psa:(

a ten długowłosy faktycznie jest po kastracji i tego pypcia ma usuniętego i jest już chętny i chyba nawet dzisiaj miał go odebrać. Jakiś facet ze stadnina koni,to chyba tez nieźle,co?[/QUOTE]

Magda a wiesz skąd ta stadnina jest...?
A ta hodowla pod Sieradzem to jest bezpośrednio pod Sieradzem czy w Zduńskiej Woli?

Posted

nie wiem podawali mi miejscowość lub nazwę ale nie zapamiętałam, skojarzyłam tylko że to może być ta sama co "mój" Dakar,czyli ONek mojego brata z mega uczuleniem:(

aaaahhaa czyli ta stadnina to wy:D no pięknie:) na DS czy DT?kurcze weźcie pod lupę tę jego wargę, a najlepiej zbadać krew i zobaczyć czy wszystko ok jest.

Posted

ta warga nas martwi
mieliśmy już onka ze schroniska z rakiem, był z nami kilkanaście miesięcy...
co do DS czy DT, mamy już trzy schroniskowe onki, czwarta onka, która była u nas na tymczasie znalazła dom i zwolniło się miejsce u mnie,
ale co będzie nie wiem... mój mąż się psem zauroczył

Posted

tylko pomyślcie o tym co zrobić jeśli nie będzie tolerancyjny dla psów:( niestety raka nie jesteśmy w stanie wykryć w warunkach schroniskowych, a nawet jeśli by się udało to co...uśpić?chyba mimo wszystko dać mu kochający dom...ten ostatni:( każdy się boi rychłych rozstań, ale musimy to robić dla nich....
Ja próbuje przekabacić rodziców na jakiegoś staruteńkiego psiaka, a pudla najbardziej bo mam sentyment, ale tez boją się cierpienia, a to myślenie egoistyczne i musze im to uzmysłowić:)

aa poza tematem,...gdzie macie tą stadninę?bo my z Kasią już od X czasu wybieramy się na jazdę i coś nam nie idzie :evil_lol:

Posted

[quote name='piechcia15']to ja od października jestem u was:)[/QUOTE]
ja też ja też ja też:)! A można wiedzieć gdzie dokładnie za pabianicami? może być na pw jak nie chcecie na forum pisać ;)

Posted

[COLOR=Red][B]SŁUCHAJCIE MOJE MIŁE PANIE:)[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][U][B]19.09 jest w Łodzi jak i całej Polsce akcja zrywania łańcuchów! [/B][/U][/COLOR]może któraś wybrałaby się jako przedstawicielka naszego małego "towarzystwa" Pabianickiego?? ja nie mogę niestety ze względów weselnych nad czym baaardzo ubolewam,gdyż co roku coś mi staje na drodze:( chciałam kupić nawet przepiękną koszulkę z tej akcji,bo jest tak piękna że szokująca,albo i odwrotnie, ale koszt...50zł:(chyba sobie odpuszczę:(
looknijcie:
[B][URL]http://www.zerwijmylancuchy.pl/[/URL]

myślałam,miałam nadzieję, że są na tej stronie jakieś plakaty lub ulotki do pobrania, to by się np. w schronisku wywiesiło na znak, że za tym jesteśmy,ale nie ma nic takiego. Pewnie tam n a tej akcji byłyby takie rzeczy. Fajowo też wyglądałaby taka koszulka w antyramie na ścianie w biurze,albo tu przy wejściu aby było widać :cool3::lol::lol: wiem wiem...marzę:oops:
[/B]

Posted

Onek nadal mocno opuchnięty, być może będzie do odebrania w sobotę
Ma poprostu za mało ruchu
ja chętnie bym połaziła z nim ale pracuję do 16
Nie wiecie przypadkiem czy można w schronisku jakimś cudem wyprowadzic psa na wybieg tak po 17 godzinie?

Posted

[quote name='piechcia15'][COLOR=Red][B]SŁUCHAJCIE MOJE MIŁE PANIE:)[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][U][B]19.09 jest w Łodzi jak i całej Polsce akcja zrywania łańcuchów! [/B][/U][/COLOR]może któraś wybrałaby się jako przedstawicielka naszego małego "towarzystwa" Pabianickiego?? ja nie mogę niestety ze względów weselnych nad czym baaardzo ubolewam,gdyż co roku coś mi staje na drodze:( chciałam kupić nawet przepiękną koszulkę z tej akcji,bo jest tak piękna że szokująca,albo i odwrotnie, ale koszt...50zł:(chyba sobie odpuszczę:(
looknijcie:
[B][URL]http://www.zerwijmylancuchy.pl/[/URL]

myślałam,miałam nadzieję, że są na tej stronie jakieś plakaty lub ulotki do pobrania, to by się np. w schronisku wywiesiło na znak, że za tym jesteśmy,ale nie ma nic takiego. Pewnie tam n a tej akcji byłyby takie rzeczy. Fajowo też wyglądałaby taka koszulka w antyramie na ścianie w biurze,albo tu przy wejściu aby było widać :cool3::lol::lol: wiem wiem...marzę:oops:
[/B][/QUOTE]

Gdzie mogę znaleźć na stronie tą koszulkę, bo ja ślepa....