Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Monika, nie martw się... Gizmo ewentualnie doprowadziłby go do porządku... ;)

Asiu - po namyśle dopisz kolejnego uczestnika:

[B]Justyna (pinczerka_i_Gizmo) + TZ + pies (pinczer średni, samiec, dominant, aczkolwiek nie agresor) / namiot[/B]

Na 3 dni(2 noce), ale nie potrafię się określić, czy byłby to pon, wt, środa, czy czwartek, piątek, sobota. Jesteśmy z Bielska-Białej :)

Mam nadzieję, że wszystko uda się dograć z pociągami, kasę chyba zacznę zbierać już dzisiaj :evil_lol:

To teraz gadać... kto nam użyczy łazienki i prądu? :razz:

Myślę, że poza spisem psów przydałby się również wykaz kto w które dni przyjeżdża.[/quote]
Zapisuję. :p
Jeśli pod namiot, to nie musisz się jeszcze określać, kiedy przyjedziesz. ;)
A co do spisu, kto kiedy przyjedzie, to wszyscy domkowicze przyjeżdżają w poniedziałek, a wyjeżdżają w niedzielę. Jedynie namiotowicze, mogą przyjeżdżać kiedy chcą. ;)

[quote name='Usia']potwierdzam dostanie PW i przyjełam do wiadomosci ;)[/quote]
:p

[quote name='Mysia_']Jakby były koszulki to się na taką piszę :cool3:[/quote]
[quote name='Usia']i ja i ja ;)[/quote]
[quote name='basia bonnie']ja też, ja też chętna na koszulke :)[/quote]
Ok, zapiszę Was na moją prywatną listę. :evil_lol:

Posted

to ja napiszę, że również reflektuję na koszulkę :)
a psy to 2 flat coated retrievery (towarzyski i olewający) oraz owczarek sudecki
[IMG]http://img141.imageshack.us/img141/3433/m180807021lr6.jpg[/IMG]
(nietowarzyski, ale zapatrzony w piłkę:evil_lol:)
[IMG]http://img528.imageshack.us/img528/3148/m180807011bl2.jpg[/IMG]

i wracam do nervi craniales :evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']to ja napiszę, że również reflektuję na koszulkę :)
a psy to 2 flat coated retrievery (towarzyski i olewający) oraz owczarek sudecki
[URL]http://img141.imageshack.us/img141/3433/m180807021lr6.jpg[/URL]
(nietowarzyski, ale zapatrzony w piłkę:evil_lol:)
[URL]http://img528.imageshack.us/img528/3148/m180807011bl2.jpg[/URL]

i wracam do nervi craniales :evil_lol:[/quote]
Kolejna, która mówi niezrozumiałym językiem. :evil_lol:
Owczerek sudecki prześwietny. :cool3: :loveu:

Coś czuję, że zrobię spis psów ze zdjęciami. :D

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Kolejna, która mówi niezrozumiałym językiem. :evil_lol:
Owczerek sudecki prześwietny. :cool3: :loveu:

Coś czuję, że zrobię spis psów ze zdjęciami. :D[/quote]

To ja też powiem niezrozumiale, iż uczę się teraz o chorobie: Tay-sachsa, Noonana, Klinefeltera, Turnera, zespole Rossel'a, Cru-du-chat i wielu, wielu innych:evil_lol::evil_lol:

I żeby nie było zastanawiam się nad koszulką:eviltong:

Posted

[quote name='rose']...chorobie: Tay-sachsa, Noonana, Klinefeltera, Turnera, zespole Rossel'a, Cru-du-chat i wielu, wielu innych:evil_lol::evil_lol:
[/QUOTE]

[QUOTE]...nervi craniales [/QUOTE]

[QUOTE]...analizy widma IR i NMR[/QUOTE]
a w domu wszyscy zdrowi :evil_lol:
to ja wam powiem ze ide spac ->to chyba kazdy rozumie :razz::eviltong:

Posted

chromosomy metacentryczne, submetacentryczne i akrocentryczne rulez!!
komórki mioptelialne rox!
niech żyje histologia!

