komar Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 a oderwe sie troche od spraw uczelnianych i napisze, że... pisze sie rownież na koszulki;P no a teraz wracam do analizy widma IR i NMR:D Quote
Usia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='komar'] no a teraz wracam do analizy widma IR i NMR:D[/QUOTE] mów po polsku jak chcesz z nami rozmawiac :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Monika, nie martw się... Gizmo ewentualnie doprowadziłby go do porządku... ;) Asiu - po namyśle dopisz kolejnego uczestnika: [B]Justyna (pinczerka_i_Gizmo) + TZ + pies (pinczer średni, samiec, dominant, aczkolwiek nie agresor) / namiot[/B] Na 3 dni(2 noce), ale nie potrafię się określić, czy byłby to pon, wt, środa, czy czwartek, piątek, sobota. Jesteśmy z Bielska-Białej :) Mam nadzieję, że wszystko uda się dograć z pociągami, kasę chyba zacznę zbierać już dzisiaj :evil_lol: To teraz gadać... kto nam użyczy łazienki i prądu? :razz: Myślę, że poza spisem psów przydałby się również wykaz kto w które dni przyjeżdża.[/quote] Zapisuję. :p Jeśli pod namiot, to nie musisz się jeszcze określać, kiedy przyjedziesz. ;) A co do spisu, kto kiedy przyjedzie, to wszyscy domkowicze przyjeżdżają w poniedziałek, a wyjeżdżają w niedzielę. Jedynie namiotowicze, mogą przyjeżdżać kiedy chcą. ;) [quote name='Usia']potwierdzam dostanie PW i przyjełam do wiadomosci ;)[/quote] :p [quote name='Mysia_']Jakby były koszulki to się na taką piszę :cool3:[/quote] [quote name='Usia']i ja i ja ;)[/quote] [quote name='basia bonnie']ja też, ja też chętna na koszulke :)[/quote] Ok, zapiszę Was na moją prywatną listę. :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='komar']a oderwe sie troche od spraw uczelnianych i napisze, że... pisze sie rownież na koszulki;P no a teraz wracam do analizy widma IR i NMR:D[/quote] Komar, o czym Ty do nas rozmawiasz? :-o :hmmmm: Quote
wiq Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 to ja napiszę, że również reflektuję na koszulkę :) a psy to 2 flat coated retrievery (towarzyski i olewający) oraz owczarek sudecki [IMG]http://img141.imageshack.us/img141/3433/m180807021lr6.jpg[/IMG] (nietowarzyski, ale zapatrzony w piłkę:evil_lol:) [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/3148/m180807011bl2.jpg[/IMG] i wracam do nervi craniales :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='wiq']to ja napiszę, że również reflektuję na koszulkę :) a psy to 2 flat coated retrievery (towarzyski i olewający) oraz owczarek sudecki [URL]http://img141.imageshack.us/img141/3433/m180807021lr6.jpg[/URL] (nietowarzyski, ale zapatrzony w piłkę:evil_lol:) [URL]http://img528.imageshack.us/img528/3148/m180807011bl2.jpg[/URL] i wracam do nervi craniales :evil_lol:[/quote] Kolejna, która mówi niezrozumiałym językiem. :evil_lol: Owczerek sudecki prześwietny. :cool3: :loveu: Coś czuję, że zrobię spis psów ze zdjęciami. :D Quote
rose Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Kolejna, która mówi niezrozumiałym językiem. :evil_lol: Owczerek sudecki prześwietny. :cool3: :loveu: Coś czuję, że zrobię spis psów ze zdjęciami. :D[/quote] To ja też powiem niezrozumiale, iż uczę się teraz o chorobie: Tay-sachsa, Noonana, Klinefeltera, Turnera, zespole Rossel'a, Cru-du-chat i wielu, wielu innych:evil_lol::evil_lol: I żeby nie było zastanawiam się nad koszulką:eviltong: Quote
Usia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='rose']...chorobie: Tay-sachsa, Noonana, Klinefeltera, Turnera, zespole Rossel'a, Cru-du-chat i wielu, wielu innych:evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] [QUOTE]...nervi craniales [/QUOTE] [QUOTE]...analizy widma IR i NMR[/QUOTE] a w domu wszyscy zdrowi :evil_lol: to ja wam powiem ze ide spac ->to chyba kazdy rozumie :razz::eviltong: Quote
Saint Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 chromosomy metacentryczne, submetacentryczne i akrocentryczne rulez!! komórki mioptelialne rox! niech żyje histologia! i żeby nie było: odwiedzimy Was z Linką na zlocie :cool3: Quote
betty_labrador Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 no pewnie Saint ze takie chromosomy najlepsiejsze, zarowno jak geny letalne i semiletalne :P Saint na jeden dzien? Quote
Saint Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A nic tak nie cieszy jak kinetocylia i stereocylia :multi: Niech żyje kadheryna! Niech żyje desmogleina! Niech żyją wimentyna i desmina! hura hura hura !! :multi: a na temat: tak, na jeden dzień :razz: dobra, dość na dziś. czas iść spać :) zostały mi całe 3,5h snu :loveu: oh i ah :loveu: Quote
Mysia_ Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='betty_labrador']no pewnie Saint ze takie chromosomy najlepsiejsze, zarowno jak geny letalne i semiletalne :P [/quote] one chyba takie fajne nie są :eviltong::evil_lol: Quote
bigos Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 W zeszłym roku wyglądało to mniej więcej tak: [INDENT]Dostępne kolory: czarny, biały, granatowy i czerwony[/INDENT][INDENT][IMG]http://img372.imageshack.us/img372/3333/dogomaniazlotmilosnikowxc3.png[/IMG][/INDENT][INDENT][IMG]http://img379.imageshack.us/img379/5332/nicknaramieprzykladsd2.th.png[/IMG][/INDENT][SIZE=4][B]Koszt koszulki: 35zł!!!!!!!!!! Ile osób byłoby chętnycjh zakładajc że koszt byłby podobny? [/B][/SIZE] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Wiq, no nie mogę - w końcu zobaczę całą Twoją trójeczkę :loveu: Ja byłabym chętna na koszulkę! Quote
Matusz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Saint'] tak, na jeden dzień :razz: [/quote] tylko na jeeeeden??:razz::shake: Quote
Paulina87 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A za koszulkę do kiedy trzeba by było zapłacić? Bo tak się zastanawiam nad nią właśnie. Quote
Szarik Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] A co Szarik taki wandal? :cool3: :evil_lol:[/quote] Tak, niestety tak :mad: Chyba jednak poczekam do przyszłego roku, aż Szarik trochę... wydostojnieje. I spoważnieje. Teraz jak tylko widzi psa to chce się bawić, nie wyobrażam sobie tego Zlotu DGM, widzę to tylko jako ciągłe wiszenie na drugim końcu smyczy :shake: Szarik musi trochę zmądrzec, aby poznać więcej kolegów :diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Monika, nie martw się... Gizmo ewentualnie doprowadziłby go do porządku... ;) [/quote] Gizmo nabawiłby sie jakiejś nerwicy po pobycie w jednej kabinie z Szarikiem przez cała drogę. Albo mój pies zostałby w końcu porządnie dziabnięty :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 a ile szarik ma? moja ma narazie 3 miesiace i wybieram sie z nią na zlot hehe...a ona tez zadnemu psu nie przepusci:) za tych pare miesiecy pewnie jej nie przejdzie tylko wieksza bedzie:) puscimy je razem to sie wymecza:) Quote
Szarik Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Szarik ma 8 miesięcy i powoli będzie dochodził do 40 kg, więc na ręce go raczej nie wezmę w razie nieposłuszeństwa :) Nie ryzykowałabym spuszczenia tej kupy mięśni na Twoją sunię. On jest z reguły delikatny, tylko nie rozumie, że jak chce małemu psiuńkowi łapę na plecy dać, to psiak sie przewraca :) Może jeszcze prześpię się z tym pomysłem... Quote
sacred PIRANHA Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 spokojnie za 8 miesiecy to ona bedzie wieksza troszke wiec krzywdy jej nie zrobi:) poza tym ja bede tez z sunia wilczarzem irlandzkim (dodam ze jest przerosnietym wilczarzem)...niech ją przewroci:):):) Quote
Matusz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Niki-lidka']spokojnie za 8 miesiecy to ona bedzie wieksza troszke wiec krzywdy jej nie zrobi:) poza tym ja bede tez z sunia wilczarzem irlandzkim (dodam ze jest przerosnietym wilczarzem)...niech ją przewroci:):):)[/quote] ale będę miał towarzystwo w domku :) Wilczarka, mhm:loveu: Quote
Matusz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Szarik']Kurcze, ludzie, nie kuscie :)[/quote] przyjeżdżaj, im nas więcej tym lepiej ;) Quote
sacred PIRANHA Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Matusz']ale będę miał towarzystwo w domku :) Wilczarka, mhm:loveu:[/quote] no slyszalam ze ty bez psa, wiec biore dla Ciebie...bedziessz sie opiekowal:diabloti: to taka odmiana od malego (wzrostem) jamnika:cool3: Szarik jedz, im nas wiecej tym lepiej, weselej, taniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Niki-lidka']no slyszalam ze ty bez psa, wiec biore dla Ciebie...bedziessz sie opiekowal:diabloti: to taka odmiana od malego (wzrostem) jamnika:cool3: Szarik jedz, im nas wiecej tym lepiej, weselej, taniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] no ja bez psa, ale kto wie, ale raczej bez... taa, ja wiem, że wilczarze to takie duże "brzydkie jamniki" wiec się zaopiekuje:diabloti: Quote
Recommended Posts