i żeby nie było:
odwiedzimy Was z Linką na zlocie :cool3:

Posted

A nic tak nie cieszy jak kinetocylia i stereocylia :multi:
Niech żyje kadheryna!
Niech żyje desmogleina!
Niech żyją wimentyna i desmina!
hura hura hura !! :multi:

a na temat:
tak, na jeden dzień :razz:

dobra, dość na dziś.
czas iść spać :)
zostały mi całe 3,5h snu :loveu:
oh i ah :loveu:

Posted

[quote name='betty_labrador']no pewnie Saint ze takie chromosomy najlepsiejsze, zarowno jak geny letalne i semiletalne :P
[/quote]

one chyba takie fajne nie są :eviltong::evil_lol:

Posted

W zeszłym roku wyglądało to mniej więcej tak:
[INDENT]Dostępne kolory: czarny, biały, granatowy i czerwony[/INDENT][INDENT][IMG]http://img372.imageshack.us/img372/3333/dogomaniazlotmilosnikowxc3.png[/IMG][/INDENT][INDENT][IMG]http://img379.imageshack.us/img379/5332/nicknaramieprzykladsd2.th.png[/IMG][/INDENT][SIZE=4][B]Koszt koszulki: 35zł!!!!!!!!!!

Ile osób byłoby chętnycjh zakładajc że koszt byłby podobny?
[/B][/SIZE]

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
A co Szarik taki wandal? :cool3: :evil_lol:[/quote]

Tak, niestety tak :mad:
Chyba jednak poczekam do przyszłego roku, aż Szarik trochę... wydostojnieje. I spoważnieje. Teraz jak tylko widzi psa to chce się bawić, nie wyobrażam sobie tego Zlotu DGM, widzę to tylko jako ciągłe wiszenie na drugim końcu smyczy :shake: Szarik musi trochę zmądrzec, aby poznać więcej kolegów :diabloti:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Monika, nie martw się... Gizmo ewentualnie doprowadziłby go do porządku... ;)
[/quote]

Gizmo nabawiłby sie jakiejś nerwicy po pobycie w jednej kabinie z Szarikiem przez cała drogę. Albo mój pies zostałby w końcu porządnie dziabnięty :diabloti:

Posted

Szarik ma 8 miesięcy i powoli będzie dochodził do 40 kg, więc na ręce go raczej nie wezmę w razie nieposłuszeństwa :)

Nie ryzykowałabym spuszczenia tej kupy mięśni na Twoją sunię. On jest z reguły delikatny, tylko nie rozumie, że jak chce małemu psiuńkowi łapę na plecy dać, to psiak sie przewraca :)

Może jeszcze prześpię się z tym pomysłem...

Posted

[quote name='Niki-lidka']spokojnie za 8 miesiecy to ona bedzie wieksza troszke wiec krzywdy jej nie zrobi:) poza tym ja bede tez z sunia wilczarzem irlandzkim (dodam ze jest przerosnietym wilczarzem)...niech ją przewroci:):):)[/quote]

ale będę miał towarzystwo w domku :) Wilczarka, mhm:loveu:

Posted

[quote name='Matusz']ale będę miał towarzystwo w domku :) Wilczarka, mhm:loveu:[/quote]
no slyszalam ze ty bez psa, wiec biore dla Ciebie...bedziessz sie opiekowal:diabloti:
to taka odmiana od malego (wzrostem) jamnika:cool3:

Szarik jedz, im nas wiecej tym lepiej, weselej, taniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']no slyszalam ze ty bez psa, wiec biore dla Ciebie...bedziessz sie opiekowal:diabloti:
to taka odmiana od malego (wzrostem) jamnika:cool3:

Szarik jedz, im nas wiecej tym lepiej, weselej, taniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

no ja bez psa, ale kto wie, ale raczej bez...

taa, ja wiem, że wilczarze to takie duże "brzydkie jamniki" wiec się zaopiekuje:diabloti: